SE HVA NOEN AV VÅRE TIDLIGERE KUNDER SIER

Kundeomtaler

Botox og Juvéderm Hydrate
Maya Ekdahl
“Det jeg likte med å ta Botox hos Sandra var at hun sa nei til Botox rundt øynene som jeg ønsket. Hun anbefalte heller at vi startet med pannen og en vitamin skinbooster hun satte i ansiktet mitt, da hun mente dette ville gi et mer naturlig og finere resultat. Og jeg angrer ikke et sekund. Nå er jeg fast kunde på skinbooster og setter Botox hver 3-4. måned hos henne. Sandra har øye for det estetiske og er utrolig nøye med både med kundebehandling og etterkontroll. Det føles trygt og jeg føler meg ivaretatt med respekt som kunde.”

Juvéderm leppeforstørrelse
Ghazaleh Ostadian
“Veldig profesjonelt. Sandra er kjempe flink til å informere, og bruker en beroligende stemme underveis med forklaring om behandlingen. Hun er varm, blid og smilende, så det gjør en kunde avslappet. Du føler at du er i trygge hender under hele behandlingen. Jeg personlig sliter med “nål-angst” men jeg følte at jeg kunne slappe av med nervene så lenge hun holdte på og det er veldig betryggende. Vil du ha mest mulig naturlige lepper så er dette absolutt et sted med god kvalitet og resultat.”

Botox
Carina Dilkestad Olsen
“Kjære Sandra, dette var jo ikke vondt en gang! Tidligere har jeg til tross for bedøvende krem kjent stikk og ubehag, men du fikk jo dette til å virke som en lek. Du er blid, utadvendt og serviceinnstilt. En virkelig proff! Jeg skal definitivt komme tilbake til deg når rynkene i pannen kommer snikende igjen, og jeg ønsker fylle leppene mine hos deg også, for dette kan du! <3

Anbefaler deg videre til alle jeg snakker med nå. Også på bloggen min”

Juvéderm leppeforstørrelse
Sara Freimann
“Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet!

Är du ute efter det bästa resultatet är det till Sandra du ska gå!”

Juvéderm leppeforstørrelse
Anniken Mari Herang
“Fornøyd hver eneste gang, føler meg alltid velkommen og servicen er fantastisk!”

Juvéderm leppeforstørrelse
Karmen Kader
“5++++ For en dame!! Har tatt filler i leppene mine for første gang, og var utrolig skeptisk og redd før jeg fikk møte Sandra! Har aldri møtt en så blid, forsiktig, dyktig og vakker dame. Jeg anbefaler alle sammen og dra til hun! For det skal hvertfall jeg! Jeg er utrolig fornøyd!!! Hun vet absolutt hva hun driver med og bruker all sin tid! kunne ikke vært mer fornøyd.”

Juvéderm leppeforstørrelse
Daria Kader
“Aldri i mitt liv har jeg vært borti en så dyktig, flink og super herlig dame som Sandra. Jeg elsket hennes energi, og utføringen av hennes arbeid. ANBEFALER SANDRA PÅ MITT STERKESTE! Jeg følte meg 100% trygg og jeg er utrolig fornøyd med filleren jeg tok. Pengene var definitivt verdt det, og vi ses helt klart igjen. Tusen takk!”

 

Juvéderm leppeforstørrelse
Sahar Saragool
“In looove with my new lips <3”

Botox og Juvéderm leppeforstørrelse
Ine Solhaugen
“Ikke alle har øye for estetikk og symmetri, men det har virkelig Sandra! 😃 Har sett mange kunder som har fått behandling og jeg er imponert over resultatene! Hun ser umiddelbart hva en kunde trenger og ikke trenger, og sørger for profesjonell behandling og ønsket resultat.”

Juvéderm og Stylage leppeforstørrelse
Ana Stamenic (@neglerana)
“Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.”

Juvéderm sure munnviker
Bodil Strand
“Strålende fornøyd med min behandling hos fine Sandra. Veldig behagelig, beroligende og tålmodig i hyggelige omgivelser. Jeg kommer garantert tilbake!”

Juvéderm leppeforstørrelse
Yvonne Torp
“Woooow, dette ble bedre enn jeg trodde, Sandra var utrolig flink, proff og den dama vet hva hun driver med. Jeg kan på det sterkeste anbefale Sandra på det sterkeste og ikke minst den fine salongen.”

Juvéderm leppeforstørrelse
Vanessa Jarovic
“Flinkeste og nydeligste kosmetiskesykepleieren jeg vet om. Hærlig å jobbe med og behandlet hos. Anbefales på det sterkeste om du ønsker større eller fyldigere lepper uten noe smerte! Om jeg noen gang skal ‘legge meg under kniven” igjen så er det uten tvil hos deg, Sandra. Ser deg som Norges beste om kort tid.”

Botox
Unni Carreno
“Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør og sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!”

Botox og Juvéderm leppeforstørrelse
Elvane Zogaj
“Sandraaaa!<3 Superfornøyd med den dama her assa! Hun er ærlig med hva hun mener passer deg best og VET hva hun snakker om! Har ikke følt meg så bra på lenge! Du er rett og slett best!”

Botox og Juvéderm leppeforstørrelse
Siren Pettersen
“Herlig dame som vet hva hun driver med:-)”

Juvéderm og Stylage leppeforstørrelse
Siren Pettersen
“Herlig dame som vet hva hun driver med:-)”

 

Cytocare mesoterapi, Botox og Juvéderm leppeforstørrelse
Rita Haugland
“Varm, lyttende og profesjonell!”