Botox

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan. Legemiddelet injiseres i svært små doser i små ansiktsmuskler. Man oppnår å glatte rynker og linjer og gi et uthvilt inntrykk i ansiktet ved at overføringen av nerveimpulser til musklene blokkeres slik at muskelsammentrekningene som skaper rynker og linjer hemmes. Øvrige nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke.

Botox ble godkjent av FDA i 1989 og har også vært brukt på rynkebehandling i ca. 15 år. Legemiddelet er registrert i over 100 land.

Behandlingen er den mest vanligste kosmetiske behandlingen i Norge. Mange lurer på om det gjør vondt, og det gjør det ikke. Nålen er så tynn at du kjenner så vidt et lite stikk.

FÅ BOTOX BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

På Beauty Medical i hjertet av Oslo tilbyr vi forskjellige behandlinger med botox, som kan brukes til å redusere rynker og linjer i ansiktet. Rynker kommer med tiden fordi musklene i ansiktet trekker seg sammen. Jo eldre vi blir, jo tydeligere blir rynker og linjer. Vi tilbyr forskjellige botox-behandlinger her i Oslo, som kan redusere rynker og linjer i ansiktet og gi et løft med et naturlig utseende.

BOTOX BEHANDLING I OSLO HOS BEAUTY MEDICAL – VI KAN HJELPE MED:

 • Sinnarynke mellom øyenbrynene (Glabella)
 • Rynker i pannen
 • Rynke over nesen (kaninlinjer)
 • Kråkeføtter (Smilerynker rundt øyne)
 • Nedover-hjørner av munnen
 • Røykerynker på overleppen
 • Brynløft
 • Gummy smile (Mye tannkjøtt når man smiler)
 • Hamstervesker (platysma)
 • Klamme hender
 • Bunny lines
 • Svettebehandling i armhuler
Botox behandling hos Beauty Medical i Oslo.
Slik fungerer en botox behandling - Beauty Medical

SLIK FUNGERER BOTOX

Botox har effekten av å slappe av musklene dine, slik at rynkene reduseres. Hos Beauty Medical i Oslo sikrer vi alltid et naturlig utseende, der du opprettholder ansiktsuttrykkene dine.

Botox-behandling er spesielt egnet for bekymringsrynker mellom øyenbrynene, smilerynker og panneknuter, der effekten tydelig sees. Botox er et medikament (botulinumtoksin A) som blokkerer sammentrekningen av musklene, slik at musklene kan slappe av. Når musklene i ansiktet ikke kan trekke seg sammen, reduseres de overfladiske linjene og rynkene. Botox påvirker ikke de omkringliggende musklene, og effekten er bare lokal i det behandlede området.

Botox har blitt brukt i medisinske sammenhenger siden 1960-tallet, hvor den blant annet ble brukt mot muskelsykdommer, urininkontinens og premature spedbarn. Siden 1990-tallet har botox blitt brukt til kosmetiske behandlinger.

Botox kan brukes i kombinasjon med påfyllingsbehandling (også kjent som Restylane, Belotero, Juvederm etc.). Du kan lese mer om dette under Fillere / Restylane.

Før du kan utføre botox behandling hos Beauty Medical Oslo må du ha en konsultasjon 48 timer før behandlingen. Bestill gratis konsultasjon lenger opp på denne siden!

SÅ LENGE HOLDER BOTOX

En botoxbehandling ved Beauty Medical Oslo har en holdbarhet på 2-6 måneder. Holdbarheten vil være lengre når du gjentar behandlingen, da muskelen i ansiktet krymper når den ikke er aktivert. Hvis du vil ha optimal effekt av en botox-behandling, bør du ha 2-3 behandlinger i året. Du kan når som helst avslutte botox behandling. Musklene vil sakte komme tilbake til utgangspunktet du hadde før du tok behandlingen(e). Du kan se på botox som en prosess der du forsinker aldring av huden.

FORHOLDSREGLER FOR BOTOXBEHANDLING

Du må være 18 år før du kan få botox behandling hos Beauty Medical Oslo. Ikke bruk botox hvis du er gravid, ammer eller hvis du har spesifikke allergier eller nervesykdommer.

Du har alltid minst 48 timers betenkningstid før vi utfører behandlingen med botox. Vi er klare til å svare på spørsmålene dine, og du er velkommen til å komme innom vår klinikk i Vogts gate 56 (0477 Oslo) for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Så lenge holder en Botox behandling - Beauty Medical Oslo
Hvordan utføres en botox behandling - Beauty Medical Oslo

HVORDAN UTFØRES BOTOX BEHANDLING?

Før vi begynner å implementere botox, sørger vi for å tilpasse behandlingen til ansiktet og dine behov. Vi ønsker alltid å skape et levende og naturlig utseende, der vi bevarer dine naturlige ansiktsfunksjoner og ansiktsuttrykk.

Vi starter med å sprøyte huden ansiktet sitt i området som skal ha botox. Vi bruker en tynn engangssprøyte for å injisere botox i muskelen rett under overflaten på huden på det valgte stedet. Nålen gir bare en liten prikk. Mange mennesker sammenligner det med å fjerne et hår med pinsett.
Selve behandlingen tar 5-10 minutter avhengig av hvor mange områder som må behandles. Du kan utføre daglige gjøremål og gjenoppta arbeidet umiddelbart etter behandling, siden sprøyten er så liten at merket er borte etter 10-20 minutter. Vi setter alltid av 30 minutter til behandling med botox, så vi har god tid til å snakke og svare på spørsmålene dine.

FORHOLDSREGLER ETTER BOTOX BEHANDLING

Når du har blitt behandlet med botox, bør du unngå å massere eller gni på det behandlede området de første timene, slik at du ikke sprer injeksjonen i andre muskler.

Effekten av botox vil oppstå etter 2–5 dager, og full effekt sees etter 10 dager. Du vil alltid bli tilbudt en check-up etter 14 dager, der det er mulighet for touch-up. Vi tilbyr touch-up, da effekten kan variere veldig fra person til person. Noen mennesker trenger en større mengde botox enn andre for å få ønsket effekt.

MULIGE BIVIRKNINGER OG KOMPLIKASJONER ETTER BOTOXBEHANDLING

Mengden botox vi bruker til kosmetiske behandlinger er helt ufarlig og bivirkninger er sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en liten sårhet på injeksjonsstedet eller et lite rupturert kar. Noen mennesker kan oppleve tunge øyelokk eller væske rundt øynene når de behandler pannen. I sjeldne tilfeller kan influensalignende symptomer og hodepine oppstå, som vanligvis vil oppstå i løpet av de første 24 timene. Bivirkningene beskrevet med botox forekommer hos under 1% og er bare midlertidige. På verdensbasis har langtidskomplikasjoner aldri blitt dokumentert etter behandling med botox.

Du kan se priser for botox behandling her, og du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål. Vi tilbyr også alltid en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Forhåndsregler etter botox behandling - Beauty Medical Oslo

Botox FAQ

Hva er botox?

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan. Legemiddelet injiseres i svært små doser i små ansiktsmuskler. Man oppnår å glatte rynker og linjer og gi et uthvilt inntrykk i ansiktet ved at overføringen av nerveimpulser til musklene blokkeres slik at muskelsammentrekningene som skaper rynker og linjer hemmes. Øvrige nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke.

Trenger jeg botox?

Aldringsprosessen begynner allerede i starten av 20-årene. Ansiktet ditt fungerer som et ark. Når du har krøllet sammen arket så er det umulig å få arket slett igjen som det en gang var. På samme måte fungerer rynkene i ansiktet ditt. Om de har kommet så er de kommet for å bli. For enten vi vil eller ikke så kommer de sigende. Det er alltid lettere å forebygge før skaden er skjedd. Om du allerede har mye rynker så er det ingenting på markedet som er like effektivt som Botox. Botox kan fint kombineres med både fillere og syrebehandlinger.

Hva er fordelene med botox?

Botox glatter ut rynkene og noen opplever at Botox gir et løft i ansiktet som gjør at man ser friskere og mer opplagt ut. Det er også en del kvinner som får injisert Botox mot migrene og som rapporterer om god effekt. Botox virker kun i de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende områder eller muskler. Man kan gå tilbake på jobb eller til daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Hvordan utføres botox?

Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca. 15 min. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet. Etter injeksjonen tar det 3-5 dager før Botox begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt.

Hvor lenge varer botox?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Menn har ofte kraftigere muskler enn kvinner, så virkningen hos menn kan avta raskere. Dette avhenger av hvor anspent muskelen er i utgangspunktet. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Er det bivirkninger med botox?

Man kan få følelsen av tunge / hengende øyelokk den første tiden etter behandling, fordi effekten av å løfte pannen er redusert. Dette går seg til i løpet av 3-4 uker. Det kan oppstå forbigående hevelser, blåmerker / rødhet eller kløe i det behandlede området. Fordi effekten av Botox er forbigående er også bivirkningene forbigående

Kan jeg ta botox?

Alle som ønsker å glatte rynker / linjer i ansiktet. Alle over 18 som ikke er gravide eller ammer. Alle som ikke har medisinske kontraindikasjoner mot virkestoffet. Du skal ikke ha feber eller pågående infeksjoner.

Hva må man passe på etter botox behandling?

Du skal unngå å massere eller gni på det behandlede området. Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling. Du bør unngå store mengder av alkohol første døgnet. Du bør ikke trene eller gå i badstue det første døgnet etter behandling. Du bør holde hodet så rett så mulig når du sover, og ikke ha hodet opp ned første døgnet.

Behandlinger

Var ikke denne behandlingen noe for deg? Sjekk ut de andre behandlingene vi tilbyr her!

PBSerum Medical Behandling

PBSerum Medical

Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

Botox behandling

Botox

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan.

Restylane og Fillere behandling

Restylane

Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre…

Botox behandling

Trådløft

Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

Carboxytherapy Behandling

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

Hyperpigmentering Behandling

Hyperpigmentering

Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

Kjemisk Peeling Behandling

Kjemisk Peeling

Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

Bloomea Behandling

Bloomea

Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

Elise Laser Plasma behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Elise Laser Plasma

Elise laser plasma – en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av Elise…

Zo Skin Health

ZO Skin Health

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO®…

Bestill behandling nå

Er du klar til å bestille behandling hos oss? Vi har lang erfaring og veileder deg slik at du får det resultatet du ønsker deg! Om du er usikker så kan du stille dine spørsmål i chatten vår eller bestille gratis konsultasjon.

Bestill behandling nå

Er du klar til å bestille behandling hos oss? Vi har lang erfaring og veileder deg slik at du får det resultatet du ønsker deg! Om du er usikker så kan du stille dine spørsmål i chatten vår eller bestille gratis konsultasjon.

Hvorfor Beauty Medical

Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

Beauty Medical Oslo
3.0
Based on 2 reviews
powered by Facebook
Triana Iglesias
Triana Iglesias
2021-05-03T20:31:52+0000
Fantastiske damer - i nydelige lokaler.Jeg er så utrolig fornøyd med alle behandlinger som Sandra og jentene hennes... har gitt meg. Huden min har aldri sett så fresh ut - og jeg gløder hver gang jeg går derifra. De er super profesjonelle og tar skikkelig vare på deg. Så mye fine behandlinger og masse ekspert-hjelp til å finne riktig hudpleie. Har gårt til de i mange år. Jeg fikk til og med super oppfølging mens jeg var gravid , da det er veldig vanskelig å finne behandlinger og hudpleie man kan bruke da.Sandra er best i bransjen - og jeg er så glad for å kunne gå til henne på behandling ❤️read more
Ivana Konjević
Ivana Konjević
2019-09-01T09:07:46+0000
Reste hela vägen från Sverige för att ta “LVL By Nouveau Lashes” kurs hos Sandra Michelle Romano på Beauty Medical i... Oslo. Det var absolut värt det och jag njöt av varje sekund. Kände att jag gick därifrån med rätt kunskap och dessutom var jag väldigt trygg i Sandras händer. Vi hade en väldigt god stämning och jag kunde inte haft en bättre kurshållare men även model. Nu längtar jag efter att starta igång! 💕read more
Jonas Kristiansen Odden
Jonas Kristiansen Odden
2019-05-06T10:34:13+0000
Utrolig fornøud med fjerning av fillers og naturlige fine lepper igjen, tusen takk Sandra! ❤️
Elisabeth Holst
Elisabeth Holst
2018-12-12T15:00:16+0000
Jeg har tidligere fått behandlinger gjort ved Beauty Medical Oslo, både leppefillers, kjemisk peeling og carboxyterapi.... Jeg har fått tydelige og gode resultater hver gang, og jeg anbefaler bedriften på det varmeste!read more
Desiree Nilssen
Desiree Nilssen
2018-12-04T13:31:12+0000
Fantastiske folk som tar godt vare på deg mens du er der❤️
Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
2018-12-02T13:56:31+0000
Fantastisk service, å hun vet hva hun gjør. Hun kan sitt fag til fingerspissen. Anbefaler BM ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️
Saba Farao
Saba Farao
2018-10-08T20:51:54+0000
Ingen over Sandra når det gjelder service, kundebehandling og omsorg. Faglig kompetanse: alltid oppdatert med de nyeste... behandlinger og teknikker. Godt øye for hva som er pent og elegant. Sandra Elsker deg ♥️read more
Emma Fieber
Emma Fieber
2018-10-08T20:50:35+0000
Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta nån annan... få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️read more
Helene Sundt Flaten
Helene Sundt Flaten
2018-10-04T16:13:58+0000
Veldig flink, og er utrolig fornøyd med resultatet. God kundebehandling. Anbefaler virkelig videre!
Victoria Helene Johansen
Victoria Helene Johansen
2018-09-18T21:00:33+0000
Sandra hos Beauty Medical har høy kunnskap og er utrolig dyktig i sitt fag! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Ingen... andre får lenger lov til å gjøre noen som helst behandling på meg.😍read more
Nazanin Pouresmaili
Nazanin Pouresmaili
2018-07-03T07:47:44+0000
Sandra är proff, kunnig och förtroendeingivande, och väldigt duktig på det hon gör. I kombination med hennes... sprudlande personlighet och vänskapliga sätt får man en behandling utöver det vanliga! 🙂read more
Thea-Pernille Risan Svendsen
Thea-Pernille Risan Svendsen
2018-05-28T18:30:18+0000
Natalie Tildefors
Natalie Tildefors
2018-05-12T14:26:41+0000
Bästa kliniken � gjorde mina läppar och är sjukt nöjd! Rekommenderas att gå till Sandra �
Johannah Helene Iversen
Johannah Helene Iversen
2018-05-06T08:56:25+0000
Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!
Martine Stensby
Martine Stensby
2018-05-01T16:23:36+0000
Jennie Brunbäck
Jennie Brunbäck
2018-04-27T05:49:25+0000
Stine Freire Aarhus
Stine Freire Aarhus
2018-04-06T18:40:18+0000
Kom som en virgin, og følte meg veldig trygg og ivaretatt! Sandra er en kjempe herlig jente som virkelig tar vare på... kundene sine� Hun bruker god tid på å informere om både før behandlingen og selve behandlingen. Blir mer og mer fornøyd med resultatet!��Takk!read more
Julie Naomi Holm
Julie Naomi Holm
2018-03-25T14:18:43+0000
Sara Azami
Sara Azami
2018-03-16T23:06:00+0000
�I had treatments at Beauty Medical Oslo. Definitely my #1 stop when I visit Oslo. First of all, I would like to give... credit for the costumer service. No matter how I feel when I walk thru that door, Sandra always spreads her joy over me! She gets the results I’m requesting, witch I value very high. I have some experiences from other clinics in Stockholm where I as a costumer got results I didn’t ask for. Because of that the doctor thought that it suited me better. But that’s not what I want to pay for right? So thank you Sandra for working your magic on me. Your talent makes me feel safe, although I’m such a coward when it comes to needless. I’m also glad for the good prices you offer, It’s worth every single penny! (Don’t raise the prices now due to that, I’ll be the one everybody will blame �. Lol I’m just fooling around�)Can’t wait to visit you at the new address!I wish you all the best of luck and see you soon �read more
Julie Nybakken Hansen
Julie Nybakken Hansen
2018-03-16T07:37:37+0000
Ekstremt dyktig og serviceinnstilt. Fokuserer på å fremheve naturlige kvaliteter og har alltid kunden i fokus !
Yvonne Jennifer
Yvonne Jennifer
2018-03-15T22:54:03+0000
Jag har försökt att förstora och forma mina läppar hos andra förr, men Sandra är den enda som har lyckats riktigt bra.... Jag är så nöjd!!Hon är lätt på handen, jag kan lova att jag knappt kände något, hon tar sin tid även fast hon naturligt är snabb, då hon vet vad hon gör! Om du vill ha läppar och andra skönhetsbehandlingar med super awesome resultat så ska du absolut besöka Sandra på Beauty Medical.5 av 5 toasters!!! ��read more
Tonje Finstad Martinsen
Tonje Finstad Martinsen
2018-03-02T07:21:10+0000
Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �
Renate Pettersen
Renate Pettersen
2017-12-22T14:02:57+0000
Celina Romano
Celina Romano
2017-11-30T20:07:30+0000
Linda Hellerud
Linda Hellerud
2017-11-28T19:04:40+0000
Tusen takk for et smertefritt og nydelig resultat av stylage i lepper�
Christina Bakken
Christina Bakken
2017-09-03T18:53:30+0000
Cecilie Bibow
Cecilie Bibow
2017-09-01T20:13:40+0000
Mai Linn M. Nguyen
Mai Linn M. Nguyen
2017-09-01T19:07:42+0000
Sandra er en super dyktig og flott dame, som byr på det beste!
Jocelyn Romano
Jocelyn Romano
2017-09-01T10:03:15+0000
Torstein Kvale
Torstein Kvale
2017-09-01T07:31:34+0000
Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.
Harald Pedersen
Harald Pedersen
2017-09-01T07:28:46+0000
Christina Denice Wulff-Pedersen
Christina Denice Wulff-Pedersen
2017-08-31T21:30:17+0000
Linn C Patterson
Linn C Patterson
2017-08-31T20:56:57+0000
Anette Finholt Henanger
Anette Finholt Henanger
2017-08-31T20:51:31+0000
Sandra er den dyktigste kosmetiske sykepleieren som finnes! Så profesjonell og dyktig! Her er du i trygge hender!
Aya Romano
Aya Romano
2017-08-31T20:08:36+0000
Mesoterapi med Sandra er bare å anbefale å det sterkeste! Sverger til meso og kan love at Sandra er lett på hånden og... at behandlingen var smertefri!read more
Anduena Ch
Anduena Ch
2017-05-12T10:33:49+0000
Endelig!! Sandra var en veldig flink og dyktig dame. Hun var forståelsesfull, tokk seg tid til kundene. Hun brukte god... tid til å forstå det du ville ha, det var akkuratt det resultatet jeg ville ha. Anbefaler ho til alle sammen som er ute etter en så flink dame. Fast kunde fra nå av!!! 🙂read more
Sara Freiman
Sara Freiman
2017-01-29T22:58:19+0000
Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet! 🙂 Är du ute efter det... bästa resultatet är det till Sandra du ska gå! 🙂read more
Anniken Mari Herang
Anniken Mari Herang
2017-01-21T11:24:12+0000
Fornøyd hver eneste gang, føler meg alltid velkommen og servicen er fantastisk!
Stine Raastad
Stine Raastad
2017-01-11T16:12:05+0000
Stine S. Orvik
Stine S. Orvik
2017-01-05T12:42:08+0000
Sandra er for det første en fantastisk flott person, hun tok meg godt imot og jeg følte meg trygg gjennom hele... prosessen. Jeg er livredd sprøyter, og grua meg et døgn i forveien. Det gikk helt strålende!!! Dama er rå!!!��read more
Theodor Bryhn-Holmboe
Theodor Bryhn-Holmboe
2016-12-19T17:11:24+0000
PROFF! <3
Rita Anette Lunde Haugland
Rita Anette Lunde Haugland
2016-12-03T13:47:17+0000
Varm ,lyttende og profesjonell!
Elvane Zogaj
Elvane Zogaj
2016-12-03T12:12:09+0000
Sandraaaa!� Superfornøyd med den dama her assa! Hun er ærlig med hva hun mener passer deg best og VET hva hun snakker... om! Har ikke følt meg så bra på lenge! Du er rett og slett best! �����read more
Ana Djukic Stamenic
Ana Djukic Stamenic
2016-12-02T21:41:50+0000
Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er... profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.read more
Yvonne Torp
Yvonne Torp
2016-12-02T20:53:27+0000
Woooow, dette ble bedre enn jeg trodde, Sandra var utrolig flink, proff og den dama vet hva hun driver med. Jeg kan på... det sterkeste anbefale Sandra på det sterkeste og ikke minst den fine salongen��read more
Ghazaleh Ostadian
Ghazaleh Ostadian
2016-10-10T21:28:10+0000
Veldig profesjonelt. Sandra er kjempe flink til å informere, og bruker en beroligende stemme underveis mens hun utfører... behandlingen. Hun er varm, blid og smilende, så det gjør en kunde avslappet. Selv følte jeg at jeg er i trygge hender under hele behandlingen. Og personlig sliter jeg veldig med "nål-angst". Men jeg følte at jeg kunne slappe helt av med nervene så lenge hun holdte på, og det er veldig betryggende. Jeg følte meg så trygg at jeg dro tilbake for 2. Gang to uker etter første behandling, for å bygge mere på det vi startet uten å være nervøs. Er du på utkikk etter mest mulig naturlige lepper så er dette absolutt et sted med god kvalitet og resultat.read more
Unni Gabrielle Carreno
Unni Gabrielle Carreno
2016-10-01T13:33:38+0000
Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør og... sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!read more
Charlotte Bryhn
Charlotte Bryhn
2016-10-01T13:31:02+0000
Flinkeste dama i byen! Hun har så stødige hender og resultatet blir helt amazing�
Mikkel Hestnes
Mikkel Hestnes
2016-10-01T02:54:41+0000
Next Reviews

Team Beauty Medical

Beauty Medical er et team av profesjonelle og glade mennesker. Hver og en har sitt felt de er best på og kan derfor hjelpe deg på den beste måten!

Sandra Romano

Julie Herland

Maiken Rønning

Jeanette Ufs

Renate Johansen

Daniel Armas

Celina Romano

Eline Greve

Eva Mehlgård

Dr Martin Haugen

PLASTIKKIRURG/OVERLEGE RIKSHOSPITALET