Når resultat, kvalitetservice er viktig for deg!

Sandra Romano har stiftet norges mest innovativ klinikk Beauty Medical i 2016
Om Beauty Medical

Beauty Medical ble stiftet i 2016 av Sandra Michelle Romano og har siden den tid etablert seg godt i bransjen. Med blant annet sykepleier bakgrunn har Sandra tilnærmet seg svært bred kunnskap innen det kosmetiske feltet og kurser i dag plastikk kirurger, leger, tannleger og kosmetiske sykepleiere i hele Skandinavia. I tillegg er hun agentureier på PBSerum Medical som i dag har fått godt fotfestet i landet.

Profesjonelle behandlere

For Beauty Medical er profesjonalitet og det faglige nummer én. Vårt mål er å være best i bransjen, og å være en pioner som er først ute med det siste og beste. Det betyr at vi må holde oss oppdatert, ta sjanser og teste ut nye ting med de beste folkene. Vi ønsker å kunne tilby en rekke forskjellige behandlinger til våre kunder – både gode gamle klassikere og banebrytende nyheter. Vi tester alle behandlinger og produkter grundig og blir godt kurset, slik at alle våre behandlinger blir utført med den beste presisjon, samtidig som vi er effektive og gir gode resultater. Beauty Medical er blant Allergan sine største kunde i Norge, det samme gjelder med NOON Aeasthetics. I tillegg har vi vært en god forhandler av ZO Skin Health siden 2016.

Beauty Medical sine ansatte

Hvorfor velge oss?

8k

Pasienter

Vi har per i dag utført over 87.000 behandlinger og har over 8.000 unike pasienter, herunder Triana Iglesias, Sophie Elise, Alexandra Joner, Vinni, Royane med flere.

87k

Behandlinger utført

Hos oss kan du få utført behandlinger med avanserte injeksjonsteknikker som ansiktsskulpturering med filler, leppeforstørrelse/korreksjon ved bruk av Restylane/Juvederm (filler med hyaluronsyre), medisinsk hudpleie, akneproblematikk, trådløft, Elise laser plasma, hårfjerningslaser, Ultraformer3 (hifu), muskelavslappende behandlinger. I tillegg utfører v i 100% naturlige behandlinger som PBserum, Carboxytherapy samt Dermapen4 og dyprens.

Triana Iglesias tar behandling hos Beauty Medical
Sophie Elise tar behandling hos Beauty Medical
Alexandra Joner tar behandlinger hos Beauty Medical
Vinni tar behandling hos Beauty Medical
Royane tar behandling hos Beauty Medical
Team Beauty Medical

Team Beauty Medical består av kvalifiserte spesialister innen estetisk medisin, kosmetisk dermatologiske sykepleiere, plastisk kirurg, hudpleiere samt administrasjon. Hos oss er det rom for å vokse og vi heier på hverandre. Du SKAL tro at du er noe. Sandra har nøye plukket ut hver enkelt i teamet og med sin fantastiske lederstil og coaching sitter vi i dag med verdens beste gjeng. Teamet har i tillegg til den faglige dypden et unikt pågangsmot og møter til jobb hver eneste dag klar for å lære og bli enda bedre både i faget og personlig utvikling.

Beauty Medical tilby gratis konsultasjon
Vi er ikke helt som Alle Andre

Det er viktig for oss at du føler deg avslappet og trygg når du kommer inn døren til Beauty Medical. Her er det good vibes only! Du er alltid velkommen til å sette deg ned i sofaen med en kaffe og hyggelig prat. Team Beauty Medical er ikke helt som «alle andre». Vi er som en vennegjeng som har det gøy på jobb, og det håper vi skinner igjennom til våre kunder. Vi støtter og hjelper hverandre, og det er topp stemning med mye latter. Her er vi oss selv og det vil vi at du skal være også.

Beauty Medical er stolt av sine hudprodukter som viser resultater

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Kurs hos Beauty Medical
Sertifiserte kursdeltakere hos Beauty Medical som har meldt seg på kurs for helsepersonell

Beauty Medical tilbyr kurs i samtlige av våre behandlinger og maskiner med teoretisk og praktisk opplæring for leger, sykepleiere og hudpleiere som ønsker å utvide sin faglige kompetanse, under veiledning av høyt kvalifiserte og erfarne behandlere. Det er stort fokus på hands-on trenings hos oss. Vi har sertifisert en rekke plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere rundt om i hele Skandinavia.  Ta kontakt dersom du ønsker kurs i PBserm Medical.

Team beauty medical

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss