Carboxytherapy

Forskningsbasert injeksjonsbehandling som behandler hårtap, cellulitter, arr, løs hud, strekkmerker, fettansansamling og psoriasis

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i kroppsdeler, feks diabetes sår, vennøse leggsår m.m.

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i kroppsdeler, feks diabetes sår, vennøse leggsår m.m. Etter å ha forsket på effektiviteten av behandlingen viser det seg at det har ikke vært større gjennombrudd innen estetisk medisin, siden Botox kom på markedet. Nå tar behandlingen av i større deler av Europa og USA.

Carboxytherapy

CARBOXYTHERAPY BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

Carboxytherapy, også kjent som carboxy, er en behandling hvor man injiserer medisinsk CO2 gass via en såkalt “Invisible Needle”, en ultratynn nål, rett under huden i nøye kontrollerte, oppvarmede mengder. Vevet rundt innstikkstedet blir da dilatert og vevet vil da få økt næring. Kroppen reagerer med å produsere flere blodårer og kollagen og elastin produksjonen vil boostes betraktelig.

Huden gjennoppbygges innenfra og ut, og resultatene er magiske. Behandlingsområdene er endeløse og alle* kan ta behandlingen. Hverken Botox eller filler bekjemper eksempelsvis fine linjer og rynker under øyner slik Carboxytherapy gjør. Det er ingen nedetid. Det er INGEN bivirkninger. Det er 100% naturlig. Behandlingen er rask (fra 1 – 30 min pr behandling). Du kan gå direkte tilbake til jobb og er også derfor det regnes som en lunchbehandling. Behandlingen gjør ikke vondt, og det er ingenting annet enn at du skal ta det relativt med ro de 2 neste dagene.

CARBOXYTHERAPY OMRÅDER

Carboxytherapy​ hjelper blant annet mot:

 • Tunge øyelokk
 • Mørke ringer og hevelser under øyne (puffy eyes)
 • Arr og aknearr
 • Cellulitter på rumpe og lår
 • Håravfall
 • Dårlig hårkvalitet
 • Alopecia
 • Strekkmerker på mage, lår, hofter, armer og bryst
 • Etter graviditet
 • Slapp hud i ansiktet
 • Rynker på hals og bryst (décolleté)
 • Fine linjer og linjer når du smiler
 • Røykelinjer på overleppe
 • Fett rundt knær
 • Rynker på hender
 • Revitalisering av hud
 • Psoriasis
 • Rynker på hender

*Utføres ikke på alvorlige lungesyke eller de med alvorlig hjertesvikt

Glad kvinne i behandling

CARBOXYTHERAPY INFO OG METODE

Karbondioksid (Co2) er en helt naturlig gass som kroppen kjenner igjen. Sirkulasjonssystemet jobber heletiden for å forsyne kroppen med Oksygen (O2) og for å kvitte seg med Karbondioksid. Carboxytherapy er en metode der vi induserer karbondioksid rett under huden, dette får blodkarene til å utvide seg og bli flere. Området for behandlinger kan avgrenses med nøyaktig presisjon.

Fordi blodkarene har utvidet og blir flere kan de frakte større mengder med blod og forkynne skadet vev med mer oksygen og næringsstoffer. I tillegg viser det seg at karbondioksid også kan ødelegge fettceller og stimulere huden til å produsere mer kollagen. Resultatet er færre fettceller, fastere og yngre hud. Medisinske studier har i over 100 år vist at karbondioksid stimulerer blodsirkulasjonen, og har benyttet den i sammenheng med mange forskjellige plager, som dårlig blodsirkulasjon, diabetessår, blodpropp og hjerte-karsykdommer.

Nye studier ved Universitetet i Siena i Italia har påvist at carboxytherapy er en effektiv metode for å forbedre huden og redusere fett. Behandlingen er rask og har ingen nedetid.

MER OM CARBOXYTHERAPY

Carboxytherapy for behandling av mørke ringer under øyne er i dag den mest effektive behandlingen med hele 90% forbedring. Det er ingen andre behandlinger som har klart å løse dette problemområde med like god effekt.
Carboxytherapy gir også fantastiske resultater på arr og strekkmerker med hele 97% forbedring. Det er dette behandlingen er aller best på. Carboxytherapy reduserer cellulitter med 90%.

Operasjoner for å fjerne overflødig hud er et stort inngrep og de fleste vil heller prøve naturlige behandlinger før de evt må ty til større inngrep. Vi har mange som kommer til oss for behandling av overflødig hud (etter feks graviditet eller vekttap) og vi har veldig gode resultater med 74% forbedring. En annen behandling som er ekstremt populær hos oss er carboxytherpy mot hårtap hos både kvinner og menn. Carboxytherapy har vist å stimulere hårvekst med hele 77%.

Julie Carboxytherapy er den eneste smart-maskinen i hele verden, den er også den eneste maskinen som er temperatur-regulert for smertelindring og ferdig program for hver enkelt behandling iht til hvilket stadiet problemet er i. Alt dette gjør at behandlingene blir svært effektive å gjennomføre.

Book time til Carboxytherapy her
Book time til konsultasjon her

Bildegalleri:

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Carboxytherapy

FAQ

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss