Alt du trenger å vite om

Botox Behandling

Hva er botox?

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan. Legemiddelet injiseres i svært små doser i små ansiktsmuskler. Man oppnår å glatte rynker og linjer og gi et uthvilt inntrykk i ansiktet ved at overføringen av nerveimpulser til musklene blokkeres slik at muskelsammentrekningene som skaper rynker og linjer hemmes. Øvrige nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke.

Botox ble godkjent av FDA i 1989 og har også vært brukt på rynkebehandling i ca. 15 år. Legemiddelet er registrert i over 100 land.

Behandlingen er den mest vanligste kosmetiske behandlingen i Norge. Mange lurer på om det gjør vondt, og det gjør det ikke. Nålen er så tynn at du kjenner så vidt et lite stikk.

BOTOX – FÅ BOTOX BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

På Beauty Medical i hjertet av Oslo tilbyr vi forskjellige behandlinger med botox, som kan brukes til å redusere rynker og linjer i ansiktet. Rynker kommer med tiden fordi musklene i ansiktet trekker seg sammen. Jo eldre vi blir, jo tydeligere blir rynker og linjer. Vi tilbyr forskjellige botox-behandlinger her i Oslo, som kan redusere rynker og linjer i ansiktet og gi et løft med et naturlig utseende.

BOTOX BEHANDLING I OSLO HOS BEAUTY MEDICAL – VI KAN HJELPE MED:

 • Sinnarynke mellom øyenbrynene (Glabella)
 • Rynker i pannen
 • Rynke over nesen (kaninlinjer)
 • Kråkeføtter (Smilerynker rundt øyne)
 • Nedover-hjørner av munnen
 • Røykerynker på overleppen
 • Brynløft
 • Gummy smile (Mye tannkjøtt når man smiler)
 • Hamstervesker (platysma)
 • Klamme hender
 • Bunny lines
 • Svettebehandling i armhuler
Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

  SLIK FUNGERER BOTOX

  Botox har effekten av å slappe av musklene dine, slik at rynkene reduseres. Hos Beauty Medical i Oslo sikrer vi alltid et naturlig utseende, der du opprettholder ansiktsuttrykkene dine.

  Botox-behandling er spesielt egnet for bekymringsrynker mellom øyenbrynene, smilerynker og panneknuter, der effekten tydelig sees. Botox er et medikament (botulinumtoksin A) som blokkerer sammentrekningen av musklene, slik at musklene kan slappe av. Når musklene i ansiktet ikke kan trekke seg sammen, reduseres de overfladiske linjene og rynkene. Botox påvirker ikke de omkringliggende musklene, og effekten er bare lokal i det behandlede området.

  Botox har blitt brukt i medisinske sammenhenger siden 1960-tallet, hvor den blant annet ble brukt mot muskelsykdommer, urininkontinens og premature spedbarn. Siden 1990-tallet har botox blitt brukt til kosmetiske behandlinger.

  Botox kan brukes i kombinasjon med påfyllingsbehandling (også kjent som Restylane, Belotero, Juvederm etc.). Du kan lese mer om dette under Fillere / Restylane.

  Før du kan utføre botox behandling hos Beauty Medical Oslo må du ha en konsultasjon 48 timer før behandlingen. Bestill gratis konsultasjon lenger opp på denne siden!

  SÅ LENGE HOLDER BOTOX

  En botoxbehandling ved Beauty Medical Oslo har en holdbarhet på 2-6 måneder. Holdbarheten vil være lengre når du gjentar behandlingen, da muskelen i ansiktet krymper når den ikke er aktivert. Hvis du vil ha optimal effekt av en botox-behandling, bør du ha 2-3 behandlinger i året. Du kan når som helst avslutte botox behandling. Musklene vil sakte komme tilbake til utgangspunktet du hadde før du tok behandlingen(e). Du kan se på botox som en prosess der du forsinker aldring av huden.

  FORHOLDSREGLER FOR BOTOXBEHANDLING

  Du må være 18 år før du kan få botox behandling hos Beauty Medical Oslo. Ikke bruk botox hvis du er gravid, ammer eller hvis du har spesifikke allergier eller nervesykdommer.

  Du har alltid minst 48 timers betenkningstid før vi utfører behandlingen med botox. Vi er klare til å svare på spørsmålene dine, og du er velkommen til å komme innom vår klinikk i Vogts gate 56 (0477 Oslo) for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

  HVORDAN EN BOTOX BEHANDLING UTFØRES

  Før vi begynner å implementere botox, sørger vi for å tilpasse behandlingen til ansiktet og dine behov. Vi ønsker alltid å skape et levende og naturlig utseende, der vi bevarer dine naturlige ansiktsfunksjoner og ansiktsuttrykk.

  Vi starter med å sprøyte huden ansiktet sitt i området som skal ha botox. Vi bruker en tynn engangssprøyte for å injisere botox i muskelen rett under overflaten på huden på det valgte stedet. Nålen gir bare en liten prikk. Mange mennesker sammenligner det med å fjerne et hår med pinsett.
  Selve behandlingen tar 5-10 minutter avhengig av hvor mange områder som må behandles. Du kan utføre daglige gjøremål og gjenoppta arbeidet umiddelbart etter behandling, siden sprøyten er så liten at merket er borte etter 10-20 minutter. Vi setter alltid av 30 minutter til behandling med botox, så vi har god tid til å snakke og svare på spørsmålene dine.

  FORHOLDSREGLER ETTER BOTOX BEHANDLING

  Når du har blitt behandlet med botox, bør du unngå å massere eller gni på det behandlede området de første timene, slik at du ikke sprer injeksjonen i andre muskler.

  Effekten av botox vil oppstå etter 2–5 dager, og full effekt sees etter 10 dager. Du vil alltid bli tilbudt en check-up etter 14 dager, der det er mulighet for touch-up. Vi tilbyr touch-up, da effekten kan variere veldig fra person til person. Noen mennesker trenger en større mengde botox enn andre for å få ønsket effekt.

  MULIGE BIVIRKNINGER OG KOMPLIKASJONER ETTER BOTOXBEHANDLING

  Mengden botox vi bruker til kosmetiske behandlinger er helt ufarlig og bivirkninger er sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en liten sårhet på injeksjonsstedet eller et lite rupturert kar. Noen mennesker kan oppleve tunge øyelokk eller væske rundt øynene når de behandler pannen. I sjeldne tilfeller kan influensalignende symptomer og hodepine oppstå, som vanligvis vil oppstå i løpet av de første 24 timene. Bivirkningene beskrevet med botox forekommer hos under 1% og er bare midlertidige. På verdensbasis har langtidskomplikasjoner aldri blitt dokumentert etter behandling med botox.

  Du kan se priser for botox behandling her, og du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål. Vi tilbyr også alltid en gratis og uforpliktende konsultasjon.

  BEAUTY MEDICAL

  Våre behandlinger

  PBSerum Medical Behandling

  PBSerum Medical

  Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

  Botox behandling

  Botox

  Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan.

  Restylane og Fillere behandling

  Restylane & Fillere

  Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre…

  Carboxytherapy Behandling

  Carboxytherapy

  Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

  Hyperpigmentering Behandling

  Hyperpigmentering

  Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

  Kjemisk Peeling Behandling

  Kjemisk Peeling

  Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

  Trådløft Behandling

  Trådløft

  Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

  Bloomea Behandling

  Bloomea

  Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

  Få profesjonell hjelp og veiledning

  Bestill gratis konsultasjon

  Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

   DETTE SIER VÅRE KUNDER

   Hvorfor Beauty Medical?

   Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

   Beauty Medical Oslo
   4.9
   Based on 62 reviews
   powered by Facebook
   Veronica Iselin Pedersen
   Veronica Iselin Pedersen
   2020-01-24T17:02:38+0000
   Anbefaler dette stedet på det STERKESTE! Sandra kosmetisk sykepleier som driver denne klinikken har bred kompetanse... innenfor det hun driver med og hun brenner virkelig for jobben hun gjør! 🌟🌟Her er kun det beste godt nok, og jammen meg er det verdt HVER eneste krone!Prøvde ut carboxytherapy behandling hos dyktige Karin i desember for første gang på mine akne arr, wow for et resultat etter kun 1 behandling(man kunne tydelig se at huden begynte å bli bedre) bestilte 2 nye timer før jeg forlot salongen. Om du har hudplager er dette absolutt stedet og oppsøke hjelp!!!read more
   Danielle Berg
   Danielle Berg
   2019-10-09T03:53:27+0000
   For noen herlig jenter! Ble så godt tatt imot når jeg skulle prøve carboxy fornførste gang. Likte behabdling så... godt at før jeg hadde kommet meg hjem igjen så hadde jeg bestillt ny time hos samme person 🙌☺️ Det var vel verdt tiden min og kommer til å bruke bare de i fremtiden❤️read more
   Ivana Konjević
   Ivana Konjević
   2019-09-01T09:07:46+0000
   Reste hela vägen från Sverige för att ta “LVL By Nouveau Lashes” kurs hos Sandra Michelle Romano på Beauty... Medical i Oslo. Det var absolut värt det och jag njöt av varje sekund. Kände att jag gick därifrån med rätt kunskap och dessutom var jag väldigt trygg i Sandras händer. Vi hade en väldigt god stämning och jag kunde inte haft en bättre kurshållare men även model. Nu längtar jag efter att starta igång! 💕read more
   Jonas Kristiansen Odden
   Jonas Kristiansen Odden
   2019-05-06T10:34:13+0000
   Utrolig fornøud med fjerning av fillers og naturlige fine lepper igjen, tusen takk Sandra! ❤️
   Wenche Rasmussen
   Wenche Rasmussen
   2019-05-03T15:04:55+0000
   Hadde time hos Sandra denne uken. En utrolig bra behandling med en dame som var profesjonell til fingerspissene. Følte... meg veldig godt ivaretatt. Anbefaler virkelig denne fantastiske damen, hun er både dyktig på det hun gjør og er utrolig koselig!read more
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-12-12T15:00:16+0000
   Jeg har tidligere fått behandlinger gjort ved Beauty Medical Oslo, både leppefillers, kjemisk peeling og... carboxyterapi. Jeg har fått tydelige og gode resultater hver gang, og jeg anbefaler bedriften på det varmeste!read more
   Desiree Nilssen
   Desiree Nilssen
   2018-12-04T13:31:12+0000
   Fantastiske folk som tar godt vare på deg mens du er der❤️
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   2018-12-02T13:56:31+0000
   Fantastisk service, å hun vet hva hun gjør. Hun kan sitt fag til fingerspissen. Anbefaler BM... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️read more
   Saba Farao
   Saba Farao
   2018-10-08T20:51:54+0000
   Ingen over Sandra når det gjelder service, kundebehandling og omsorg. Faglig kompetanse: alltid oppdatert med de... nyeste behandlinger og teknikker. Godt øye for hva som er pent og elegant. Sandra Elsker deg ♥️read more
   Emma Fieber
   Emma Fieber
   2018-10-08T20:50:35+0000
   Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta... nån annan få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️read more
   Helene Sundt Flaten
   Helene Sundt Flaten
   2018-10-04T16:13:58+0000
   Veldig flink, og er utrolig fornøyd med resultatet. God kundebehandling. Anbefaler virkelig videre!
   Victoria Helene Johansen
   Victoria Helene Johansen
   2018-09-18T21:00:33+0000
   Sandra hos Beauty Medical har høy kunnskap og er utrolig dyktig i sitt fag! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Ingen... andre får lenger lov til å gjøre noen som helst behandling på meg.😍read more
   Malin Press
   Malin Press
   2018-08-08T08:42:12+0000
   Sandra är bäst! Aldrig varit med om bättre, hon vet verkligen vad hon håller på med. Fyllde läpparna och det var... första gången jag fick dem exakt som jag ville! 😍 Kommer aldrig gå till någon annan igen!read more
   Nazanin Pouresmaili
   Nazanin Pouresmaili
   2018-07-03T07:47:44+0000
   Sandra är proff, kunnig och förtroendeingivande, och väldigt duktig på det hon gör. I kombination med hennes... sprudlande personlighet och vänskapliga sätt får man en behandling utöver det vanliga! 🙂read more
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   2018-05-28T18:30:18+0000
   Natalie Tildefors
   Natalie Tildefors
   2018-05-12T14:26:41+0000
   Bästa kliniken � gjorde mina läppar och är sjukt nöjd! Rekommenderas att gå till Sandra �
   Johannah Helene Iversen
   Johannah Helene Iversen
   2018-05-06T08:56:25+0000
   Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!
   Martine Stensby
   Martine Stensby
   2018-05-01T16:23:36+0000
   Jennie Brunbäck
   Jennie Brunbäck
   2018-04-27T05:49:25+0000
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-04-18T11:21:30+0000
   Jeg har vært et par ganger hos Sandra nå, både for å få leppefillers (som ser fantastisk ut, tusen takk!!), men... også for blant annet kjemisk peeling for acne og Carboxyterapi. Det som er gjennomgående hos Sandra er at man får kvalitet, men også en helt fantastisk kundeservice. Du blir tatt vare på gjennom hele prosessen - hver gang. Anbefales på det sterkeste!read more
   Stine Freire Aarhus
   Stine Freire Aarhus
   2018-04-06T18:40:18+0000
   Kom som en virgin, og følte meg veldig trygg og ivaretatt! Sandra er en kjempe herlig jente som virkelig tar vare på... kundene sine� Hun bruker god tid på å informere om både før behandlingen og selve behandlingen. Blir mer og mer fornøyd med resultatet!��Takk!read more
   Harald Simensen
   Harald Simensen
   2018-04-05T12:08:18+0000
   Julie Naomi Holm
   Julie Naomi Holm
   2018-03-25T14:18:43+0000
   Sara Azami
   Sara Azami
   2018-03-16T23:06:00+0000
   �I had treatments at Beauty Medical Oslo. Definitely my #1 stop when I visit Oslo. First of all, I would like to give... credit for the costumer service. No matter how I feel when I walk thru that door, Sandra always spreads her joy over me! She gets the results I’m requesting, witch I value very high. I have some experiences from other clinics in Stockholm where I as a costumer got results I didn’t ask for. Because of that the doctor thought that it suited me better. But that’s not what I want to pay for right? So thank you Sandra for working your magic on me. Your talent makes me feel safe, although I’m such a coward when it comes to needless. I’m also glad for the good prices you offer, It’s worth every single penny! (Don’t raise the prices now due to that, I’ll be the one everybody will blame �. Lol I’m just fooling around�)Can’t wait to visit you at the new address!I wish you all the best of luck and see you soon �read more
   Julie Nybakken Hansen
   Julie Nybakken Hansen
   2018-03-16T07:37:37+0000
   Ekstremt dyktig og serviceinnstilt. Fokuserer på å fremheve naturlige kvaliteter og har alltid kunden i fokus !
   Yvonne Jennifer
   Yvonne Jennifer
   2018-03-15T22:54:03+0000
   Jag har försökt att förstora och forma mina läppar hos andra förr, men Sandra är den enda som har lyckats riktigt... bra. Jag är så nöjd!!Hon är lätt på handen, jag kan lova att jag knappt kände något, hon tar sin tid även fast hon naturligt är snabb, då hon vet vad hon gör! Om du vill ha läppar och andra skönhetsbehandlingar med super awesome resultat så ska du absolut besöka Sandra på Beauty Medical.5 av 5 toasters!!! ��read more
   Tonje Finstad Martinsen
   Tonje Finstad Martinsen
   2018-03-02T07:21:10+0000
   Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �
   Renate Pettersen
   Renate Pettersen
   2017-12-22T14:02:57+0000
   Celina Romano
   Celina Romano
   2017-11-30T20:07:30+0000
   Linda Hellerud
   Linda Hellerud
   2017-11-28T19:04:40+0000
   Tusen takk for et smertefritt og nydelig resultat av stylage i lepper�
   Christina Bakken
   Christina Bakken
   2017-09-03T18:53:30+0000
   Cecilie Bibow
   Cecilie Bibow
   2017-09-01T20:13:40+0000
   Mai Linn M. Nguyen
   Mai Linn M. Nguyen
   2017-09-01T19:07:42+0000
   Sandra er en super dyktig og flott dame, som byr på det beste!
   Jocelyn Romano
   Jocelyn Romano
   2017-09-01T10:03:15+0000
   Torstein Kvale
   Torstein Kvale
   2017-09-01T07:31:34+0000
   Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.
   Harald Pedersen
   Harald Pedersen
   2017-09-01T07:28:46+0000
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   2017-08-31T21:30:17+0000
   Linn C Patterson
   Linn C Patterson
   2017-08-31T20:56:57+0000
   Anette Finholt Henanger
   Anette Finholt Henanger
   2017-08-31T20:51:31+0000
   Sandra er den dyktigste kosmetiske sykepleieren som finnes! Så profesjonell og dyktig! Her er du i trygge hender!
   Aya Romano
   Aya Romano
   2017-08-31T20:08:36+0000
   Mesoterapi med Sandra er bare å anbefale å det sterkeste! Sverger til meso og kan love at Sandra er lett på hånden... og at behandlingen var smertefri!read more
   Anduena Ch
   Anduena Ch
   2017-05-12T10:33:49+0000
   Endelig!! Sandra var en veldig flink og dyktig dame. Hun var forståelsesfull, tokk seg tid til kundene. Hun brukte god... tid til å forstå det du ville ha, det var akkuratt det resultatet jeg ville ha. Anbefaler ho til alle sammen som er ute etter en så flink dame. Fast kunde fra nå av!!! 🙂read more
   Sara Freiman
   Sara Freiman
   2017-01-29T22:58:19+0000
   Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet! 🙂 Är du ute efter... det bästa resultatet är det till Sandra du ska gå! 🙂read more
   Anniken Mari Herang
   Anniken Mari Herang
   2017-01-21T11:24:12+0000
   Fornøyd hver eneste gang, føler meg alltid velkommen og servicen er fantastisk!
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   2017-01-17T15:39:50+0000
   Stine Raastad
   Stine Raastad
   2017-01-11T16:12:05+0000
   Stine S. Orvik
   Stine S. Orvik
   2017-01-05T12:42:08+0000
   Sandra er for det første en fantastisk flott person, hun tok meg godt imot og jeg følte meg trygg gjennom hele... prosessen. Jeg er livredd sprøyter, og grua meg et døgn i forveien. Det gikk helt strålende!!! Dama er rå!!!��read more
   Theodor Bryhn-Holmboe
   Theodor Bryhn-Holmboe
   2016-12-19T17:11:24+0000
   PROFF! <3
   Rita Anette Lunde Haugland
   Rita Anette Lunde Haugland
   2016-12-03T13:47:17+0000
   Varm ,lyttende og profesjonell!
   Elvane Zogaj
   Elvane Zogaj
   2016-12-03T12:12:09+0000
   Sandraaaa!� Superfornøyd med den dama her assa! Hun er ærlig med hva hun mener passer deg best og VET hva hun... snakker om! Har ikke følt meg så bra på lenge! Du er rett og slett best! �����read more
   Ana Djukic Stamenic
   Ana Djukic Stamenic
   2016-12-02T21:41:50+0000
   Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er... profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.read more
   Yvonne Torp
   Yvonne Torp
   2016-12-02T20:53:27+0000
   Woooow, dette ble bedre enn jeg trodde, Sandra var utrolig flink, proff og den dama vet hva hun driver med. Jeg kan på... det sterkeste anbefale Sandra på det sterkeste og ikke minst den fine salongen��read more
   Ghazaleh Ostadian
   Ghazaleh Ostadian
   2016-10-10T21:28:10+0000
   Veldig profesjonelt. Sandra er kjempe flink til å informere, og bruker en beroligende stemme underveis mens hun... utfører behandlingen. Hun er varm, blid og smilende, så det gjør en kunde avslappet. Selv følte jeg at jeg er i trygge hender under hele behandlingen. Og personlig sliter jeg veldig med "nål-angst". Men jeg følte at jeg kunne slappe helt av med nervene så lenge hun holdte på, og det er veldig betryggende. Jeg følte meg så trygg at jeg dro tilbake for 2. Gang to uker etter første behandling, for å bygge mere på det vi startet uten å være nervøs. Er du på utkikk etter mest mulig naturlige lepper så er dette absolutt et sted med god kvalitet og resultat.read more
   Unni Gabrielle Carreno
   Unni Gabrielle Carreno
   2016-10-01T13:33:38+0000
   Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør... og sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!read more
   Charlotte Bryhn
   Charlotte Bryhn
   2016-10-01T13:31:02+0000
   Flinkeste dama i byen! Hun har så stødige hender og resultatet blir helt amazing�
   Mikkel Hestnes
   Mikkel Hestnes
   2016-10-01T02:54:41+0000
   Next Reviews
   Fornøyd Beauty Medical kunde
   DETTE SIER VÅRE KUNDER

   Hvorfor Beauty Medical?

   Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

   Beauty Medical Oslo
   4.9
   Based on 62 reviews
   powered by Facebook
   Veronica Iselin Pedersen
   Veronica Iselin Pedersen
   2020-01-24T17:02:38+0000
   Anbefaler dette stedet på det STERKESTE! Sandra kosmetisk sykepleier som driver denne klinikken har bred kompetanse... innenfor det hun driver med og hun brenner virkelig for jobben hun gjør! 🌟🌟Her er kun det beste godt nok, og jammen meg er det verdt HVER eneste krone!Prøvde ut carboxytherapy behandling hos dyktige Karin i desember for første gang på mine akne arr, wow for et resultat etter kun 1 behandling(man kunne tydelig se at huden begynte å bli bedre) bestilte 2 nye timer før jeg forlot salongen. Om du har hudplager er dette absolutt stedet og oppsøke hjelp!!!read more
   Danielle Berg
   Danielle Berg
   2019-10-09T03:53:27+0000
   For noen herlig jenter! Ble så godt tatt imot når jeg skulle prøve carboxy fornførste gang. Likte behabdling så... godt at før jeg hadde kommet meg hjem igjen så hadde jeg bestillt ny time hos samme person 🙌☺️ Det var vel verdt tiden min og kommer til å bruke bare de i fremtiden❤️read more
   Ivana Konjević
   Ivana Konjević
   2019-09-01T09:07:46+0000
   Reste hela vägen från Sverige för att ta “LVL By Nouveau Lashes” kurs hos Sandra Michelle Romano på Beauty... Medical i Oslo. Det var absolut värt det och jag njöt av varje sekund. Kände att jag gick därifrån med rätt kunskap och dessutom var jag väldigt trygg i Sandras händer. Vi hade en väldigt god stämning och jag kunde inte haft en bättre kurshållare men även model. Nu längtar jag efter att starta igång! 💕read more
   Jonas Kristiansen Odden
   Jonas Kristiansen Odden
   2019-05-06T10:34:13+0000
   Utrolig fornøud med fjerning av fillers og naturlige fine lepper igjen, tusen takk Sandra! ❤️
   Wenche Rasmussen
   Wenche Rasmussen
   2019-05-03T15:04:55+0000
   Hadde time hos Sandra denne uken. En utrolig bra behandling med en dame som var profesjonell til fingerspissene. Følte... meg veldig godt ivaretatt. Anbefaler virkelig denne fantastiske damen, hun er både dyktig på det hun gjør og er utrolig koselig!read more
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-12-12T15:00:16+0000
   Jeg har tidligere fått behandlinger gjort ved Beauty Medical Oslo, både leppefillers, kjemisk peeling og... carboxyterapi. Jeg har fått tydelige og gode resultater hver gang, og jeg anbefaler bedriften på det varmeste!read more
   Desiree Nilssen
   Desiree Nilssen
   2018-12-04T13:31:12+0000
   Fantastiske folk som tar godt vare på deg mens du er der❤️
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   2018-12-02T13:56:31+0000
   Fantastisk service, å hun vet hva hun gjør. Hun kan sitt fag til fingerspissen. Anbefaler BM... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️read more
   Saba Farao
   Saba Farao
   2018-10-08T20:51:54+0000
   Ingen over Sandra når det gjelder service, kundebehandling og omsorg. Faglig kompetanse: alltid oppdatert med de... nyeste behandlinger og teknikker. Godt øye for hva som er pent og elegant. Sandra Elsker deg ♥️read more
   Emma Fieber
   Emma Fieber
   2018-10-08T20:50:35+0000
   Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta... nån annan få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️read more
   Helene Sundt Flaten
   Helene Sundt Flaten
   2018-10-04T16:13:58+0000
   Veldig flink, og er utrolig fornøyd med resultatet. God kundebehandling. Anbefaler virkelig videre!
   Victoria Helene Johansen
   Victoria Helene Johansen
   2018-09-18T21:00:33+0000
   Sandra hos Beauty Medical har høy kunnskap og er utrolig dyktig i sitt fag! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Ingen... andre får lenger lov til å gjøre noen som helst behandling på meg.😍read more
   Malin Press
   Malin Press
   2018-08-08T08:42:12+0000
   Sandra är bäst! Aldrig varit med om bättre, hon vet verkligen vad hon håller på med. Fyllde läpparna och det var... första gången jag fick dem exakt som jag ville! 😍 Kommer aldrig gå till någon annan igen!read more
   Nazanin Pouresmaili
   Nazanin Pouresmaili
   2018-07-03T07:47:44+0000
   Sandra är proff, kunnig och förtroendeingivande, och väldigt duktig på det hon gör. I kombination med hennes... sprudlande personlighet och vänskapliga sätt får man en behandling utöver det vanliga! 🙂read more
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   2018-05-28T18:30:18+0000
   Natalie Tildefors
   Natalie Tildefors
   2018-05-12T14:26:41+0000
   Bästa kliniken � gjorde mina läppar och är sjukt nöjd! Rekommenderas att gå till Sandra �
   Johannah Helene Iversen
   Johannah Helene Iversen
   2018-05-06T08:56:25+0000
   Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!
   Martine Stensby
   Martine Stensby
   2018-05-01T16:23:36+0000
   Jennie Brunbäck
   Jennie Brunbäck
   2018-04-27T05:49:25+0000
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-04-18T11:21:30+0000
   Jeg har vært et par ganger hos Sandra nå, både for å få leppefillers (som ser fantastisk ut, tusen takk!!), men... også for blant annet kjemisk peeling for acne og Carboxyterapi. Det som er gjennomgående hos Sandra er at man får kvalitet, men også en helt fantastisk kundeservice. Du blir tatt vare på gjennom hele prosessen - hver gang. Anbefales på det sterkeste!read more
   Stine Freire Aarhus
   Stine Freire Aarhus
   2018-04-06T18:40:18+0000
   Kom som en virgin, og følte meg veldig trygg og ivaretatt! Sandra er en kjempe herlig jente som virkelig tar vare på... kundene sine� Hun bruker god tid på å informere om både før behandlingen og selve behandlingen. Blir mer og mer fornøyd med resultatet!��Takk!read more
   Harald Simensen
   Harald Simensen
   2018-04-05T12:08:18+0000
   Julie Naomi Holm
   Julie Naomi Holm
   2018-03-25T14:18:43+0000
   Sara Azami
   Sara Azami
   2018-03-16T23:06:00+0000
   �I had treatments at Beauty Medical Oslo. Definitely my #1 stop when I visit Oslo. First of all, I would like to give... credit for the costumer service. No matter how I feel when I walk thru that door, Sandra always spreads her joy over me! She gets the results I’m requesting, witch I value very high. I have some experiences from other clinics in Stockholm where I as a costumer got results I didn’t ask for. Because of that the doctor thought that it suited me better. But that’s not what I want to pay for right? So thank you Sandra for working your magic on me. Your talent makes me feel safe, although I’m such a coward when it comes to needless. I’m also glad for the good prices you offer, It’s worth every single penny! (Don’t raise the prices now due to that, I’ll be the one everybody will blame �. Lol I’m just fooling around�)Can’t wait to visit you at the new address!I wish you all the best of luck and see you soon �read more
   Julie Nybakken Hansen
   Julie Nybakken Hansen
   2018-03-16T07:37:37+0000
   Ekstremt dyktig og serviceinnstilt. Fokuserer på å fremheve naturlige kvaliteter og har alltid kunden i fokus !
   Yvonne Jennifer
   Yvonne Jennifer
   2018-03-15T22:54:03+0000
   Jag har försökt att förstora och forma mina läppar hos andra förr, men Sandra är den enda som har lyckats riktigt... bra. Jag är så nöjd!!Hon är lätt på handen, jag kan lova att jag knappt kände något, hon tar sin tid även fast hon naturligt är snabb, då hon vet vad hon gör! Om du vill ha läppar och andra skönhetsbehandlingar med super awesome resultat så ska du absolut besöka Sandra på Beauty Medical.5 av 5 toasters!!! ��read more
   Tonje Finstad Martinsen
   Tonje Finstad Martinsen
   2018-03-02T07:21:10+0000
   Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �
   Renate Pettersen
   Renate Pettersen
   2017-12-22T14:02:57+0000
   Celina Romano
   Celina Romano
   2017-11-30T20:07:30+0000
   Linda Hellerud
   Linda Hellerud
   2017-11-28T19:04:40+0000
   Tusen takk for et smertefritt og nydelig resultat av stylage i lepper�
   Christina Bakken
   Christina Bakken
   2017-09-03T18:53:30+0000
   Cecilie Bibow
   Cecilie Bibow
   2017-09-01T20:13:40+0000
   Mai Linn M. Nguyen
   Mai Linn M. Nguyen
   2017-09-01T19:07:42+0000
   Sandra er en super dyktig og flott dame, som byr på det beste!
   Jocelyn Romano
   Jocelyn Romano
   2017-09-01T10:03:15+0000
   Torstein Kvale
   Torstein Kvale
   2017-09-01T07:31:34+0000
   Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.
   Harald Pedersen
   Harald Pedersen
   2017-09-01T07:28:46+0000
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   2017-08-31T21:30:17+0000
   Linn C Patterson
   Linn C Patterson
   2017-08-31T20:56:57+0000
   Anette Finholt Henanger
   Anette Finholt Henanger
   2017-08-31T20:51:31+0000
   Sandra er den dyktigste kosmetiske sykepleieren som finnes! Så profesjonell og dyktig! Her er du i trygge hender!
   Aya Romano
   Aya Romano
   2017-08-31T20:08:36+0000
   Mesoterapi med Sandra er bare å anbefale å det sterkeste! Sverger til meso og kan love at Sandra er lett på hånden... og at behandlingen var smertefri!read more
   Anduena Ch
   Anduena Ch
   2017-05-12T10:33:49+0000
   Endelig!! Sandra var en veldig flink og dyktig dame. Hun var forståelsesfull, tokk seg tid til kundene. Hun brukte god... tid til å forstå det du ville ha, det var akkuratt det resultatet jeg ville ha. Anbefaler ho til alle sammen som er ute etter en så flink dame. Fast kunde fra nå av!!! 🙂read more
   Sara Freiman
   Sara Freiman
   2017-01-29T22:58:19+0000
   Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet! 🙂 Är du ute efter... det bästa resultatet är det till Sandra du ska gå! 🙂read more
   Anniken Mari Herang
   Anniken Mari Herang
   2017-01-21T11:24:12+0000
   Fornøyd hver eneste gang, føler meg alltid velkommen og servicen er fantastisk!
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   2017-01-17T15:39:50+0000
   Stine Raastad
   Stine Raastad
   2017-01-11T16:12:05+0000
   Stine S. Orvik
   Stine S. Orvik
   2017-01-05T12:42:08+0000
   Sandra er for det første en fantastisk flott person, hun tok meg godt imot og jeg følte meg trygg gjennom hele... prosessen. Jeg er livredd sprøyter, og grua meg et døgn i forveien. Det gikk helt strålende!!! Dama er rå!!!��read more
   Theodor Bryhn-Holmboe
   Theodor Bryhn-Holmboe
   2016-12-19T17:11:24+0000
   PROFF! <3
   Rita Anette Lunde Haugland
   Rita Anette Lunde Haugland
   2016-12-03T13:47:17+0000
   Varm ,lyttende og profesjonell!
   Elvane Zogaj
   Elvane Zogaj
   2016-12-03T12:12:09+0000
   Sandraaaa!� Superfornøyd med den dama her assa! Hun er ærlig med hva hun mener passer deg best og VET hva hun... snakker om! Har ikke følt meg så bra på lenge! Du er rett og slett best! �����read more
   Ana Djukic Stamenic
   Ana Djukic Stamenic
   2016-12-02T21:41:50+0000
   Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er... profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.read more
   Yvonne Torp
   Yvonne Torp
   2016-12-02T20:53:27+0000
   Woooow, dette ble bedre enn jeg trodde, Sandra var utrolig flink, proff og den dama vet hva hun driver med. Jeg kan på... det sterkeste anbefale Sandra på det sterkeste og ikke minst den fine salongen��read more
   Ghazaleh Ostadian
   Ghazaleh Ostadian
   2016-10-10T21:28:10+0000
   Veldig profesjonelt. Sandra er kjempe flink til å informere, og bruker en beroligende stemme underveis mens hun... utfører behandlingen. Hun er varm, blid og smilende, så det gjør en kunde avslappet. Selv følte jeg at jeg er i trygge hender under hele behandlingen. Og personlig sliter jeg veldig med "nål-angst". Men jeg følte at jeg kunne slappe helt av med nervene så lenge hun holdte på, og det er veldig betryggende. Jeg følte meg så trygg at jeg dro tilbake for 2. Gang to uker etter første behandling, for å bygge mere på det vi startet uten å være nervøs. Er du på utkikk etter mest mulig naturlige lepper så er dette absolutt et sted med god kvalitet og resultat.read more
   Unni Gabrielle Carreno
   Unni Gabrielle Carreno
   2016-10-01T13:33:38+0000
   Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør... og sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!read more
   Charlotte Bryhn
   Charlotte Bryhn
   2016-10-01T13:31:02+0000
   Flinkeste dama i byen! Hun har så stødige hender og resultatet blir helt amazing�
   Mikkel Hestnes
   Mikkel Hestnes
   2016-10-01T02:54:41+0000
   Next Reviews

   Botox Spørsmål & Svar

   Hva er botox?

   Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan. Legemiddelet injiseres i svært små doser i små ansiktsmuskler. Man oppnår å glatte rynker og linjer og gi et uthvilt inntrykk i ansiktet ved at overføringen av nerveimpulser til musklene blokkeres slik at muskelsammentrekningene som skaper rynker og linjer hemmes. Øvrige nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke.

   Behøver jeg Botox?

   Aldringsprosessen begynner allerede i starten av 20-årene. Ansiktet ditt fungerer som et ark. Når du har krøllet sammen arket så er det umulig å få arket slett igjen som det en gang var. På samme måte fungerer rynkene i ansiktet ditt. Om de har kommet så er de kommet for å bli. For enten vi vil eller ikke så kommer de sigende. Det er alltid lettere å forebygge før skaden er skjedd. Om du allerede har mye rynker så er det ingenting på markedet som er like effektivt som Botox. Botox kan fint kombineres med både fillere og syrebehandlinger.

   Hva er fordelene med botox?

   Botox glatter ut rynkene og noen opplever at Botox gir et løft i ansiktet som gjør at man ser friskere og mer opplagt ut. Det er også en del kvinner som får injisert Botox mot migrene og som rapporterer om god effekt. Botox virker kun i de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende områder eller muskler. Man kan gå tilbake på jobb eller til daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

   Hvordan utføres behandlingen?

   Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca. 15 min. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet. Etter injeksjonen tar det 3-5 dager før Botox begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt.

   Hvor lenge varer en botox behandling?

   En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Menn har ofte kraftigere muskler enn kvinner, så virkningen hos menn kan avta raskere. Dette avhenger av hvor anspent muskelen er i utgangspunktet. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

   Hva er bivirkningene på botox?

   • Man kan få følelsen av tunge / hengende øyelokk den første tiden etter behandling, fordi effekten av å løfte pannen er redusert. Dette går seg til i løpet av 3-4 uker. • Det kan oppstå forbigående hevelser, blåmerker / rødhet eller kløe i det behandlede området • Fordi effekten av Botox er forbigående er også bivirkningene forbigående

   Hvem kan ta botox?

   • Alle som ønsker å glatte rynker / linjer i ansiktet • Alle over 18 som ikke er gravide eller ammer • Alle som ikke har medisinske kontraindikasjoner mot virkestoffet • Du skal ikke ha feber eller pågående infeksjoner

   Hva må man passe på etter botox behandling?

   • Du skal unngå å massere eller gni på det behandlede området • Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling • Du bør unngå store mengder av alkohol første døgnet • Du bør ikke trene eller gå i badstue det første døgnet etter behandling • Du bør holde hodet så rett så mulig når du sover, og ikke ha hodet opp ned første døgnet

   NyhetsbrevAbonner for unike tilbud, informasjon og nyheter!

   Vi sender kun interessante nyhetsbrev som vil falle i smak.