Vi opplever ganske mange henvendelser der folk er usikre på hva filler egentlig er og hva som kan gjøres med det. Mange er kjente med at det er en behandling som er forstørrende på lepper...
Av 
 og 
December 28, 2021

Hva er egentlig filler, og hva kan vi gjøre med det?

Vi opplever ganske mange henvendelser der folk er usikre på hva filler egentlig er og hva som kan gjøres med det. Mange er kjente med at det er en behandling som er forstørrende på lepper, og det er det. MEN, filler har så mange andre bruksområder enn kun lepper.

Filler er en gelemasse med tverrbundet hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen vår. Det er den største fuktighetsbinderen vi har i Dermis, og kan binde vann opptil 1000 ganger sin egen molekylvekt. Da dette stoffet finnes naturlig i kroppen, vil huden etterhvert bryte ned filleren  på egen hånd, den er altså kun semipermanent. Det tar selvfølgelig lenger tid for kroppen å bryte ned en filler enn det tar for å bryte ned det som finnes naturlig i kroppen, fordi filleren har mye større molekylvekt og er tykkere.

Filler er en behandling som skal bygge opp manglet eller tap av volum. Kunsten er å bygge opp igjen det man en gang hadde, eller der man mangler volum som naturlig skulle vært der. Det viktigste er at man skal oppnå naturlige resultater, uavhengig av utgangspunktet til kunden.

Vi har mange ulike typer fillere i klinikken, i alle tykkelser. Vi har fillere til mange ulike bruksområder, og velger riktig filler til dine behov og problemområder.

Er du usikker på hva du egentlig trenger, hvor det bør fylles og hvor mye, så anbefaler vi deg  komme på en konsultasjon til en av oss sykepleierne så hjelper vi deg gjerne.

Her er noen eksempler på hva vi kan gjøre med filler:

For dere som har gammel, feillagt eller for mye uønsket filler, så har vi også muligheten til å fjerne filleren med enzymet hyalase. Vi har god erfaring med fjerning og refill av filler i riktig lag og mengde, og selger også pakkepriser for dette.

Hilsen jentene på Beauty Medical!

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss