For Beauty Medical er det viktig å være foroverlent i Norges skjønnhetsbransje med tanke på trender og nyskapende teknologi. Nå er det endelig tid for å lansere det vi har jobbet med siste månedene, nemlig å gjøre trådløft enda bedre med MINT Lift!
Av 
Sandra Romano
 og 
December 28, 2021

Nå gjør vi trådløft enda bedre med MINT Lift

For Beauty Medical er det viktig å være foroverlent i Norges skjønnhetsbransje med tanke på trender og nyskapende teknologi. Nå er det endelig tid for å lansere det vi har jobbet med siste månedene, nemlig å gjøre trådløft enda bedre med MINT Lift!

Men først et lite tilbakeblikk og hva som skjer i 2021

Det startet med at CEO Sandra Romano var først ute med kursing i LVL og brow lamination via anerkjente Nouveau Lashes, som nå er en hit over hele Norge og faktisk i hele verden. 

Etterhvert ønsket hun kun å fokusere på medisinsk estetiske behandlinger. Deretter ble Sandra den første kursholderen i Norge på plasma pen, og sertifiserte en haug av behandlere rundt om i Norge. 

Vi tok deretter inn avansert hudsliping, Bloomea, og Carboxytherapy i samarbeid med en annen aktør når ingen hadde hørt om dette tidligere, og nå er dette godt etablert over hele landet. 

Vi trakk oss så ut av dette og inngikk partnerskap med PBSerum og Proteos Biotech som nå disponeres av 42 klinikker i Norge etter førsteårs lansering. Og etterspørselen øker hver eneste dag. 

I år fikk vi vår etterlengtede KOL (Key Opinion Leader) doktor til PBSerum - som vi avslører lenger ned. Vi vet at PBSerum er et fantastisk produkt som ikke engang har begynt å vise sine spor der ute. Vi spår at innen 2021 så er vi minst dobbelt så mange klinikker. 

Og nå er det enda en ny epoke som starter for oss.

Hvorfor sier vi alt dette?

Fordi vi alltid ønsker å være de første i bransjen som kan tilby de beste behandlingene, med den nyeste teknologien. 

Vi forsøker å være tidligst ute med teknikker som eliminerer komplikasjoner, mindre invasive behandlinger som krever mindre nedetid, og resultater som varer. 

Folket ønsker seg som regel gode resultater uten at det merkes på kroppen eller at andre skal se det for tydelig. Et subtilt, men likevel merkbart resultat som fremhever. Derfor er vi alltid i forkant. Vi har mange, spennede planer de kommende årene innen det medisinsk estetiske, og nå starter nok en ny ferd for oss i denne verdenen. 

Verden forandrer seg 

Norge er ikke akkurat kjent for å stille seg først i køen når det gjelder nyheter i den medisinsk estetiske verden, men er det en ting som er sikkert, så er det at lille Norge begynner å ta seg opp. 

Behandlerne er ikke like konservative, og behandlerne begynner å forstå at de er nødt til å holde seg oppdatert på det som skjer i utlandet eller så mister de pasienter. Og ikke minst så har pasientene modnet. 

Behandlingene i vår bransje er ikke lenger kun for fine fruer på Frogner, men også for Laila og Trude. Og dette legger opp til et mer akseptert samfunn for å modifisere utseendet. Skjønnhetsbransjen har aldri før hatt større vekst enn nå, og det er spådd en fantastisk vekst de kommende tiårene. 

MINT Lift - hvordan kom vi oss frem til dette? 

Det var helt tilfeldig at vår CEO og kosmetiske sykepleier Sandra Romano leste om noen leger i noen offentlige forskningsartikler. Disse legene viste seg å ha over 140.000 følgere på sosiale medier, og det var ikke bare én kjendislege, men mange!

Etterhvert oppdaget Sandra at disse legene snakket så varmt om et fantastisk produkt - nemlig «MINT Lift». Dette produktet hadde ikke vi i Norge, og det var heller ikke en eneste leverandør av PDO-tråder her. Derfor måtte vi dykke dypere ned i dette. 

Vi begynte å finne videoer på nettet, og grave dypere ned i hvilke klinikker som tilbød MINT Lift. Klinikkene vi fant var de absolutt største kjendisklinikkene i Hollywood, Los Angeles og Miami. Dette virket så spennende. «Tenk å få dette inn til Norge», var det eneste vi tenkte på. Denne veien måtte være lang og tung, og sjansene for å få eksklusivitet på disse fantastiske produktene var, for å være ærlig, minimal. 

Etter mange møter, Zoom-møter og treninger endte det med at Beauty Medicals søsterselskap, Beauty Medical Products AS, tilslutt fikk eksklusiv distribusjonsrettsavtale med Hans Biomed. Dette var jammen ikke enkelt. Men, vi GREIDE det! 

Hans Biomed samarbeider med de største legemiddelprodusentene i verden, og de som har eksklusiv distribusjonsrett måtte vise til mange års track record bare for å få til et møte. Men vi kunne vise til tidligere agenturer og et track record som har slått alle rekorder tidligere, og derfor var forhandlingene i gang.

Hans Biomed

Hans Biomed er en global leverandør av biomedisinsk og medisinsk utstyr, med hovedkontor i Korea og en historie på mer enn 20 år. Basert på teknologiske innovasjoner og ny produktforskning, skaper Hans Biomed alltid nye produkter som ikke finnes noe sted i verden. 

Selskapet er godt etablert i over 100 land og deres merke MINT er den største leverandøren av tråder over hele verden. Kvaliteten på deres tråder viser seg å være hele 4 ganger sterkere enn andre merker på markedet. Trådene har naturligvis CE-merking og FDA-godkjenning. 

Etter å ha utført nok behandlinger med den første prøveorderen var det ingen tvil. Dette måtte vi ta inn. Resultatene ble noe HELT annet enn trådene vi hadde testet ut tidligere. Vi ble helt lamslåtte av hvor bra dette faktisk var. 

Om MINT Lift

MINT står for Minimally Invasive Non-surgical Treatment. 

Trådene fra MINT er av verdens høyeste kvalitet, og viser seg å være hele 4 ganger sterkere enn andre merker på markedet.

De er laget av polydioxanon (PDO) som er biologisk nedbrytbare polymer, og som brukes mye i kirurgi med absorberbare suturer. Derfor kalles de også for PDO-tråder. De er i tillegg de eneste PDO-trådene med 3-års holdbarhet fra produksjonsdato.

MINT er en av få trådmerker som både er CE-merket og FDA-godkjent, og de er patenterte (360°, 3D helical barbs, molding pressed high-technology threads).

Hvorfor trådløft med MINT Lift? 

Etterspørselen på trådløft er utrolig stor og vokser for hver dag. Trådløft har definitivt kommet for å bli.

Vi er alle kjent med hva som skjer med huden og dens elastisitet når aldringen slår inn. Tyngdekraften tar oss alle, enten vi liker det eller ikke. 

Botox og fillere har lenge vært på markedet. Men når store partier av huden blir slapp og trekkes nedover er det ikke alltid vi kan jobbe med kun Botox og filler, og derfor tyr flere til mer drastiske tiltak som plastisk kirurgi. 

Det har lenge vært et vakuum mellom kosmetiske behandlinger som botox og fillere og plastisk kirurgi. Det er dette vakuumet MINT Lift dekker. Med MINT Lift oppnår du tilnærmet samme type resultat som kirurgiske inngrep, men med minimal nedetid og smerte. Holdbarheten er kortere, og terskelen for å gjøre noe man har tenkt over lenge kan bli mindre.

Effekten av trådløft med MINT Lift varer i 2-5 år.

Med MINT Lift kan vi oppnå resultater som:

  • Hjerteformet ansikt, høyere kinnben, kontur
  • Eksotisk, «cat eye» kontur
  • Skarpt, definert kjeveben
  • Glatte ut smilelinjer, rynker under øyne, rynker på overleppe 
  • Øyebrynsløft 
  • Panneløft
  • Glatte ut hals, oppstramming 
  • Løfte kinn/kjeve

Dr. Irfan Mian - Key Doctor for MINT Lift Europe

Det er med stolthet at vi kan introdusere mannen som har utført flest trådløftbehandlinger i hele verden, Dr. Irfan Mian fra London, UK. Dr. Mian har vært lektor på King ́s College Medical school i 15 år nå, og er en anerkjent forfatter på PDO-tråder i bl.a. Aesthetic Journals. Dette kan du lese mer om HER.

Dr. Michael Zangani, vår nye Key Opinion Leader på MINT Lift og PBSerum

For oss var det viktig å få med noen på laget som er blant de aller beste i landet i dermatologi. Vi satte oss ned å så på mulighetene, og så kom det til oss. Vi må jo selvsagt ha med oss «The Skin Father» himself, dr. Michael Zangani.

Etter noen møter ble det avklart. Og vi kunne ikke vært lykkeligere. 

Vi gjorde en hands-on training med han, og allerede etter første behandling var han overbevist om at dette virkelig var så bra som vi også hadde opplevd. 

Det er med en stor glede at vi endelig kan avsløre MINT og PBSerum sin nye KOL (Key Opinion Leader) - Dr. Michael Zangani. 

Dr. Michael Zangani har en PhD i kosmetisk dermatologi og jobber som dermatolog på Volvat i Oslo og Fredrikstad. I tillegg sitter han i Dr. Zein Obagi sitt ZO Faculty i Los Angeles (Zo Skin Health). Dr. Zangani er en anerkjent hudspesialist og en ettertraktet foredrags- og kursholder i Norden. Det blir virkelig gøy å få jobbe med en av de absolutt aller beste i bransjen.

Standariserte protokoller og kursinformasjon

Sertifiseringsprogrammet til MINT Lift har en helt unik opplæringsfilososi. Alt er strømlinjeformet og likt i alle land, og alle priser er de samme i alle land. Her kan du være sikker på at du får den ultimate hands-on treningen og den teoretiske bakgrunnen for å utføre trygge og effektive trådløftsbehandlinger med et fantastisk resultat. 

Er du som lege eller kosmetisk sykepleier interessert i å ta kurs i MINT Lift hos oss? Da kan du lese mer om det HER eller melde deg på ved å sende oss en E-POST

Er du interessert i å være modell på kurs? Da kan du sende oss en E-POST

Trådløft har kommet for å bli

Vi kan med stolthet si at Beauty Medical er første PDO-leverandører i hele Norge og at vi er Norges eneste MINT Lift-distributør. 

Trådløft har definitivt kommet for å bli, og vi gleder oss til å fortsette denne spennede reisen og å være en del av MINT-familien. 

Er du interessert i å prøve trådløft kan du se priser HER og booke time HER 

Vi håper å se deg snart!

Klem fra Team Beauty Medical 

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss