Hei alle fine lesere. I dag har jeg fått en gyllen mulighet til å vise dere mine absolutt favorittprodukter! I den anledning skal jeg også komme med noen generelle tips til hudbehandlinger for...
Av 
Maiken Rønning
 og 
December 28, 2021

Maiken's favoritter!

Hei alle fine lesere. I dag har jeg fått en gyllen mulighet til å vise dere mine absolutt favorittprodukter! I den anledning skal jeg også komme med noen generelle tips til hudbehandlinger for dere som sliter med det samme som meg: fet, grå og gusten hud, overdreven talgproduksjon og lett for å få kviser og hudormer. Jeg har også Rosacea, en kronisk inflammasjon i ansiktet som skaper mye varme og rødhet. For oss som har både inflammatorisk akne og Rosacea, er det ekstra viktig å adde antiinflammatoriske ingredienser i vår hudrutine.

Vi har tidligere skrevet et blogginnlegg om kvisedannelse og hva vi kan gjøre for deg angående dette problemet. Derfor kommer jeg ikke til å gå inn på det. HER finner du blogginnlegget om du vil lære mer om akne.

Det har vært en turbulent reise!

Jeg har prøvd utallige behandlinger og produkter for min hud. Etter mye utforskning har jeg endelig funnet det som funker for meg. Etter mange år med akne og en rett og slett stygg hud, opplever jeg nå at folk faktisk komplementerer huden min. Den stråler for tiden! Hvorfor? Jo, det skal jeg si deg. Jeg har begynt å bruke produkter som forebygger og behandler urenheter, som eksfolierer bort døde hudceller daglig og som reduserer fine linjer og forebygger tidlig aldring.

Jeg opplevde også at jeg hadde mye ujevnheter i huden etter akne-problematikk. Mye post-inflammatorisk hyperpigmentering og røde, overfladiske arr. Derfor bruker jeg også produkter som behandler pigmentering og som jevner hudtonen min.

Både nye utbrudd og ujevnheter i farge og tekstur er noe jeg jobber i mot daglig. Huden er enda ikke perfekt, men SE så langt jeg har kommet:

Dette er min daglige rutine for å holde kviser og ujevnheter i sjakk, og opprettholde en sunn hudhelse:

Morgen:

  1. Rens med ZO Skin Health Exfoliating Cleanser (Renser bort sminke, talg, smuss og skitt)
  2. NOON Intensive Hydragel  (Talgregulerende, eksfolierende og fuktighetsgivende)
  3. NOON Azelaic Forte 25 (Antiinflammatorisk, antibakteriell og pigmentdempende)
  4. Color Science Face Shield Bronze spf 50 (Solkrem med farge)

Kveld:

  1. Rens med ZO Skin Health Exfoliating Cleanser
  2. Skrubb med ZO Skin Health Dual Action Scrub (En god skrubb for en fet og gusten hud, kan brukes fra 3-7 dager i uken. Jeg bruker denne hver kveld)
  3. Exfoliating Accelerator fra ZO Skin Health (10% AHA syrer som fornyer huden, gir fukt og er aldrings- forebyggende)
  4. NOON AcNo Solution (Talgregulerende, Pigmentdempende, antiinflammatorisk og antiaging)

Jeg har virkelig blitt en slave av disse produktene, og det skal veldig mye til før jeg velger å droppe en hudrutine morgen eller kveld. Jeg føler meg så mye bedre når huden er ren og glødende.

Så videre til tipset jeg lovet dere tidligere i innlegget: Min favorittbehandling:

INNOAESTHETIC Lightening kjemisk peel. Denne peelen er helt fantastisk, og absolutt min storfavoritt. Peelen er en veldig kraftig kjemisk peel som kan ligge på fra 15 min- 4 timer, spørs helt hvor mye nedetid du ønsker. Det skal sies, denne peelen er ikke for dere som ikke ønsker noe nedetid. Man kan flasse i flere dager etter behandling, MEN, når det er sagt, så har jeg aldri hatt så fin hud som etter denne peelen. Anbefales på det sterkeste.

Så, dere ute der som har de samme hudproblemene som meg, dere vet hva dere har å gjøre! Kom innom klinikken, så hjelper jeg deg med å finne de rette produktene.

Klemmer fra Maiken!


Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss