PB Serum er en svært populær behandling hos oss, men vi opplever fortsatt mange henvendelser der folk er usikre på hva det faktisk er....
Av 
Maiken Rønning
 og 
February 15, 2022

Alt du trenger å vite om PB- SERUM 


PB Serum er en svært populær behandling hos oss, men vi opplever fortsatt mange henvendelser der folk er usikre på hva det faktisk er. PB Serum er en behandling som har en helt unik teknologi innen enzymterapi. Det er den første behandlingen på verdensbasis som bruker enzymer på denne måten.


Enzymene kommer i pulverform og blandes ut med buffer, deretter injiseres enzymblandingen ned i rett hudlag. Etter injiseringen vil enzymene begynne å jobbe i huden din. 


Vi har masse forskjellige enzymer i kroppen. Enzymer har som oppgave å bryte ned celler som er gamle, ødelagte og ubrukelige. Ved å fjerne disse cellene vil kroppen naturlig danne nye, friske celler. Noen ganger trenger huden vår hjelp til denne prosessen, fordi vevet har mistet denne funksjonen. Det finnes mange grunner til dette, enten at huden eldes og funksjonene avtar naturlig, eller at det har dannet seg *fibrose i området. 


*Fibrose er økt bindevevsmengde i et vev eller organ som ofte er et resultat av skade eller langvarig betennelse i vevet. Det fibrotiske vevet vil ikke ha samme funksjon som det opprinnelige vevet, og fører ofte til at vevet eller organet krymper. Arr, strekkmerker, cellulitter, appelsinhud er eksempler på dette. Når fibrotisk vev er oppstått, vil ikke enzymene kunne fungere på samme måte, og kroppen får ikke brutt ned det skadede vevet. 


Det er slike problemområder PB Serum er skapt for å fikse. Dette er områder som tidligere har vært veldig vanskelig å behandle. En veldig høy konsentrasjon av enzymer blir injisert inn og bryter ned det fibrotiske vevet, slik at kroppen kan bygge opp nytt og sunt vev igjen. 


PB Serum inneholder 3 ulike enzymer i 3 ulike konsentrasjoner. 

HIGH inneholder mest Kollagenase, og er den beste behandlingen mot fibrotisk vev som cellulitter, ulike typer arr (etter skade, strekkmerker, aknearr) og slapp hud på kropp. 

MEDIUM inneholder mest Lipase, og spalter fettcellene dine. Derfor kan vi også behandle lokale uønskede fettansamlinger med PB Serum.

Den siste, LOW, er perfekt om man har lokale væskeansamlinger i vevet, som f.eks. ødematøse ben eller store poser under øynene. 


Anbefalt burde man ta  2-4 behandlinger med PB Serum for å oppnå forventet resultat. 

Vi tar gjerne en prat med deg om du har noen av de overnevnte problemområdene. Du kan også lese mer om PB Serum under “Behandlinger” på nettsiden vår. Book en gratis konsultasjon så hjelper vi deg gjerne. 


Klem fra BM jentene. 


Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss