biostimulerende behandlinger! 
Av 
Julie Herland
 og 
March 24, 2023

Klinikkeier deler stor nyhet! 

De siste årene har biostimulerende eller bioregenererende behandlinger blitt svært populært blant våre pasienter. Hele 70% av alle behandlinger utført i klinikken er biostimulerende og vi ser at pasientene ønsker mer og mer av denne type behandling fremfor filler og rynkeinjeksjoner. Men hva er egentlig biostimulerende behandlinger? Hvordan virker det og hvilke ulike typer finnes det? Vi har samlet svaret her! 

Biostimulerende hudbehandlinger utføres med injeksjoner som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. Det er dette som øker kollagenproduksjonen, gir bedre elastisitet, reduserer fine linjer og rynker samt økt glød og fukt til huden. Det igangsetter rett og slett hudens egen evne til å produsere kollagen og elastin. Jo eldre vi blir ser vi at nivået av kollagen og elastin synker noe som fører til slappere hud, linjer og rynker. 

Igangsetter hudens evne til å produsere kollagen og elastin!

Hos oss på Beauty Medical kan man utføre flere ulike type biostimulerende behandlinger og det finnes mange ulike typer på markedet. Noen av de mest kjente er Revok 50, Carboxytherapy, PBSerum, Restylane Skinbooster, Rejuran, Volite Juvederm og den store nyheten Harmonyca. Vi opplever at trenden har snudd de siste årene når det gjelder estetisk skjønnhet. Våre pasienter er mye mer opptatt av forebygging og ønsker derfor behandling som gir øyeblikkelige resultater samtidig som de over tid vil virke forebyggende. 

Sandra Romano er en av få estetiske sykepleiere som ble sertifisert i HArmonyCA høsten 2022. Tidligere har hun jobbet med lignende produkter basert på kalsium hydroxypatite (CaHa) men har fortsatt savnet en kombinasjons filler som Allergan nå har lansert.

Produktet gir et subtilt løft og litt volumøkning og langvarig biostimulering av kroppens egen kollagenbank. Det er et skikkelig spennende produkt som kun de beste klinikkene i Norge tilbyr. 

Har du spørsmål rundt behandlingene, eller ønsker å komme på en konsultasjo hos en av våre estetisk dermatologiske sykepleiere? Bestill time her. Vi ses <3

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss