Det spiller ingen rolle hvem du ønsker å gi en ekstra fin julegave til i år, vi har produkter som passer til alle, om det skulle være bestemor, mor, far, søster, bror eller en god venn.
Av 
 og 
December 28, 2021

Fantastiske julegavetips fra jentene på BM!

Det spiller ingen rolle hvem du ønsker å gi en ekstra fin julegave til i år, vi har produkter som passer til alle, om det skulle være bestemor, mor, far, søster, bror eller en god venn.

Vi har håndplukket våre storfavoritter som vi garanterer blir en stor suksess under treet denne julen.

Vi har som noen av dere vet 3 helt fantastiske medisinske hudpleieserier i klinikken, og vi har plukket ut litt fra alle.

Ønsker du å handle gavene på nett, besøk nettbutikken vår HER.

Reform Eye Cream fra NOON Aesthetics.

Hvis du kjenner noen som sliter med fine linjer, rynker eller slapp hud rundt øynene, så er denne øyekremen en alfa omega gave. Den strammer opp og reduserer linjene betraktelig, samtidig som den gir huden masse fuktighet. Tilbakemeldingene vi har fått på denne kremen er helt enorme, og den har blitt en storfavoritt hos alle oss på Beauty Medical.

Det som er helt spesielt med denne øyekremen er at den inneholder en ingrediens som heter SYN-AKE. Dette er syntetisk fremstilt slangegift, noe som gjør at vi kan kalle den lillesøsteren til Botox. Fantastisk øyekrem og en fantastisk gave til noen som ønsker å redusere slitne øyne.

Pris: 1399,-

In- Depth Filler Cream fra NOON Aesthetics.

Har du en mor eller bestemor som elsker en god fuktighetskrem, og som er opptatt av frisk lukt og en deilig spa-følelse? Da er dette gaven for deg. Denne kremen oser av peptider og fuktighetsgivende ingredienser. Den fungerer som et rynkefyllstoff, og er anti- aging uten å gi noe nedetid. Den ser bra ut, lukter godt og føles helt fantastisk på huden, altså: vinn, vinn, vinn!

Pris: 1299,-

Pigment Home Mask fra MELINE.

Jeg tror ikke vi får pratet nok om denne masken. En depigmenterende maske som fungerer som en hjemmepeeling. I tillegg til at den inneholder fantastiske syrer og ingredienser for forebygging og behandling av pigmenteringer og genrelle ujevnheter i huden, er den også svært antiaging. Ikke nok med det, den inneholder flere ingredienser som regulerer talgproduksjon og som dreper bakterier i huden: den er altså perfekt for deg med fet hud og akneproblematikk.

Denne masken kan brukes i alt fra 10 minutter til 1 time. Om du ønsker å jobbe hardt med problematikken din, og orker litt nedetid, så kan du bruke den i 45- 60 min.

Hvis du vil ha en fantastisk glød til julebordet eller på en helt vanlig onsdag, så kan du bruke masken i 10-15 minutter. Da vil det ytterste laget av døde celler falle av, uten at man merker det, og uten nedetid. Da vil din friske hud stråle, og sminken vil sitte superfint hele kvelden.

Denne masken passer til alle hudtyper i alle aldre! Den gir veldig gode resultater, og kan brukes 1 gang i uka. En eksklusiv og perfekt julegave.  

Pris: 1050,-

NIGHT Cream fra MELINE med GRATIS Gentle Foam Cleancer

Fantastisk julekampanje fra MELINE. Kjenner du noen som ønsker seg en jevn, frisk og fin hud i julegave? Da blir din oppgave å kickstarte dette ønsket, med NIGHT.

Skal man velge 1 produkt som den beste starten på en god hudrutine, så er det denne kremen vi alltid anbefaler. Den har alt man trenger, og dekker over mange ulike hudproblemer.

Kremen er først og fremst behandlende mot pigmenteringer og ujevnheter i struktur og hudfarge. Men, den har også 1% retinol, noe som gjør at den også er veldig age-management.

Har du en søster eller bror som sliter med utbrudd og urenheter i huden? ja, da kan denne kremen også være løsningen. Med sine eksfolierende og bakteriedrepende egenskaper så vil kvisene holdes unna!

I julekampanjen får man med en gratis Rens ved kjøp av NIGHT. Å rense huden er det viktigste man gjør for å gjøre huden klar for å ta imot ingrediensene i kremen. Om man har et lag på huden av sminke, fett og forurensing, så vil ikke ingrediensene trekkes ned i huden.

Denne gaven gir deg altså en enkel, men super hudrutine.

Pris: 1279,-

Daily Power Defense fra ZO Skin Health, få med GRATIS Intesive Eye Cream og sovemaske!

Dette produktet kommer i julekampanje for en grunn. Det er absolutt et “must have” for et komplett hudpleieprogram. Denne kremen har en helt unik anti-age- formula som bidrar til både behandling og forebygging av aldringstegn. Den inneholder litt retinol, kraftige antioksidanter og har DNA- reparerende enzymer som sikrer deg en sterk hudbarriere.

Når man blir eldre, blir også hudbarrieren svekket. Dette blir til en ond sirkel, fordi når hudbarrieren svekkes, vil man igjen eldes raskere! Dette serumet kan brukes av alle, både som forebygging OG gjenoppretting av hudens barrierefunksjon.

Dette serumet har også et leveringssystem som gjør at ingrediensene trenger lenger ned i huden. Både ingrediensene i selve serumet og det du påfører oppå.

Vi må heller ikke glemme at ved å kjøpe denne julekampanjen, får du med en veldig god øyekrem på kjøpet. Intensive Eye Cream inneholder stabilisert retinol og peptider som reduserer linjer og aldringstegn. Samtidig har den lysnende ingredienser som vil hjelpe mot mørke ringer under øyne.

Du får også en sovemaske med i kampanjen, perfekt for de som ønsker en mørk og behagelig søvn.

Pris: 1995,-

Vi vet hvor vanskelig det er å finne de rette julegavene, så vi håper at vi har hjulpet deg litt på veien. Du er også hjertelig velkommen innom oss for å få en dypere veiledning på hvilke produkter du burde kjøpe til dine nære og kjære.

Og PS: Vi har også gavekort på alle behandlinger i klinikken, så vet du om noen som heller kunne tenkt seg en klinikkbehandling, så ikke nøl med å komme innom!

God førjulsshopping!

Hilsen alle jentene på Beauty Medical


Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss