Trådløft

Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. 

Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister fasthet og volum. Du får først fine linjer og rynker, som senere utvikler seg til dype furer og hengende hud. For noen er dette sjenerende og plagsomt, og da kan trådløft være løsningen.

 

Hva er trådløft?

Trådløft er en «mini facelift» uten kirurgi. Metoden strammer opp slapp hud og gir ansiktet et friskere og glattere utseende på en trygg og enkel måte med lokalbedøvelse.

Beauty Medical utfører trådløft med Meso Cogs som tilhører produktserien Happy Lift™. Dette er en serie kirurgiske tråder som gir huden et lett løft på en skånsom måte, og som gir langvarige resultater. 

Trådene blir liggende i huden i rundt ett år før de løser seg opp i vevet, og i løpet av denne perioden vil trådene og trådenes knuter ha stimulert ny produksjon av kollagen og elastin, slik at huden blir fastere. 

I tillegg øker blodgjennomstrømmingen slik at du også får økt dannelse av naturlig hyaluronsyre (det samme som blir brukt i fillere for å bygge volum i ansikt og lepper). Hyaluronsyre opprettholder fuktbalansen i huden som gir en mer fyldig og sunn hud med økt elastisitet, slik at huden blir mindre tørr og rynker blir mindre synlige.

 

Naturlige og langvarige resulater uten bivirkninger

Resultatet av denne behandlingen blir et lett løft som blåser nytt liv i huden, og effekten varer så lenge som i 3-5 år. Du kan allerede se et lite løft rett etter behandling. Fra 1-12 måneder etter vil trådene påvirke huden, og full effekt oppnås etter 8-12 måneder.

Behandlingen passer for hele kroppen, og egner seg svært godt for løft av bryn, kinn og kjevelinje som er de områdene vi behandler på Beauty Medical.

Effekten av alle typer trådløft med Happy Lift™ er dokumentert av kliniske studier som viser den regenererende effekten i vevet. Happy Lift™ brukes i over 91 land, og er de mest brukte på markedet i dag innen trådløft.

 

Hvordan utføres trådløft? 

Først settes det lokalbedøvelse der trådene skal inn, så behandlingen forbindes med lite smerte. 

Deretter tres det en en kirurgisk tråd under huden med små knuter som gjør at tråden enkelt kan trekkes under huden i én retning men ikke den andre, og den vil bli hengende der når man slipper. Etter så å ha strammet trådene og fått det resultatet vi ønsker, klippes endene som forsvinner inn under huden. 

Etter behandlingen settes det på en kirurgisk tape over stikkstedene der trådene ble satt inn som skal være på de neste 3 dagene.

 

Etter behandlingen

Bivirkninger og komplikasjoner er svært sjeldne, men du kan oppleve forbigående ubehag som ømhet, blåmerker og litt hevelse i noen dager. I noen tilfeller kan du også føle små stikk under huden, men dette vil forsvinne etter noen få uker. 

For å unngå infeksjon og for å oppnå best mulig resultat, er det viktig å følge disse retningslinjene: 

  • Behold den kirurgiske tapen på i 3 dager 
  • Ikke dusje eller få vann i ansiktet på 3 dager 
  • Ikke bruke krem eller sminke på 3 dager
  • Sov på ryggen de første 3 nettene
  • Vær forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken
  • Ikke å trene de første 4 ukene
  • Menn må ikke barbere seg på 1 uke

 

Hvem passer trådløft for? 

Trådløft passer for kvinner og menn som ønsker et naturlig og lett løft uten kirurgi, som gir lite nedetid og et langvarig resultat. 

Kinn- og kjeveløft egner seg godt for de som har fått lettere heng av huden ned mot overleppen og haken, såkalte hamsterkinn, og for de som ønsker å fremheve kjevelinjen. Brynsløft egner seg godt for de som har tunge øyelokk og ønsker er mer våkent blikk. 

Det kan også brukes til korreksjon av ulikheter i ansiktet. Det er mindre egnet om man er veldig tynn i ansiktet uten særlig underhudsfett.