Home

Spørsmål & Svar

Ofte stilte spørsmål - Q&A

Mange lurer n0k på det samme som deg så vi har allerede laget en oversikt med ofte stilte spørsmål med svar på spørsmålene. Om du fortsatt ikke finner det du leter etter så tar du kontakt med oss enten via kontaktskjemaet som ligger til høyre eller ringer oss.

Gjør mesoterapi vondt?

Det gjør ikke vondt. Du får lokalbedøvelse på forhånd. Er du veldig nervøs anbefales det å komme 1,5 time før behandling for å sitte med lokalbedøvelsen ekstra lenge. Det er ikke en aromaterapi behandling, da du må regne med at du kjenner stikkene i huden. Men det er hittil ingen som ikke har kommet tilbake for runde nr 2, så dette er helt overkommelig. Sitter du 1,5 t med bedøvelse på forhånd kjenner du ingenting.

Gjør du hyalase (fjerning av filler?)

Ja, det gjør jeg. Det koster 1700,- Det er ikke noe jeg anbefaler med mindre du har store komplikasjoner. Hyaluronsyre brytes ned naturlig over tid, men om du har vært fryktelig uheldig med behandling og ønsker å fjerne filleren så går det. Det er noe ubehagelig, og du må regne med å fylle filler på nytt da vevet blir nedsunket.

Jeg har masse arr etter kviser og solskadet hud. Hva anbefaler du?

Jeg anbefaler en kur med Cytocare 5 ml + 5 runder microneedling. I tillegg bør du settes på et hudprogram skreddersydd for din hudtype.

Hvor lang tid skal det gå mellom to Cytocare behandlinger?

Jeg anbefaler 2 uker for optimalt resultat.

Har du avbetalingsløsninger?

Ja, via Svea Finans.

Ved kjøp av Cytocare/Hydrate/mesoterapi/microneedling kur, må totalprisen for hele kuren betales ved første runde?

Ja, det må betales i sin helhet evt ta det på avbetaling.

Jeg vil ta både syrebehandling og Botox, kan dette tas samtidig?

Jeg anbefaler 1 uke mellom behandlingene.

Jeg har klump i leppen etter filler injeksjon. Det er over 6 mndr siden jeg tok det og kulen er fremdeles der. Hva gjør jeg?

Om det ikke er direkte smertefullt ville jeg ikke fjernet den, med mindre den er til stor sjenanse for deg. Jeg anbefaler aldri hyalase med mindre det er høyest nødvendighet for det. Kuler kan alltid oppstå. Noen får aldri det. Noen får alltid det. Det er vanskelig å si hvorfor på forhånd, men dette er en av nedsidene ved filler. Men på den lyse siden, så vil filleren alltid løses opp til slutt -selvom det kan ta opptil år for noen.

Hva er forskjellen på Juvéderm Hydrate (skinbooster) og Cytocare mesoterapi skinbooster?

Ulike merker, samt at Juvéderm er en tykkere géle, mens Cytocare er helt flytende i væskeform (ulike krysslinkinger). Juvéderm gir bedre resultat umiddelbart, men kortvarig resultat, mens Cytocare gir mer langvarig resultat. Huden din dagen etter en Hydrate behandling blir virkelig myk hud og får umiddelbar glød. To ulike behandlinger, og er gode til hvert sitt bruksområde.

Jeg går på Retinol/Tretonoin krem og Hydroquinone krem. Kan jeg gjøre Cosmelan behandling da?

Ja, men ikke før 10 dager etter du har sluttet på kremene.

Hvor lenge etter Isotretonoin kur (Roaccutane) kan jeg gjøre Cosmelan?

6 måneder etter.

Kommer pigmenteringene tilbake etter endt kur?

Det kan skje ja, derfor anbefales det å fortsette på Cosmelan 2 kremen etter endt kur.

Jeg har begynt på ZO Skin Health + Medical produktene. Ansiktet svir og jeg er rød og flasser. Er dette normalt?

Ja! Du vil være sånn i flere uker etter du har startet behandlingen. Huden vil bygge opp en barriere og du vil bli mer og mer tolerant. Bare fortsett på programmet. Om det blir for tøft så kom innom klinikken, så er det mulig du skal ha en beroligende krem i tillegg. ZO programmene er veldig tøffe, men funker utrolig bra.

Jeg går på retinol og hydroquinone kremer. Kan jeg ta Cosmelan da?

Du må vente 10 dager etter siste dagen du brukte disse kremene.

Kommer pigmenteringene tilbake etter endt Cosmelan kur?

Dette kan skje ja. Dersom du slutter på Cosmelan 2 kremen som er for hjemmebruk, så kan pigmenteringene komme tilbake. Dette gjelder oftest de som er rammet av hormonell pigmentering som melasma, medisiner etc.

Jeg går på Isotretonoin kur (Roaccutane). Hvor lenge etter endt kur kan jeg ta Cosmelan?

Etter 6 måneder etter endt kur kan du ta Cosmelan. Husk å beskytte huden din med solfaktor 50+ når du går på kuren for å forebygge pigmentflekker!

FORTSATT I TVIL?

Spør oss her