OM OSS

Beauty Medical, hvem er vi?

Beauty Medical er en skjønnhetsklinikk som spesialiserer seg på estetisk og kosmetisk hudpleie. Hos oss kan du få utført behandlinger med botox, filler, trådløft, carboxytherapy, PB Serum, Bloomea, microneedling (Dermapen) og Elise laser plasmapen. Vi kan også tilby microblading på bryn og permanent makeup. 

Vi selger kun de beste hudpleieproduktene på markedet fra bl.a. ZO Skin Health, Mesoestetic, Color Science og PB Serum Easy Touch. Vi skreddersyr gjerne et hjemmeprogram til deg tilpasset akkurat din hud, slik at du får best mulig utbytte av din behandling i vår klinikk.

Blogg har vi også. Hvis du ønsker å lese mer om behandlinger og erfaringer med bl.a. botox, filler, trådløft og PB Serum, kan du ta turen innom BM bloggen vår. 

.

Team Beauty Medical

Beauty Medical eies av Sandra Romano, sertifisert kosmetisk sykepleier. Team Beauty Medical består av kvalifiserte spesialister innen estetisk medisin, kosmetisk dermatologiske sykepleiere, plastisk kirurg, hudpleiere, assistenter og én markedskoordinator.

For Team Beauty Medical er profesjonalitet og det faglige nummer én. Vårt mål er å være best i bransjen, og å være en pioner som er først ute med det siste og beste. Det betyr at vi må holde oss oppdatert, ta sjanser og teste ut nye ting med de beste folkene. 

Vi ønsker å kunne tilby en rekke forskjellige behandlinger til våre kunder – både gode gamle klassikere og banebrytende nyheter. Vi tester alle behandlinger og produkter grundig og blir godt kurset, slik at alle våre behandlinger blir utført med den beste presisjon, er effektive og gir gode resultater.

.

Vi er ikke helt som «alle andre»

Selv om vi er dønn seriøse, er vi samtidig laidback og chill. Det er viktig for oss at du føler deg avslappet og trygg når du kommer inn døren til Beauty Medical. Her er det good vibes only. Hiphop musikk i bakgrunnen, den lille maskothunden Mira tasser rundt, og du er alltid velkommen til å sette deg ned i sofaen med en kaffe og hyggelig prat. 

Team Beauty Medical er ikke helt som «alle andre». Vi er som en vennegjeng som har det gøy på jobb, og det håper vi skinner igjennom til våre kunder. 

Vi støtter og hjelper hverandre, og det er det er topp stemning med mye latter. Innimellom går det også i kallenavn som Botox Doris, Filler Dronninga og Trådløft Tøffa – selvsagt i den aller beste mening! 

Her er vi oss selv og det vil vi at du skal være også.

.

Kurs

Beauty Medical tilbyr kurs i samtlige av våre behandlinger og maskiner med teoretisk og praktisk opplæring for leger, sykepleiere og hudpleiere som ønsker å utvide sin faglige kompetanse, under veiledning av høyt kvalifiserte og erfarne behandlere. 

Kursvirksomheten foregår i vårt opplæringssenter i Beauty Medical´s 160 kvm store lokaler i Vogtsgate 56 på Torshov, med gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. Vi kurser i PB Serum Medical, Nouveau Lashes, Carboxytherapy, Bloomea og Elise plasma pen.

.