Carboxytherapy

Injeksjonsbehandling som behandler hårtap, cellulitter, arr, løs hud, strekkmerker, fettansansamling og psoriasis

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i kroppsdeler, feks diabetes sår, vennøse leggsår m.m.

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i kroppsdeler, feks diabetes sår, vennøse leggsår m.m. Etter å ha forsket på effektiviteten av behandlingen viser det seg at det har ikke vært større gjennombrudd innen estetisk medisin, siden rynkereduksjon kom på markedet. Nå tar behandlingen av i større deler av Europa og USA.

Carboxytherapy

CARBOXYTHERAPY BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

Carboxytherapy, også kjent som carboxy, er en behandling hvor man injiserer medisinsk CO2 gass via en såkalt “Invisible Needle”, en ultratynn nål, rett under huden i nøye kontrollerte, oppvarmede mengder. Vevet rundt innstikkstedet blir da dilatert og vevet vil da få økt næring. Kroppen reagerer med å produsere flere blodårer og kollagen og elastin produksjonen vil igangsettes.

Huden gjennoppbygges innenfra og ut, og resultatene er magiske. Behandlingsområdene er endeløse og alle* kan ta behandlingen. Hverken Botox eller filler bekjemper eksempelsvis fine linjer og rynker under øyner slik Carboxytherapy gjør. Det er ingen nedetid. Det er rapportert få bivirkninger knyttet til behandlingen. Det er 100% naturlig. Behandlingen er rask (fra 1 – 30 min pr behandling). Du kan gå direkte tilbake til jobb og er også derfor det regnes som en lunchbehandling. Behandlingen gjør ikke vondt, og det er ingenting annet enn at du skal ta det relativt med ro de 2 neste dagene.

CARBOXYTHERAPY OMRÅDER

Carboxytherapy​ hjelper blant annet mot:

 • Tunge øyelokk
 • Mørke ringer og hevelser under øyne
 • Arr og brannskadet hud
 • Cellulitter på rumpe og lår
 • Håravfall
 • Redusert hårkvalitet
 • Alopecia
 • Strekkmerker på mage, lår, hofter, armer og bryst
 • Etter graviditet
 • Slapp hud i ansiktet
 • Rynker på hals og bryst (décolleté)
 • Fine linjer og linjer når du smiler
 • Linjer på overleppe
 • Fett rundt knær
 • Rynker på hender
 • Revitalisering av hud
 • Psoriasis
 • Slapphud på hals

*Utføres ikke på alvorlige lungesyke eller de med alvorlig hjertesvikt

Glad kvinne i behandling

CARBOXYTHERAPY INFO OG METODE

Karbondioksid (Co2) er en helt naturlig gass som kroppen kjenner igjen. Sirkulasjonssystemet jobber hele tiden for å forsyne kroppen med Oksygen (O2) og for å kvitte seg med karbondioksid. Carboxytherapy er en metode der vi induserer karbondioksid rett under huden, dette får blodkarene til å utvide seg og danne flere. Området for behandlinger kan avgrenses med nøyaktig presisjon.

Fordi blodkarene har utvidet og blir flere kan de frakte større mengder med blod og forkynne skadet vev med mer oksygen og næringsstoffer. I tillegg viser det seg at karbondioksid også kan ødelegge fettceller og stimulere huden til å produsere mer kollagen. Resultatet er færre fettceller, fastere og yngre hud. Medisinske studier har vist at karbondioksid stimulerer blodsirkulasjonen, og har benyttet den i sammenheng med mange forskjellige plager, som dårlig blodsirkulasjon, diabetessår, sår som har vanskeligheter med å gro, blodpropp og hjerte-karsykdommer.

Nye studier ved Universitetet i Siena i Italia har påvist at carboxytherapy er en effektiv metode for å forbedre huden og redusere fett. Behandlingen er rask og har ingen nedetid.

MER OM CARBOXYTHERAPY

Carboxytherapy for behandling av mørke ringer under øyne er i dag den mest effektive behandlingen med hele 90% forbedring. Det er ingen andre behandlinger som har klart å løse dette problemområde med like god effekt.
Carboxytherapy gir også fantastiske resultater på arr og strekkmerker med hele 97% forbedring. Det er dette behandlingen er aller best på. Carboxytherapy reduserer cellulitter med 90%.

Operasjoner for å fjerne overflødig hud er et stort inngrep og de fleste vil heller prøve naturlige behandlinger før de evt må ty til større inngrep. Vi har mange som kommer til oss for behandling av overflødig hud (etter feks graviditet eller vekttap) og vi har veldig gode resultater med 74% forbedring. En annen behandling som er ekstremt populær hos oss er carboxytherpy mot hårtap hos både kvinner og menn. Carboxytherapy har vist å stimulere hårvekst med hele 77%.

Julie Carboxytherapy er den eneste smart-maskinen i hele verden, den er også den eneste maskinen som er temperatur-regulert for smertelindring og ferdig program for hver enkelt behandling iht til hvilket stadiet problemet er i. Alt dette gjør at behandlingene blir svært effektive å gjennomføre.

RISIKO OG BIVIRKNINGER
Carboxytherapy er en kosmetisk prosedyre som innebærer injeksjon av medisinsk karbondioksid (CO2) under huden. Selv om prosedyren anses som relativt trygg, kan det være risikofaktorer og potensielle komplikasjoner som pasienter bør være klar over før de gjennomgår behandlingen. Her er noen av risikofaktorene og mulige komplikasjoner forbundet med carboxytherapy:

 1. Allergiske reaksjoner: Mens reaksjoner på CO2-injeksjoner er sjeldne, er det teoretisk mulig å oppleve allergiske reaksjoner på CO2-gassen eller andre komponenter i prosedyren. Pasienter med kjente allergier bør konsultere med legen før behandlingen.
 2. Infeksjon: Enhver injeksjonsprosedyre innebærer en risiko for infeksjon. Det er viktig at prosedyren utføres i en steril miljø, og pasienten må følge post-behandling retningslinjer for å minimere risikoen for infeksjon.
 3. Blåmerker og hevelse: Det er vanlig å oppleve milde blåmerker, rødhet og hevelse rundt injeksjonsstedene etter carboxytherapy. Dette er normalt og går vanligvis bort i løpet av noen dager til en uke.
 4. Smerte og ubehag: Pasienter kan oppleve noe smerte og ubehag under og etter behandlingen. Dette kan variere fra person til person.
 5. Ujevne resultater: Resultatene av carboxytherapy kan variere, og i noen tilfeller kan det oppstå ujevnheter eller uønskede estetiske effekter.
 6. Risiko for arrdannelse: Selv om risikoen for arrdannelse er generelt lav med carboxytherapy, kan det i noen tilfeller føre til arrdannelse, spesielt hvis prosedyren utføres feil eller ikke riktig vedlikeholdes.
 7. Uventede reaksjoner: Noen pasienter kan oppleve uventede reaksjoner på behandlingen, som endringer i hudfarge eller tekstur. Dette er sjeldent, men det er viktig å være klar over muligheten.
 8. Risiko for overdosering: Feil beregning eller administrasjon av CO2-gass kan føre til overdosering, noe som kan ha uønskede helseeffekter. Derfor er det viktig å få behandlingen fra en kvalifisert og erfaren medisinsk fagperson.

Før du vurderer carboxytherapy eller en hvilken som helst annen kosmetisk prosedyre, bør du gjennomføre en grundig konsultasjon med en kvalifisert medisinsk fagperson for å diskutere risikofaktorer, mulige komplikasjoner og behandlingsalternativer. Det er viktig å følge legens retningslinjer før, under og etter behandlingen for å minimere risikoen for komplikasjoner.

Book time til Carboxytherapy her
Book time til konsultasjon her

Bildegalleri:

Priser $$

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Carboxytherapy

FAQ

Er det noen bivirkninger ved carboxyterapi?

Vanlige komplikasjoner etter behandling med carboxyterapi er smerte grunnet økt trykk i området, lett hevelse, mild kløe, varme, prikking i området, rødme/blåmerker, midlertidig bedøvelse av området, Nervus Vagus- symptomer og følelse av spredning. Sjeldnere komplikasjoner er infeksjon, inflammasjon, større hevelser.

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss