Alt du trenger å vite om

Botox Behandling

Hva er botox?

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan. Legemiddelet injiseres i svært små doser i små ansiktsmuskler. Man oppnår å glatte rynker og linjer og gi et uthvilt inntrykk i ansiktet ved at overføringen av nerveimpulser til musklene blokkeres slik at muskelsammentrekningene som skaper rynker og linjer hemmes. Øvrige nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke.

Botox ble godkjent av FDA i 1989 og har også vært brukt på rynkebehandling i ca. 15 år. Legemiddelet er registrert i over 100 land.

Behandlingen er den mest vanligste kosmetiske behandlingen i Norge. Mange lurer på om det gjør vondt, og det gjør det ikke. Nålen er så tynn at du kjenner så vidt et lite stikk.

BOTOX – FÅ BOTOX BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

På Beauty Medical i hjertet av Oslo tilbyr vi forskjellige behandlinger med botox, som kan brukes til å redusere rynker og linjer i ansiktet. Rynker kommer med tiden fordi musklene i ansiktet trekker seg sammen. Jo eldre vi blir, jo tydeligere blir rynker og linjer. Vi tilbyr forskjellige botox-behandlinger her i Oslo, som kan redusere rynker og linjer i ansiktet og gi et løft med et naturlig utseende.

BOTOX BEHANDLING I OSLO HOS BEAUTY MEDICAL – VI KAN HJELPE MED:

 • Sinnarynke mellom øyenbrynene (Glabella)
 • Rynker i pannen
 • Rynke over nesen (kaninlinjer)
 • Kråkeføtter (Smilerynker rundt øyne)
 • Nedover-hjørner av munnen
 • Røykerynker på overleppen
 • Brynløft
 • Gummy smile (Mye tannkjøtt når man smiler)
 • Hamstervesker (platysma)
 • Klamme hender
 • Bunny lines
 • Svettebehandling i armhuler
Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

SLIK FUNGERER BOTOX

Botox har effekten av å slappe av musklene dine, slik at rynkene reduseres. Hos Beauty Medical i Oslo sikrer vi alltid et naturlig utseende, der du opprettholder ansiktsuttrykkene dine.

Botox-behandling er spesielt egnet for bekymringsrynker mellom øyenbrynene, smilerynker og panneknuter, der effekten tydelig sees. Botox er et medikament (botulinumtoksin A) som blokkerer sammentrekningen av musklene, slik at musklene kan slappe av. Når musklene i ansiktet ikke kan trekke seg sammen, reduseres de overfladiske linjene og rynkene. Botox påvirker ikke de omkringliggende musklene, og effekten er bare lokal i det behandlede området.

Botox har blitt brukt i medisinske sammenhenger siden 1960-tallet, hvor den blant annet ble brukt mot muskelsykdommer, urininkontinens og premature spedbarn. Siden 1990-tallet har botox blitt brukt til kosmetiske behandlinger.

Botox kan brukes i kombinasjon med påfyllingsbehandling (også kjent som Restylane, Belotero, Juvederm etc.). Du kan lese mer om dette under Fillere / Restylane.

Før du kan utføre botox behandling hos Beauty Medical Oslo må du ha en konsultasjon 48 timer før behandlingen. Bestill gratis konsultasjon lenger opp på denne siden!

SÅ LENGE HOLDER BOTOX

En botoxbehandling ved Beauty Medical Oslo har en holdbarhet på 2-6 måneder. Holdbarheten vil være lengre når du gjentar behandlingen, da muskelen i ansiktet krymper når den ikke er aktivert. Hvis du vil ha optimal effekt av en botox-behandling, bør du ha 2-3 behandlinger i året. Du kan når som helst avslutte botox behandling. Musklene vil sakte komme tilbake til utgangspunktet du hadde før du tok behandlingen(e). Du kan se på botox som en prosess der du forsinker aldring av huden.

FORHOLDSREGLER FOR BOTOXBEHANDLING

Du må være 18 år før du kan få botox behandling hos Beauty Medical Oslo. Ikke bruk botox hvis du er gravid, ammer eller hvis du har spesifikke allergier eller nervesykdommer.

Du har alltid minst 48 timers betenkningstid før vi utfører behandlingen med botox. Vi er klare til å svare på spørsmålene dine, og du er velkommen til å komme innom vår klinikk i Vogts gate 56 (0477 Oslo) for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

HVORDAN EN BOTOX BEHANDLING UTFØRES

Før vi begynner å implementere botox, sørger vi for å tilpasse behandlingen til ansiktet og dine behov. Vi ønsker alltid å skape et levende og naturlig utseende, der vi bevarer dine naturlige ansiktsfunksjoner og ansiktsuttrykk.

Vi starter med å sprøyte huden ansiktet sitt i området som skal ha botox. Vi bruker en tynn engangssprøyte for å injisere botox i muskelen rett under overflaten på huden på det valgte stedet. Nålen gir bare en liten prikk. Mange mennesker sammenligner det med å fjerne et hår med pinsett.
Selve behandlingen tar 5-10 minutter avhengig av hvor mange områder som må behandles. Du kan utføre daglige gjøremål og gjenoppta arbeidet umiddelbart etter behandling, siden sprøyten er så liten at merket er borte etter 10-20 minutter. Vi setter alltid av 30 minutter til behandling med botox, så vi har god tid til å snakke og svare på spørsmålene dine.

FORHOLDSREGLER ETTER BOTOX BEHANDLING

Når du har blitt behandlet med botox, bør du unngå å massere eller gni på det behandlede området de første timene, slik at du ikke sprer injeksjonen i andre muskler.

Effekten av botox vil oppstå etter 2–5 dager, og full effekt sees etter 10 dager. Du vil alltid bli tilbudt en check-up etter 14 dager, der det er mulighet for touch-up. Vi tilbyr touch-up, da effekten kan variere veldig fra person til person. Noen mennesker trenger en større mengde botox enn andre for å få ønsket effekt.

MULIGE BIVIRKNINGER OG KOMPLIKASJONER ETTER BOTOXBEHANDLING

Mengden botox vi bruker til kosmetiske behandlinger er helt ufarlig og bivirkninger er sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en liten sårhet på injeksjonsstedet eller et lite rupturert kar. Noen mennesker kan oppleve tunge øyelokk eller væske rundt øynene når de behandler pannen. I sjeldne tilfeller kan influensalignende symptomer og hodepine oppstå, som vanligvis vil oppstå i løpet av de første 24 timene. Bivirkningene beskrevet med botox forekommer hos under 1% og er bare midlertidige. På verdensbasis har langtidskomplikasjoner aldri blitt dokumentert etter behandling med botox.

Du kan se priser for botox behandling her, og du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål. Vi tilbyr også alltid en gratis og uforpliktende konsultasjon.

BEAUTY MEDICAL BEHANDLINGER

Andre lignende behandlinger

Var det ikke dette du så etter? Da har vi flere behandlinger som kan passe bedre for deg! Spør oss gjerne om du lurer på noe.

PBSerum Medical behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

PBSerum Medical

Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

Les mer om PBSerum Medical
Fillere behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Restylane & Fillere

Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre…

Les mer om Fillere
Carboxytherapy behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

Les mer om Carboxytherapy
Hyperpigmentering behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Hyperpigmentering

Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

Les mer om Hyperpigmentering
Kjemisk Peeling behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Kjemisk Peeling

Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

Les mer om Kjemisk Peeling
Trådløft behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Trådløft

Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

Les mer om Trådløft
Bloomea behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Bloomea

Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

Les mer om Bloomea
Elise Laser Plasma behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Elise Laser Plasma

Elise laser plasma – en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av Elise…

Les mer om Elise Laser Plasma
Zo Skin Health behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Zo Skin Health

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO®…

Les mer om Zo Skin Health
Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

DETTE SIER VÅRE KUNDER

Hvorfor velge Beauty Medical?

Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

 • 5 star review  Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �

  Tonje Finstad Martinsen Avatar Tonje Finstad Martinsen
  March 2, 2018

  positive review  Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta nån annan få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️

  Emma Fieber Avatar Emma Fieber
  October 8, 2018

  5 star review  Ekstremt dyktig og serviceinnstilt. Fokuserer på å fremheve naturlige kvaliteter og har alltid kunden i fokus !

  Julie Nybakken Hansen Avatar Julie Nybakken Hansen
  March 16, 2018

  5 star review  Bästa kliniken � gjorde mina läppar och är sjukt nöjd! Rekommenderas att gå till Sandra �

  Natalie Tildefors Avatar Natalie Tildefors
  May 12, 2018
 • 5 star review  Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.

  Torstein Kvale Avatar Torstein Kvale
  September 1, 2017

  5 star review  Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.

  Ana Djukic Stamenic Avatar Ana Djukic Stamenic
  December 2, 2016

  5 star review  Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør og sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!

  Unni Gabrielle Carreno Avatar Unni Gabrielle Carreno
  October 1, 2016

  5 star review  Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!

  Johannah Helene Iversen Avatar Johannah Helene Iversen
  May 6, 2018
 • 5 star review  �I had treatments at Beauty Medical Oslo. Definitely my #1 stop when I visit Oslo. First of all, I would like to give credit for the costumer service. No matter how I feel when I walk thru that door, Sandra always spreads her joy over me! She gets the results I’m requesting, witch I value very high. I have some experiences from other clinics in Stockholm where I as a costumer got results I didn’t ask for. Because of that the doctor thought that it suited me better. But that’s not what I want to pay for right? So thank you Sandra for working your magic on me. Your talent makes me feel safe, although I’m such a coward when it comes to needless. I’m also glad for the good prices you offer, It’s worth every single penny! (Don’t raise the prices now due to that, I’ll be the one everybody will blame �. Lol I’m just fooling around�) Can’t wait to visit you at the new address! I wish you all the best of luck and see you soon �

  Sara Azami Avatar Sara Azami
  March 16, 2018

  positive review  Fantastisk service, å hun vet hva hun gjør. Hun kan sitt fag til fingerspissen. Anbefaler BM ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️

  Bjørn Kjetil Lindheim Engenes Avatar Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
  December 2, 2018

  positive review  De er utrolig flinke og gode mennesker ?? alle de jeg har møtt på som jobber her er fantastiske, spesielt Sandra ? Gode tips, god behandling og ikke minst er de ærlige ???????? kom hit for en god opplevelse generellt ?

  Milla Camilla Avatar Milla Camilla
  May 2, 2019

  positive review  Utrolig fornøud med fjerning av fillers og naturlige fine lepper igjen, tusen takk Sandra! ❤️

  Jonas Kristiansen Odden Avatar Jonas Kristiansen Odden
  May 6, 2019
 • positive review  Anbefaler dette stedet på det STERKESTE! Sandra kosmetisk sykepleier som driver denne klinikken har bred kompetanse innenfor det hun driver med og hun brenner virkelig for jobben hun gjør! ?? Her er kun det beste godt nok, og jammen meg er det verdt HVER eneste krone! Prøvde ut carboxytherapy behandling hos dyktige Karin i desember for første gang på mine akne arr, wow for et resultat etter kun 1 behandling(man kunne tydelig se at huden begynte å bli bedre) bestilte 2 nye timer før jeg forlot salongen. Om du har hudplager er dette absolutt stedet og oppsøke hjelp!!!

  Veronica Iselin Pedersen Avatar Veronica Iselin Pedersen
  January 24, 2020

  positive review  Sandra hos Beauty Medical har høy kunnskap og er utrolig dyktig i sitt fag! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Ingen andre får lenger lov til å gjøre noen som helst behandling på meg.?

  Victoria Helene Johansen Avatar Victoria Helene Johansen
  September 18, 2018

  positive review  Endelig!! Sandra var en veldig flink og dyktig dame. Hun var forståelsesfull, tokk seg tid til kundene. Hun brukte god tid til å forstå det du ville ha, det var akkuratt det resultatet jeg ville ha. Anbefaler ho til alle sammen som er ute etter en så flink dame. Fast kunde fra nå av!!! 🙂

  Anduena Ch Avatar Anduena Ch
  May 12, 2017

  5 star review  Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet! 🙂 Är du ute efter det bästa resultatet är det till Sandra du ska gå! 🙂

  Sara Freiman Avatar Sara Freiman
  January 29, 2017

Botox Spørsmål & Svar

Hva er botox?

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan. Legemiddelet injiseres i svært små doser i små ansiktsmuskler. Man oppnår å glatte rynker og linjer og gi et uthvilt inntrykk i ansiktet ved at overføringen av nerveimpulser til musklene blokkeres slik at muskelsammentrekningene som skaper rynker og linjer hemmes. Øvrige nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke.

Behøver jeg Botox?

Aldringsprosessen begynner allerede i starten av 20-årene. Ansiktet ditt fungerer som et ark. Når du har krøllet sammen arket så er det umulig å få arket slett igjen som det en gang var. På samme måte fungerer rynkene i ansiktet ditt. Om de har kommet så er de kommet for å bli. For enten vi vil eller ikke så kommer de sigende. Det er alltid lettere å forebygge før skaden er skjedd. Om du allerede har mye rynker så er det ingenting på markedet som er like effektivt som Botox. Botox kan fint kombineres med både fillere og syrebehandlinger.

Hva er fordelene med botox?

Botox glatter ut rynkene og noen opplever at Botox gir et løft i ansiktet som gjør at man ser friskere og mer opplagt ut. Det er også en del kvinner som får injisert Botox mot migrene og som rapporterer om god effekt. Botox virker kun i de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende områder eller muskler. Man kan gå tilbake på jobb eller til daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Hvordan utføres behandlingen?

Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca. 15 min. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet. Etter injeksjonen tar det 3-5 dager før Botox begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt.

Hvor lenge varer en botox behandling?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Menn har ofte kraftigere muskler enn kvinner, så virkningen hos menn kan avta raskere. Dette avhenger av hvor anspent muskelen er i utgangspunktet. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Hva er bivirkningene på botox?

• Man kan få følelsen av tunge / hengende øyelokk den første tiden etter behandling, fordi effekten av å løfte pannen er redusert. Dette går seg til i løpet av 3-4 uker. • Det kan oppstå forbigående hevelser, blåmerker / rødhet eller kløe i det behandlede området • Fordi effekten av Botox er forbigående er også bivirkningene forbigående

Hvem kan ta botox?

• Alle som ønsker å glatte rynker / linjer i ansiktet • Alle over 18 som ikke er gravide eller ammer • Alle som ikke har medisinske kontraindikasjoner mot virkestoffet • Du skal ikke ha feber eller pågående infeksjoner

Hva må man passe på etter botox behandling?

• Du skal unngå å massere eller gni på det behandlede området • Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling • Du bør unngå store mengder av alkohol første døgnet • Du bør ikke trene eller gå i badstue det første døgnet etter behandling • Du bør holde hodet så rett så mulig når du sover, og ikke ha hodet opp ned første døgnet