Informasjon til modeller

Modell for PBSerum Medical

Modell for PBSerum Medical

Ønsker du å være modell på kurs for leger og sykepleiere som skal sertifiseres i PBSerum Medical? Meld deg på ved å sende en e-post til pbserum@beautymedical.no med følgende: 

 • Fullt navn
 • Telefonnummer
 • Adresse
 • Hvilket område eller områder du ønsker å behandle

Du vil få en tilbakemelding på om vi kan tilby deg modellplass og når vi har ledige plasser på kurs. Påmelding er bindene, og det må betales et depositum på 500,- til Beauty Medicals Vipps: 123633 (dette trekkes fra totalbeløp etter behandling). Depositum refunderes ikke.

Les mer om PBSerum Medical HER.

Modellpriser for PBSerum Medical

Modellpriser er 5000,- per område. Dette er fastpris og gjelder uavhengig av område, men inntil 20 x 20 cm per område.

Tid og oppmøte

Registrering, førbilder og behandling tar ca. 1,5 time. OBS! Litt ventetid kan oppstå. Oppmøte på angitt dato og klokkeslett i Beauty Medicals klinikk på Torshov i Oslo, adresse Vogts gt 56.

Viktig informasjon

PBSerum Medical er en 100 % naturlig behandling som består av enzymer som injiseres inn i problemområdet. Les mer om PBSerum Medical HER.

Du får stor forbedring med kun én behandling, men det anbefales 2-4 behandlinger avhenging av utgangspunkt. Du ser en forbedring ca. 10 dager etter behandling.

Du må ikke:

 • ha fått vaksine 14 dager før og 14 dager etter behandling
 • ha fått filler eller botox i området som skal behandles minst 10 dager før 
 • ha lavt stoffskifte
 • være gravid eller amme

Det tas før- og etterbilder og det vil bli filming på kurset, alt dette må kunne brukes i markedsføring. Du må komme tilbake etter 3 uker for å ta etterbilder. Da kan du også få utført ny behandling, dersom det er ønskelig.

After care – etter behandling med PBSerum Medical: 

 • Ikke trening eller badstue på 24 timer
 • Ingen/lavt inntak av karbohydrater samme dag og dagen etter
 • Ikke ta på innstikkstedene for å redusere infeksjonsfare
 • Hevelser, rødme og ømhet er normalt
 • Blåmerker kan forekomme og er helt ufarlig, vil forsvinne etter ca 7-10 dager
 • Bruk PBSerum Easy Touch for optimalt resultat
 • Vent 14 dager med å gjøre andre behandlinger som f.eks. filler eller botox i behandlingsområdet

Det anbefales å bruke PBSerum Easy Touch micro emulsion enzymes for optimalt resultat av din behandling med PBSerum Medical. Smøres på to ganger daglig, eller så ofte man vil. Easy Touch kan i tillegg brukes på brannsår og dårlig hudkvalitet. 

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

  Hva og hvem kan behandles med PBSerum Medical?

  Vi har sett fantastiske resultater med PBSerum på flere ulike problemområder. Spesielt på oppstramming av hud, arrbehandling og lokalisert fett har vi sett så bra resultater vi nesten ikke trodde var mulig å oppnå!

  Noen problemområder som kan behandles med PBSerum er:

  • Dobbelthake
  • Cellulitter
  • Strekkmerker
  • Poser under øyne
  • Hamsterskinn
  • Kjevelinje
  • Løs hud på hals og bryst
  • Hovne ben
  • Brannskadet hud
  • Alle typer arr (keloide, akne, hypertrofiske og artrofiske)
  • Lokalisert fett (love handles, mage, overarmer, ridebukselår, etc.)

  De fleste friske kvinner og menn kan få utført behandling med PBSerum Medical. Dessverre egner ikke behandlingen seg hvis du er gravid eller ammer, hvis du har lavt stoffskifte, eller har fått filler, botox eller vaksine de siste 10-14 dagene før.

  Rask behandling, ingen nedetid og langvarig resultat

  Under behandling med PBSerum injiseres enzymene inn i problemområdet med en tynn nål. Behandlingen er forbundet med lite smerte da den er rask å gjennomføre, men det avhenger av behandlingsområdet.

  Man får stor forbedring med kun én behandling, men det anbefales 2-4 behandlinger avhenging av utgangspunkt.

  Behandlingen går raskt og du ser en forbedring etter ca. 10 dager. Resultatet er langvarig og i noen tilfeller permanent. Behandling av arr vil gi deg et permanent resultat, behandling av dobbelhake avhenger av om du holder vekten.

  Behandlingen har ingen nedetid, det vil si at du kan gå på jobb og bruke sminke dagen etter. Noen kan oppleve forbigående ubehag som ømhet, rødhet og litt hevelse i noen dager. Unngå badstue og hard trening samme dag, og i noen tilfeller skal du også unngå karbohydrater.

  Oppnå full effekt av behandlingen

  For å oppnå full effekt av din behandling med PBSerum, er det to ting vi anbefaler.

  På lokalisert fett som f.eks. dobbelthake eller mage, anbefaler vi at du spiser lite eller ingen karbohydrater samme dag og dagen etter behandling. Grunnen til det er at denne type behandling reduserer fett ved å bryte ned triglyserider (fettstoffer) i kroppen. Karbohydrater øker nivået av triglyserider, og derfor vil inntak av mat med mye karbohydrater vil føre til en dårligere effekt av behandlingen.

  På alle typer behandling med PBSerum Medical, anbefaler vi bruk hjemmeproduktene Easy Touch. Dette er en serie produkter med enzymer i mikroemulsjon, spesielt tilpasset til din type behandling. Produktet skal smøres på to ganger daglig i minst to uker, eller så lenge du ønsker, og vil gi en økt effekt av din PBSerum-behandling.

  PBSerum Easy Touch

  PBS Easy Touch er en serie med enzymer i mikroemulsjon, spesielt tilpasset for daglig bruk hjemme. Easy Touch øker effekten av PBSerum Medical og er det perfekte komplementet etter behandling. Produktene er betennelsesdempende og kan også brukes på skadet hud og brannsår. I tillegg er de velduftende, føles behagelige på huden og trekker raskt inn.

  Serien kommer i tre forskjellige utgaver:

  PBS Smooth Out Power

  Reduserer arr, cellulitter og strekkmerker.

  PBS Draining Power

  Stimulerer lymfedrenasje og er ideell til ødemer og hovne ben og føtter.

  PBS Lifting Power

  Intens og oppstrammende effekt for slapp hud og strekkmerker.

  Ønsker du å delta på kurs eller være modell?

  Beauty Medical har agenturet på PBSerum Medical og er eneste distributør i Norge, Sverige og Danmark, og vi i holder jevnlig kurs for leger og sykepleiere. Send en e-post til pbserum@beautymedical.no dersom du ønsker å melde deg på kurs.

  BEAUTY MEDICAL BEHANDLINGER

  Andre lignende behandlinger

  Var det ikke dette du så etter? Da har vi flere behandlinger som kan passe bedre for deg! Spør oss gjerne om du lurer på noe.

  PBSerum Medical behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  PBSerum Medical

  Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

  Les mer om PBSerum Medical
  Fillere behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Restylane & Fillere

  Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre…

  Les mer om Fillere
  Carboxytherapy behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Carboxytherapy

  Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

  Les mer om Carboxytherapy
  Hyperpigmentering behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Hyperpigmentering

  Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

  Les mer om Hyperpigmentering
  Kjemisk Peeling behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Kjemisk Peeling

  Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

  Les mer om Kjemisk Peeling
  Trådløft behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Trådløft

  Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

  Les mer om Trådløft
  Bloomea behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Bloomea

  Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

  Les mer om Bloomea

  Elise Laser Plasma

  Elise laser plasma – en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av Elise…

  Les mer om Elise Laser Plasma

  Zo Skin Health

  For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO®…

  Les mer om Zo Skin Health
  Få profesjonell hjelp og veiledning

  Bestill gratis konsultasjon

  Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tid for konsultasjon.

   DETTE SIER VÅRE KUNDER

   Hvorfor velge Beauty Medical?

   Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

   [wprevpro_usetemplate tid="1"]
   NyhetsbrevAbonner for unike tilbud, informasjon og nyheter!

   Vi sender kun interessante nyhetsbrev som vil falle i smak.