Vi på Beauty Medical elsker en god ansiktsmaske. Ansiktsmaske kan ha ulike formål og det finnes mange forskjellige å velge mellom. Enten du ønsker å jobbe med glød, akne, oppstramming, fukt eller pigmentering. Vi har masken for deg!
Av 
Sandra Romano
 og 
December 28, 2021

Maske til Halloween?

Vi på Beauty Medical elsker en god ansiktsmaske. Ansiktsmaske kan ha ulike formål og det finnes mange forskjellige å velge mellom. Enten du ønsker å jobbe med glød, akne, oppstramming, fukt eller pigmentering. Vi har masken for deg!

Våre 5 maske favoritter til Halloween er

  1. Noon Triolift Mask

Denne elsker vi fordi den gir en umiddelbar anti-rynke effekt. Triolift er en rik maske som virker oppstrammende, bidrar til å glatte ut linjer og fukter huden. Passer spesielt godt til tørr og moden hud. Vi elsker at den inneholder lipopeptider som hemmer utviklingen av mimikkrynker. 

TrioLift Mask
TrioLift Mask
  1. Noon Igloomask

Igloomask er en kjølende og fuktighetsgivende maske. Den kan brukes av alle og vil også passe for deg som har sensitiv hud, samt problemhud. Hva med å legge denne før makeupen til Halloween for å få en skikkelig fuktighetsboost? 

Igloo Mask
  1. ZO Complexion Clearing Mask 

Dette har vært en stor favoritt i mange år blant sykepleierne i klinikken. Dette er en leire maske som innholder 10% svovel. Ja du leste riktig! Den demper og forebygger urenheter og tilstoppinger i huden. Absorberer overflødig talg, hydrerer og roer ned en irritert hud. Denne kan brukes i hele ansiktet eller som “spot treatment” på utbrudd. Perfekt også for tenåringer.  

Complexion Clearing Mask
  1. MeLine Pigment Home Mask

Er masken for deg som primært vil jobbe med pigmentering og ujevn hudtone. Den passer for deg som har solskadet hud og melasma, men kan også brukes for glød. Her kan man la masken ligge på opptil 60 min for pigmentert hud og 10-15 min for glødbehandling. Kan brukes 1 gang i uken. Må også nevne at den kan gi noe flassing dersom man bruker den opp til 1 time. Masken inneholder veldig aktive ingredienser og fungerer nesten som en hjemmepeel. Brukes som oftest i kombinasjon med Meline Klinikkbehandling og hjemmeprodukter. 

MeLine Pigment Home Mask
  1. Zo Skin Brightening Sheet Masque 

Så sist men ikke minst Brightening Sheet Masque fra ZO. Denne passer til fest, hverdag eller som gave. Den lukter fantastisk og gir masse glød til trøtt og sliten hud! Så hvis du ønsker å se litt skummel ut på Halloween kan jo denne passe bra. 

Trick or treat!

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss