PRODUKTER

To nye serier i nettbutikken

Det er med stor glede at vi kan fortelle at Noon Aestetic og Meline endelig er å få tak i hos oss. Som nevnt tidligere så ønsker vi å alltid å være oppdaterte og tilby dere det beste markedet har å by på. Derfor har vi kastet oss rundt og endelig fått tak i ikke en, men TO nye serier som kommer til å bli favorittene til mange av dere. Hyllene er proppfulle med nye varer og det aller beste er at du kan klikke hjem dine favoritter rett fra nettbutikken. 

MELINE
MeLine® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn til både lys og mørk hudtype. Kliniske studier viser at MeLine® kan redusere synlig ujevn hudfarge med opptil 90-95% i løpet av 60-90 dager.*

‍MeLine® er utviklet i Spania av INNOAESTHETICS Laboratories. Takket være samlet innsats fra deres forsknings- og utviklingsavdeling, samt medisinske avdeling, leverer de innovative og effektive produkter og behandlinger. Serien er særdeles fordelaktig for de som har sensitiv og reaktiv hud.

NOON
Dette er en ny generasjon hudpleieserie som gir oss mulighet til å ha høye konsentrasjoner av ingredienser, men minimalt med bivirkninger og hudirritasjoner grunnet deres patenterte Dermshield kompleks.

Dette er din komplette hudserie som kan behandle alle hudtilstander og hudtyper effektivt med minimalt med nedetid og vevsirritasjoner.

Unike ingredienssammensetninger og med innovasjon i fokus bringer Noon Aesthetics deg til nye høyder innen behandling av hud.
Den russiske kjemikeren Masha Minkin har over 20 års erfaring innenfor kosmetisk kjemi og biologi. Hun har en enorm forståelse for faget og de komplekse utfordringene vi som behandlere står ovenfor hver enste dag når det gjelder å behandle ulike hudtilstander på en effektiv måte.

‍Trenger du hjelp til å sette opp et hudprogram?

Ingen fare! Våre kosmetiske sykepleiere hjelper deg gjerne. Konsultasjon hos oss er alltid kostnadsfritt. Book en konsultasjon via lenken nedenfor og vi vil straks hjelpe deg. Skreddersy et program og begynn å ta vare på huden din nå.