Desember nærmer seg med stormskritt. Julestress og pepperkaker. Midt oppi alt dette skal man jo også ta etterveksten, klippe tuppene og ikke minst huske timen til Botox.
Av 
 og 
December 28, 2021

De perfekte behandlingene du kan gjøre før jul

Desember nærmer seg med stormskritt. Julestress og pepperkaker. Midt oppi alt dette skal man jo også ta etterveksten, klippe tuppene og ikke minst huske timen til Botox. Vi anbefaler alle pasientene våre å være tidlig ute med å booke time i desember da listene fylles fort opp. Hvert år får vi også spørsmål om hvilket behandlinger man kan gjøre før juleselskapet og nyttårsaften for å få glød, fukt og glatt rynkefri hud. Vi på Beauty Medical har derfor laget en oversikt til deg her med de mest populære behandlingene.

Storfavoritten for glatt og rynkefri hud i ansiktet er selvfølgelig Botox. Botox eller botulinumtoksin som virkestoffet heter er et legemiddel som hemmer nervene i å sende beskjed til hjernen om at muskelen skal trekke seg sammen. Legemiddelet brukes for å hindre bevegelse av muskulaturen som forårsaker rynker og linjer. Stoffet injiseres med liten nål og effekten varer i gjennomsnitt 2-6 mnd. Effekten av Botox kan variere noe ut i fra hudens tilstand, behandlet området, dose, injeksjonsteknikk og livsfaktorer som soling og røyk. Det er viktig å være klar over at effekten av botulinumtoksin inntrer først etter 2-4 dager og full effekt ses etter 14 dager. Det er derfor lurt å booke time i god tid.

Leppefiller eller fuktboost i leppene er vår favoritt på andre plass. Med alderen mister vi fukt og volum i leppene. Med våre beste fillere fra Juvéderm kan vi skape volum med naturlig og subtilt resultat. Har du tørre lepper og ønsker kun fukt kan vi booste leppene med Juvéderm Volite og Restylane Skinbooster. Filleren vil bygge minimalt men gi den perfekte fuktboosten til såre og tørre vinterlepper. Prisene varierer ut ifra mengde, men det er anbefalt med 1 ml på fuktighetsboost da denne ikke bygger opp leppene på samme måte som vanlig leppefiller. Fuktighetsboostere vil gi fukt og glød over tid. 

På tredjeplass anbefaler vi en mild kjemisk peel for glød. Vi har både klinikk behandlinger og peelmasker du kan bruke hjemme. Her anbefaler vi i klinikk Mandelage peel fra Innoaestetics, Uber Pro Peel fra Dermapen eller Stimulation Peel fra ZO Skin Health da alle disse tre har lav nedetid. Til hjemmebruk er Enzymatic Peel fra ZO Skin Health og Pigment Home Mask fra Meline storfavoritter! Enzymatic peel legges på 1-3 timer og Pigment Home Mask legges på 10-15 min for glød behandling. Begge har lav nedetid. 

Vi anbefaler også alle å bruke  Radiant 14-dagers kur fra PBSerum Cosmeceuticals. Disse ampullene inneholder svært aktive enzymer og vitaminer. Masseres inn i huden hver morgen i 14 dager. Disse kittene er også perfekte julegaver!

For spørsmål om booking, ta kontakt med klinikken over telefon 40311017 så hjelper vi deg. Vi beregner ca 1,5 time til behandling dersom du ønsker å gjøre full pakke med rynkeinjeksjon, leppefiller og kjemisk peel. 

Stor førjulsklem fra oss på Beauty Medical <3 

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss