Når vi utfører PBSerumbehandling i klinikken jobber vi også ofte i kombinasjon med medisinsk karbondioksid, Carboxytherapy. Dette kan bestilles i tillegg dersom du ønsker å få enda bedre effekt av...
Av 
Eva Mehlgård
 og 
December 28, 2021

Alt du trenger å vite om behandling med PBSerum!

PBSerum Medical er en revolusjonerende enzymbehandling innen bioteknologi. Enzymene er primært utviklet for å behandle fibrotisk vev men kan også behandle flere områder som dobbel hake, poser under øynene, ansiktsskulpturering, reduksjon av lokalt fett, cellulitter, arr og ujevnt vev etter fettsuging.

Serumet kommer i tre ulike produkter low, medium og high, basert på tre ulike enzymer – kollagenase, lipase og lyase. Low inneholder like stor andel av alle tre enzymene. Passer derfor perfekt for deg som vil jobbe med poser under øyne og ansiktsskulpturering. Medium inneholder mest lipase og brukes til lokal fettreduksjon og cellulitter. High inneholder mest av enzymet kollagenase og vil derfor ha best effekt på oppstramming av slapp hud, cellulitter, arr og fibrotisk vev.

Men hva er egentlig fibrose? Fibrose er økt bindevev som oppstår for eksempel som arrvev etter skade i huden og kan også forekomme som klumper/ujevnheter i vevet for eksempel etter fettsuging. I Norge har det de siste årene blitt mer og mer populært å ta behandlinger som BBL (brazilian butt lift), body sculpting med eget fett og fettsuging. Det mange ikke er klar over er at slike behandlinger kan føre til ujevnt vev, fibrose og cellulitter i ettertid. PBSerum en trygg og effektiv behandling som utføres med små injeksjoner. Prosedyren utføres med lokalbedøvelse slik at selve injeksjonen av enzymene ikke skal være smertefull.

PBSerum inneholder også høymolekylært hyaluronsyre. Hyaluronsyre er sukkermolekyl som finnes naturlig i vevet. Hyaluronsyre har egenskapen til å binde vann og spiller derfor en viktig rolle for å ivareta fuktnivået i huden. Høymolekylært hyaluronsyre er spesielt laget for å behandle og forebygge dannelsen av fibrose. Den reduserer også inflammasjon, reduserer ødelagte kollagenfibre og stimulerer reorganisasjonen av nye kollagenfibre.

Det er så lang ingen andre behandlinger på markedet som kan behandle disse problemstillingene på samme måte som PBSerum.

Når vi utfører PBSerumbehandling i klinikken jobber vi også ofte i kombinasjon med medisinsk karbondioksid, Carboxytherapy. Dette kan bestilles i tillegg dersom du ønsker å få enda bedre effekt av en enzymbehandlingen. Prisen på PBSerum varierer noe fra området til området, men 1 pakke inneholder 1 glass med enzymer og er beregnet til å behandle et hudområdet på 20×20 cm. Ved større områder som lår, rompe og mage trenger vi 2 glass/pakker per behandling. Her kan det være lurt å komme på en gratis konsultasjon i forkant av behandlingen for å få et prisestimat og for å vurdere hvilket serum som passer til din problemstilling.

Behandlingen utføres i 3-5 runder med 1-4 ukers mellomrom og vi legger opp et skreddersydd behandlingsforløp for deg. Antall behandlinger varierer ut i fra utgangspunkt og området som skal behandles. På Beauty Medical Oslo tilbyr vi også pakkepriser på alle PBSerum og Carboxytherapy behandlinger.

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss