På Beauty Medical utfører vi en rekke fantastiske behandlinger som vi digger, men det er spesielt én behandling både vi og kundene våre simpelthen bare ELSKER. Nemlig leppefiller.
Av 
Sandra Romano
 og 
December 28, 2021

Restylane & Fillere - Beauty Medicals signaturbehandling

På Beauty Medical utfører vi en rekke fantastiske behandlinger som vi digger, men det er spesielt én behandling både vi og kundene våre simpelthen bare ELSKER. Nemlig leppefiller.

Vår signaturbehandling

Leppefiller, lip filler eller leppeinjeksjon, kjært barn har mange navn. Uansett hva vi velger å kalle det, så er vår greie. Dette er vår signaturbehandling. Og da mener vi ikke bare det å fremheve kundens lepper, men også å fjerne og korrigere leppefiller som har blitt satt på andre klinikker.

Smale lepper? Uproporsjonerte lepper? Skjevheter? Sure munnviker? Ikke noe problem. Dette kan enkelt forbedres med litt filler. 

Og med litt filler mener vi faktisk bare LITT. Det er mye bedre å starte forsiktig og heller jobbe seg opp til det resultatet du ønsker. Å fylle på for mye på en gang bidrar til et unaturlig resultat som du sannsynligvis må rette opp i senere. 

Duck lips? Nei takk!

Sandra er gründeren av Beauty Medical og har jobbet som kosmetisk sykepleier i mer enn 5 år. I starten av hennes karriere bestemte hun seg for at det var lepper hun skulle spesialisere seg i. Hun syntes det var mangel på gode behandlere der ute som virkelig så kunden med et godt, estetisk blikk og ikke bare ukritisk hørte på kundens ønske.

Overfylte duck lips, filler som la seg som en bart utenfor, uproporsjonerte lepper som ikke passet til ansiktsformen, injiseringer i feil lag, for tykk filler, klumper og «jelly fish» under leppene, var blant annet det hun observerte. Det gjorde rett og slett litt vondt i det kosmetiske sykepleierhjertet. 

The Filler Queen

Sandra klødde i fingrene etter modeller hun kunne øve seg på for å bli riktig god. I tillegg har hun et unikt estetisk blikk som få andre har, noe som er hemmeligheten bak et fantastisk resultat. Og etter mange, mange tusen leppeinjeksjoner har hun nå blitt en av de aller flinkeste i faget.

Hvorfor vi vet det? Jo, for nå kurser Sandra leger og kosmetiske sykepleiere som har jobbet i bransjen i årevis, ofte lenger enn henne selv, i hennes teknikker. Både norske og internasjonale leger og sykepleiere, med modeller i verdensklassen som kunder, kommer langveisfra for å lære hemmelighetene hennes. 

På Beauty Medical pleier vi bare å kalle Sandra for The Filler Queen!

Naturlig og sexy resultat

Våre kosmetiske sykepleierne sertifiseres alltid av Sandra før de får injisere i lepper. I tillegg må de igjennom minimum 100 kunder før de går fra å være trainee til spesialist i leppeinjeksjoner. 

Det er Sandras teknikk som utelukkende benyttes, enkelt og greit fordi vår teknikk er nærmest smertefri og alle skal få et naturlig og sexy resultat, ikke overfylte og vulgære lepper. En dyktig behandler skal fremheve dine naturlige, vakre trekk. Du skal se fresh og flott ut på en naturlig måte.

I tillegg tar vi oss tid og snakker med kunden før behandlingen om ønsker, forventninger og hva som er realistisk å utføre. Dette resulterer i fornøyde og lojale kunder som kommer tilbake år etter år.

Alle skal få et naturlig og sexy resultat, ikke overfylte og vulgære lepper.”

– Sandra Michélle Romano

Virgin lips

Første gang du fyller? Ingen grunn til bekymring. Det beste Sandra vet om er “virgin lips”. Det er alltid mye lettere å gjøre det riktig fra starten av enn å rette opp feilene i etterkant.

Vi tar godt vare på deg og informerer underveis i behandlingen om hva vi gjør. Smertene er minimale med våre teknikker, og du får selvsagt bedøvelse på forhånd. Litt hevelse i et par dager etterpå er helt normalt, og skulle det komme et lite blåmerke forsvinner det av seg selv etter noen dager. Filleren holder i opptil 1,5 år.

Ønsker du en time hos oss?

Vi kan forsikre deg om at du er i de beste hender hos oss.

Vær raskt ute dersom du ønsker å få en time hos oss før sommeren, for her rives de bort! Dessverre rekker vi ikke å svare alle på vår Instagram @beautymedicaloslo, så ring oss gjerne på 40311017 eller reserver en time via vårt online bookingsystem

Velkommen til Beauty Medical 

?

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss