BEHANDLINGER, KURS

PBSerum Medical: 2020 wrap-up og hva skjer videre?

Det hele begynte i 2019 da Beauty Medical fikk agenturet på spanske PBSerum Medical, men det var i 2020 at vi virkelig kom godt i gang med denne nye superbehandlingen! Så hva skjer videre i 2021?

PBSerum Medical vokser i et trøblete år

Det må jo sies, 2020 har vært et trøblete år for oss alle. Men til tross for dette, vokser PBSerum Medical her i Norge, og det er utrolig gøy å se hva vi har fått til med denne nye, banebrytende enzymterapien i året som har gått. 

Dersom du ennå ikke har hørt om PBSerum, er dette en 100 % naturlig behandling med enzymer vi allerede har i kroppen. Den gir unike resultater på problemområder som cellulitter, strekkmerker, oppstramming av slapp hud, alle typer arr, og lokalisert fett som f.eks. dobbelthake og love handles. 

Behandlingen utføres kun av sertifiserte leger og sykepleiere som har vært på kurs hos oss, og kan ikke sammenlignes med andre typer behandlinger som f.eks. filler og botox. Dette er en svært effektiv og eksklusiv behandling på problemområder som tidligere har vært vanskelige å behandle. 

PBSerum har blitt en av våre mest populære behandlinger i klinikken, spesielt dobbelhake og oppstramming av slapp hud har blitt en favoritt blant kundene!

Vil du vite mer om PBSerum Medical, kan du lese mer om dette HER og HER

Kurs og sertifisering 

Beauty Medical har nå sertifisert klinikker rundt om i hele Norge i PBSerum Medical, med totalt over 50 sertifiserte kursdeltagere. På grunn av Korona-situasjonen har vi dessverre ikke klart å arrangere så mange kurs som planlagt i 2020, men vi har likevel fått gjennomført en del Basic kurs i starten av året, i sommer og i høst, pluss ett Advanced kurs i september.

Det har vært utrolig moro og blitt kjent med så mange dyktige kursdeltagere rundt omkring i landet. Vi er så takknemlige for at dere har delt erfaringer med oss, kommet med tilbakemeldinger, spørsmål, og før- og etterbilder. En stor takk til dere for super innsats og masse positivitet! 

Kursene er kun for helsepersonell, det vil si leger og sykepleiere. For at kursdeltagerne skal få mest mulig ut av kurset, både teoretisk og praktisk, har vi hatt maks. 4 deltagere per Basic kurs. Dette kommer vi til å fortsette med, og målet er å holde to Basic kurs i måneden i 2021. Vi kommer også til å holde nye Advanced kurs med maks. 8 deltagere per kurs, og det første er allerede planlagt i februar (med forbehold om Korona-restriksjoner). 

I tillegg ønsker vi å tilby alle våre sertifiserte kursdeltagere ett gratis Basic kurs per år, slik at de kan få en oppfriskning og holde seg oppdatert på hva som skjer på PBSerum-fronten. En trygghet for våre sertifiserte behandlere og ikke minst, våre kunder!

Er du helsepersonell og er interessert i å sertifisere deg i PBSerum Medical? Da kan du klikke HER

Modell på kurs 

På alle våre PBSerum-kurs har vi modeller som kursdeltagerne skal få trene på etter teoridelen, og dette har vært en stor suksess! Det er vinn-vinn situasjon der kursdeltagerne får god, praktisk trening og modellene får utført denne eksklusive behandlingen til redusert modellpris. Mange har til og med kommet tilbake flere ganger for å være modell på kurs, da de har blir bitt av PBSerum-basillen.

Takk til alle våre flotte modeller som har stilt opp på kurs, dere er sporty!

Ønsker du å være modell på kommende kurs i PBSerum Medical? Da kan du lese mer HER

Full guffe i 2021

Vi er utrolig stolte av det vi har fått til med PBSerum Medical i et trøblete 2020. Å se de unike resultatene denne nye superbehandlingen kan gi er utrolig gøy, og vi gleder oss til fortsettelsen i 2021. 

Vi takker alle dere som har vært med på vår PBSerum-reise så langt – alle våre fine kunder, kursdeltagere og modeller. Tusen takk for at dere har vært nysgjerrige, åpne og positive! Dere er best. Dette gir oss så mye motivasjon og inspirasjon, og nå ser vi frem til å brette opp ermene og kjøre på med full guffe i det nye året.

Velkommen tilbake til oss i 2021, vi gleder oss til fortsettelsen sammen med dere!

En riktig god jul og et fantastisk godt nyttår ønskes fra alle oss i Beauty Medical ❤️