ALT DU TRENGER Å VITE OM

Zo Skin Health

ZO SKIN HEALTH BY DR. OBAGI LØSNINGER FOR EN SUNNERE HUD

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger.

 

AVANSERTE LØSNINGER FOR HUDHELSE

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger som kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

 

ZO® SKIN HEALTH CIRCLE

Konseptet ZO® Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

 

ZO® Skin Health: Forebyggende og daglig hudpleie

Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

 

ZO® Medical: Terapeutiske løsninger

Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

 

Alle mennesker har ulik hudtype, være seg tørr, fet eller kombinasjons hud. I tillegg har du kanskje flere hudutfordringer? Er du kanskje plaget av rosacea, akne, solskadet hud, hyperpigmentering, melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering etter skader av laser/kjemisk peeling etc? Eller kanskje du har super grov hudtype eller trenger heftige anti age produkter? Føler du at du har testet alt og ingenting funker? Tro meg, vi forstår deg. Det er ikke første gangen vi hører om produkter som lover gull. Heldigvis er Zo vitenskapelig bevist, og vi på Beauty Medical har selv brukt produktene i 4 år før vi tok det inn. Vi VET med sikkerhet at dette er den beste hudserien du finner. Det er det dyreste på markedet og det er uten tvil det beste.

 

Hvordan vet jeg hva jeg trenger?

Book en konsultasjonstime og få et skreddersydd program til akuratt din hudtype.

 

Hva koster et fullt program?

Et fullt program av de svært effektive ZO programmene koster mellom 10-15.000,- men du kan kjøpe enkelt produkter også helt nede i 1000,- klassen.

 

ZO SKIN HEALTH – ET MEGET GODT RYKTE

Produktene er kjent for å faktisk gjøre det de lover. Det er på grunn av de aktive, vitenskapelig-sertifiserte ingrediensene som faktisk penetrerer ned i huden, og ikke bare legger seg som et lokk utenpå huden til ingen nytte.

Det hjelper for eksempel ikke å ha vitamin C i hudpleieproduktene om de ikke klarer å penetrere seg ned i huden. Her er ZO helt unike, og er en av verdens mest solgte medisinske hudpleieserie. Det sier ganske mye, forklarer Zangani.

Det er ikke tvil om at de som velger ZO-serien for å reparere, pleie og beskytte huden tar hudhelsen sin seriøst, og Dr. Michael Zangani anbefaler ZO for alle sine pasienter og de som ønsker synlige resultater. De som velger ZO velger fra øverste hylle. Det finnes ingen ingredienser som er verdt å ha på og i huden som ZO ikke inneholder. Topp kvalitet, topp resultat!

 

Inget annet valg er mer naturlig enn ZO hos Beauty Medical. Vi vil alltid kun levere crém de la crém til våre kunder.