Russian Lip Technique - den nye leppefiller teknikken som er mye omtalt i sosiale medier og på Instagram har blitt et globalt fenomen som pasientene ofte etterspør.
Av 
Julie Herland
 og 
January 13, 2022

Alt du trenger å vite om "Russian Lip technique”

Russian Lip Technique - den nye leppefiller teknikken som er mye omtalt i sosiale medier og på Instagram har blitt et globalt fenomen som pasientene ofte etterspør. Teknikken med opprinnelse fra Russland er den ultimate måten å få lagt filler i leppene på dersom du ønsker å oppnå en perfekt hjerteformet leppefasong.


Hva er den russiske leppefyllingsteknikken?

Den russiske leppeteknikken har som formål å fremheve amorbuen til å ligne mer en hjerteform ved å injisere ekstra volum og løft i midten av leppene. Høyden på leppene økes og du får en mer baby-doll-look.


Teknikken har flere navn på fagspåket blant behandlere da den egentlig ikke er en “ny teknikk”. Kjært barn har mange navn, tenting, fencing og russian lips bruker så og si den samme teknikken for å oppnå mer høyde på leppene og skape mer hjerteformet fasong.

Forskjellen mellom russian lips og vanlig lipfillers


Russian Lips VS vanlig leppefiller teknikk

Russian lips

 • Kan emigrere noe lettere over tid enn ved vanlig leppefiller teknikk.
 • Øker høyden på leppene, en 2D effekt.
 • Mer markert leppekant.
 • Litt mer smertefullt enn ved vanlig leppefiller da den legges fra ytterkanten på leppen.
 • Kan gi noe mer hevelse og blåmerker etter behandling, dette er forbigående.


Vanlig leppefillerteknikk

 • Ideell form med 3D volum
 • Liten/mindre risiko for migrering av filler eller at den sprer seg utover kanten
 • Fylde og volum
 • Lite til ingen smerte ved utførelse
 • Lite blåmerker og hevelse etter behandling, dette er forbigående.
 • Mindre risiko komplikasjoner og traume til vevet


Hva er forskjellen på standard leppefyllingsteknikk og russisk leppefiller teknikk?

Ved standard leppefyllingsteknikk injiseres filleren horisontalt inn i leppevevet, noe som sprer leppefilleren mer jevnt over og skaper mer volum og fylde.


Ved russisk leppefiller teknikk injiseres filleren vertikalt fra leppekanten og ned i leppevevet med fokus på midten av leppen. Dette gjør at leppene får en økt høyde og fylden ligger mer i midten av leppen.  Formen er ofte mer hjerteformet og leppene er mer flate (2D effekt).

Pris og etterbehandling på begge teknikkene er den samme.

Hva bør du tenke på dersom du ønsker å få utført Russian lips?

Om du ønsker å utføre Russian Lips bør vi som behandler ha et “nytt lerret” å jobbe på. Det betyr at dersom du har en del filler i leppene fra før kan det være lurt å fjerne først. Om du er usikker på om dette gjelder deg, tilbyr vi på Beauty Medical gratis konsultasjon der vi kan ta en vurdering i forkant av behandling. Dette bookes enket gjennom nettsiden.


Om man fjerner filler før behandling bør det minst gå 1 uke før vi fyller leppene igjen. Om du allerede har russisk leppefiller-teknikk kan man utføre påfyll uten å fjerne først.

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss