Er ikke leppefiller din greie, men du ønsker fyldigere lepper og mer definisjon? Da kan vi glede deg stort med å introdusere den nye behandlingen med leppetråder! Vi snakker om å legge inn små tråder i leppene for å gi dem et lite løft og mer plumpende effekt, som ser helt naturlig ut. Ganske kult, ikke sant?
Av 
Sandra Romano
 og 
December 28, 2021

Glem leppefiller, leppetråder er mye bedre!

Er ikke leppefiller din greie, men du ønsker fyldigere lepper og mer definisjon? Da kan vi glede deg stort med å introdusere den nye behandlingen med leppetråder! Vi snakker om å legge inn små tråder i leppene for å gi dem et lite løft og mer plumpende effekt, som ser helt naturlig ut. Ganske kult, ikke sant?

Er dette helt nytt for deg, er det bare å lese videre. Men vi advarer, vær forberedt på å bytte inn filleren din med dette ultra-naturlige alternativet - og med naturlig, mener vi ikke ubemerkede resultater!

Her får du en oversikt over hvordan behandlingen fungerer, resultatene og hvem det passer for.

Hot i Hollywood

Leppetråder er en av de hotteste behandlingene i Hollywood, der bl.a. skuespiller Jessica Alba og Kelly Rowland (du vet, hun fra Destiny’s Child) har slengt seg på. 

Personlig har jeg alltid vært ganske så fascinert av Jessica Albas lepper - perfekt kontur, fyldige og pouty, på en naturlig måte. Jeg har ikke engang tenkt tanken på at hun har «gjort noe», bare vært passelig irritert på at hun sto langt fremme i køen da lepper skulle deles ut, og ikke jeg. 

Maybe she’s born with it - maybe it’s lip threads? En ting er i alle fall sikkert, Maybelline får ikke til slike resultater.

Jessica Alba

Hva er egentlig en leppetråd?

Dette er kirurgiske tråder med små knuter som tres inn under huden, de stimulerer til økt produksjon av kollagen og blir til slutt blir oppløst i kroppen.

Beauty Medical bruker kun CE-merkede PLACL-tråder av høyeste kvalitet. Pris, kvalitet og varighet i vevet avgjør hvor bra løft du får. PLACL-tråder holder i 2-5 år, og kan ikke sammenlignes med f.eks. PDO-tråder som holder i 3-6 måneder.

Innenfor dette finnes det også forskjellige typer tråder til leppene. Vi har tråder som kun lager countur, tråder som lager volum og tråder som gir ekstra volum. Så her er det bare å spesifisere hva du vil fremheve, and we'll fix.

I tillegg kan disse trådene også brukes til å redusere rynker under øyne, rynker over leppen, et lite løft i kinn, eller hva du måtte ønske. Er ikke det kult? Hallo, yes!

«Vi snakker om å legge inn små tråder i leppene for å gi dem et lite løft og mer plumpende effekt, som ser helt naturlig ut.»

Beauty Medical

Hvordan fungerer behandlingen?

Trådløft av lepper tar ofte bare 30 minutter, og kan gå inn under kategorien «lunsjpausebehandling», men lengden på behandlingen vil avhenge av hvor mange tråder som blir brukt.

Leppetrådene blir satt inn i leppenes kanter med en tynn nål, og når de settes inn under huden holder suturene (stingene) den hengende huden oppe som et stillas. 

Det er så og si ingen nedetid med denne behandlingen, men det er også viktig å være klar over at når du setter en nål i huden, kan det oppstå en mulighet for blåmerker og litt hevelse etterpå.

Bilder lånt fra Nurse Jamie

Gjør det vondt? 

Kunder som vi har utført denne behandlingen på sier at det ikke er vondt, men de kan kjenne en litt rar følelse i leppene og det kan stikke litt. 

Men smerter er subjektive, og det avhenger også av området der trådene blir plassert. Lepper har også mange nerveender, så det kan oppstå litt smerte. Vi bruker en bedøvende krem på forhånd slik at behandlingen skal bli så smertefri som mulig.

Resultatet

Det fine med leppetråder er at de gir et løft uten å legge til volum. Dette er perfekt for deg som har små linjer eller rynker rundt leppekanten, sure munnviker eller har mindre lepper enn ønsket.

Resultatet er naturlig og subtilt, og du vil merke mer definisjon enn volumøkning. Området rundt leppene dine vil sannsynligvis være mer hevet, og derfor mer definert. 

Tenk på det som en semi-permanent lip liner med et ekstra løft! 

Dette er også et flott alternativ dersom du ikke ønsker filler i leppene, eller har vært misfornøyd med det tidligere.

Og bare så det er nevnt, det går an å fjerne leppetrådene dersom du ikke er fornøyd med resultatet. Mens hyaluronsyrebasert leppefiller kan brytes ned med hylase, kan leppetråder brytes noe ned med laser eller radiofrekvens.

Bilder lånt fra transformationmedspa

Hva koster det? 

Prisen avhenger av antall tråder, og leppetråder koster fra 5000,- og oppover. Du kan lese mer om priser nedenfor.

Er du nysgjerrig på å finne ut mer om våre andre trådløftbehandlinger? Les mer om trådløft.

Dette er det nye!

Leppetråder, trådløft av lepper eller lip conture, kjært barn har mange navn. Men dette er det nye, og Beauty Medical er så klart først ut i Norge! Perfekt for deg som ønsker mer definisjon og et mer naturlig og subtilt resultat. 

Har du ikke testet ut dette ennå, er det bare å ta turen innom oss!

Lots of love fra jentene i Beauty Medical

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss