De aller beste produktene på fukt! Kremene for deg som trenger fukt i huden nå på vinteren! Nå som det er vinter med tørr og kald luft ute, reagerer mange med å få en tørr hud. Dette kan både være ...
Av 
Maiken Rønning
 og 
December 28, 2021

Vintertørr hud?

De aller beste produktene på fukt! Kremene for deg som trenger fukt i huden nå på vinteren!

Nå som det er vinter med tørr og kald luft ute, reagerer mange med å få en tørr hud. Dette kan både være ubehagelig og plagsomt, spesielt når man skal sminke seg.
Vi i BM elsker rene fuktighetsgivende kremer som gir oss både sunn, frisk hud men også masse glød!

Vi har tre helt fantastiske serier i klinikken nå med produkter som er PERFEKT til vinterstid, og gir masse fukt og glød gjennom hele denne kalde sesongen. Også fint å styrke huden allerede nå for å forberede den til neste sommer! Sterk, sunn og hydrert hud er jo alphaomega for en fin hud!

Skal ta for meg noen fine produkter fra alle tre serier; MeLine, NOON og ZO.

ZO skin health:

Go too serien for mange! Vi kan starte med den beste fuktighetsgivende rensen, etterlater huden super ren men gir også den smoothe følelsen av fuktig og hydrert hud. Etterfulgt av en super fuktighets- og barriere reparerende krem.

Hydrating Cleanser.
Skånsom rens for alle hudtyper, inneholder pantenol og allantoin som tilfører fukt, roer ned og reduserer irritasjon.

Hydrating Cleanser av ZO

Så har vi en favoritt hos mange, spesielt den eldre generasjonen som til vanlig kan slite med tørr og livløs hud.

Hydrating Cream.

Med en unik formulering som tilfører essensiell hydrering til irritert, tørr og svekket hud. Støttende til hudens naturlige regenerasjon og reduserer synligheten av fine linjer. Rike fuktighetsgivende egenskaper hjelper til å gjenoppbygge hudens barriere, samt betaglukan som reduserer rødhet.

Hydrating Cream ZO

MeLine:

Den nye serien i sortimentet vårt! Denne baserer seg mest på behandling av ujevn hudtone og pigmenteringer, men har to fantastiske produkter man bruker etter behandling for å bygge opp hudbarriere og tilføre huden masse masse fukt.

MeLine Restore:
Fuktighetsgivende krem til alle hudtyper. Bidrar også til å styrke en svekket hudbarriere, samt redusere irritasjon da spesielt etter behandling med sterke syrer som peelinger. Spesielt utviklet for nordisk klima.

Meline Restore

MeLine Moist:
Fuktighetsgivende serum til alle hudtyper. Består av ren hyaluronsyre i forskjellige molekylstørrelser. Dette bidrar da til å øke hudens fuktighetsnivå i både dypere men også mer overfladiske lag som gir et beskyttende fuktlag ytters på huden, som *forsegler* alt inn.

MeLine Moist

NOON:

Den siste innkommeren i sortimentet vårt, NOON. Ny generasjon med hudpleieprodukter med et av markedets høyeste konsentrasjoner av aktive ingredienser. Vår nye STOR favoritt! Grunnet deres patenterte DermaShield teknologi oppnår man imponerende resultater, men UTEN de normale bivirkningene og den lange nedetiden.

Igloo Moist:
Igloo 24/7 er utviklet med peptid- og kjøleteknologi. Tilfører huden masse fukt samt beroliger og kjøler ned.
Ikke bare er den super bra, men den lukter også kjempe fantastisk! Kan brukes av alle aldersgrupper og hudtyper. Tilfører masse fukt og forsinker synligheten av aldringstegn, forbedrer elastisitet og fasthet. Så her får du mange fordeler i 1 krem!

Igloo Moist av Noon

Lacto-10:
Denne passer perfekt til deg som sliter med tørr hud, men samtidig vil jobbe med andre ting! Med 10% melkesyre får du også fordelene med eksfoliering, foryngende effekt og forbedring av tekstur og fuktnivå. Oljefri og lett absorberbar!
Denne kan enkelt også med produktene nevnt over her for ekstra fukt tilførsel.

Lacto-10 av Noon

Lurer du fremdeles på hvilket produkt som passer best til deg? Kom gjerne innom klinikken for å få en vurdering og mer informasjon om du ønsker det! Eller så er vi lett tilgjengelige på både instagram, mail eller telefon.

Vi ses! Klem Jentene på BM <3


Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss