ENDELIG ER DEN HER: ULTRAFORMER 3! Endelig har den kommet til Norge og til klinikken vår på Torshov. En innovativ kosmetisk behandling, uten injeksjoner og nedetid!
Av 
Maiken Rønning
 og 
January 28, 2022

ULTRA FORMER lllEndelig har Ultra Former 3 kommet til Norge, og til klinikken vår på Torshov. En innovativ kosmetisk behandling, uten injeksjoner og nedetid!


Ultra Former 3 er det siste innen kosmetisk behandling for oppstramming av ansikt og kropp. Ved hjelp av høy intensiv fokusert ultralyd kan vi behandle og stramme opp slapp hud i ansiktet og på kroppen og redusere rynker på en 100% naturlig måte.


HIFU (høy intensiv fokusert ultralyd) stimulerer den naturlige kollagenproduksjonen i vevet ved hjelp av varme og vil gi synlige resultater etter kun 1 behandling. 


“Ultrasonic facelift”


Vi kaller det “ultrasonic facelift”, den perfekte behandlingen for deg som ikke ønsker kirurgi eller invasive behandlinger. 


Slik virker det:

Ultralydens varmebølger på 65-75 grader lager en termisk koagulering i vevet uten å skade hudoverflaten. Dette fører til en sårtilhelingsprosess innenfra som stimulerer vevets evne til å produsere mer kollagen. Fornyelsen av nytt kollagen i vevet strammer opp huden og gir derfor synlige resultater etter 1 behandling. Etter 6 måneder ser man full effekt. 

Visste du at etter fylte 30 synker den naturlige kollagenproduksjonen i kroppen og at det er dette som fører til at vevet vårt mister spensten og begynner å sagge? Antallet kollagenfibre går ned med alderen og huden slappere og slappere jo eldre vi blir. Det er derfor denne behandlingen passer derfor best til pasienter i alderen 30-70 år, da det er disse pasientene som vil oppnå best resultat. 

Vi vet at noen ikke ønsker behandling med injeksjoner og kirurgi og det er derfor vi er så utrolig glade av å endelig kunne tilby Ultra Former i klinikken vår. Dette er den perfekte behandlingen for deg som fortsatt vil gjøre oppstrammende behandling, uten nedetid og infeksjonsrisiko. 

Ultra Former kan behandle ulike områder i ansiktet som dobbel hake, hamsterposer, brynsløft, rynker under øynene og nasolabiale linjer. Den kan også brukes på kropp som for eksempel mage, hofter, armer, knær, innside og bakside lår. 


Hva bør man tenke på før en Ultra Former behandling: 

  • Det er viktig at du opplyser sykepleien din om dine sykdommer og om du har noen form for metall i kroppen (skruer, regulering, pacemaker)
  • Gravide og ammende behandles ikke. 
  • Ultralydstrålene bryter ned filler. Hvis du har filler i ansiktet som du vil beholde, kan du ikke behandles i det samme området med Ultra Former. 
  • Det kan forekomme noe ubehag under behandling. 


Ekstra Informasjon: 

  • Du trenger kun 1- 2 behandlinger i utgangspunktet. Noen trenger fler. Du vil få et umiddelbart resultat, men endelig resultat kommer ikke før om 4- 6 mnd.  Mange velger å ta en boost- behandling etter 6 mnd, eller kommer innom 1 gang i året for å opprettholde. Selv om resultatene er langvarige, vil jo huden eldes etter som årene går. 
  • Bonus effekt  - Flott før arrangementer pga. den umiddelbare oppstrammingen. 
  • Det er ingen nedetid. Du kan sminke deg, trene og leve som normalt rett etter behandling. Vi på Beauty Medical er helt frelst over behandlingen, og gleder oss til å dele den med dere. Vi anbefaler å book time til gratis konsultasjon for mer info og vurdering før en eventuell behandling!

Vi ønsker alle våre fine kunder en god helg!

Klem fra BM gjengen!

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss