Har du feillagt eller migrert filler? Det er du ikke alene om...
Av 
Maiken Rønning
 og 
March 7, 2022

Feillagt og migrert filler

Har du feillagt eller migrert filler? Det er du ikke alene om. Vi opplever veldig mange tilfeller hvor kunder kommer inn til oss for påfyll av filler, enten fordi de føler at alt har gått ut eller fordi de ønsker større volum.

Sannsynligheten for at all filler er borte, er ganske liten. Man blir vant til sitt nye utseende og glemmer hvordan utgangspunktet en gang var. I mange av tilfellene ser vi at pasienten føler at filleren er borte, men det vi kan se er at filleren har flyttet på seg. Som oftest ser vi migrert filler som har beveget seg til nabovevet. Dette ser vi spesielt mye av i leppeområdet. 


Og da er det ikke så rart, at man føler leppene har blitt mindre, når filleren har lagt seg i området rundt og forstørrer det området i stedet for selve leppen. 

Da hjelper det også veldig lite å fylle mer, for vi kan garantere at det vil flytte på seg i likhet med resten. 


Den eneste måten å fikse dette på er å fjerne alt som ligger feil. Dette vil gjøre at vi som behandlere får en mulighet til å legge filleren i riktig lag, og at den holder seg der. Vi kan også garantere et mye finere og mer naturlig resultat, og at leppene ikke vil se mindre ut etter du har fylt på nytt,- men heller tvert om! Du vil få mer fylde i selve leppene og ikke økt volum rundt slik mange i dag dessverre opplever.

Sure penger

Selv om dette er noe vi foreslår hele tiden til kundene, er det få som vil fjerne. Mange føler det er sure penger å bruke på å fjerne alt man har bygd opp gjennom årene. Men på grunn av at vi ofte ønsker enda mer enn hva vi allerede har, er det stor fare for at filleren ser seg nødt til å finne et annet sted å legge seg når plassen blir for liten der den er ment å være. Derav "fillerbart" eller "bavianleppe" som mange refererer til.

Hos oss ønsker vi fornøyde kunder med naturlige resultater. Vi hjelper mange kvinner og menn med dette daglig. Dersom du kjenner deg igjen i uttalelsene over, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er leppespesialister i Oslo med lang erfaring på fjerning av feillagt filler før vi fyller på nytt og etterlater et fantastisk fint, naturlig og flott resultat.

Book en gratis konsultasjon her!

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss