Laser hårfjerning

Hårfjerning med laser

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning anses å være en av de mest populære behandlingene på markedet idag. Vi bruker INITIA laser som har en ny teknologi som gir en tryggere, raskere og mindre smertefull opplevelse

Laser hårfjerning

INITIA - Diode Laser for hårfjerning for alle hudtyper! *Merk at vi kan fjerne lyse hår med Initia.


Hårfjerning med laser anses å være en av de mest populære behandlingene på markedet idag. Vi bruker INITIA laser som har en ny teknologi som gir en tryggere, raskere og mindre smertefull opplevelse.

Som et resultat av den hyppige etterspørselen krever utøvere nå en endring av den tradisjonelle spesifikasjonen som kreves fra en profesjonell laserenhet: Hastighet, allsidighet og "smertefrie" behandlinger er nå nøkkelen. Den nye INITIA 810nm diodelaseren er designet spesielt for å levere disse tre nøkkelfunksjonene.

Laser hårfjerning underarmer armhuler


Hvorfor velge INITIA?

Lønnsomt – rekordrask levering av laserbehandlinger

Kjølende – Integrert IceTip™, når temperaturer på -8°C for ekstra behagelige behandlinger

Resultater – 1200W kraft med en rekordrask levering på 10 skudd per sekund.


Behandling utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier.


Hvem kan behandles?

I utgangspunktet kan nesten alle behandles med laser, men det er noen som er bedre kandidater enn andre. Hudfarge, og tykkelse, tetthet og farge på hårstråene er viktige faktorer som spiller inn på hvordan resultater man kan forvente og hvor mange behandlinger man trenger. Laseren trenger pigment i håret for å kunne lokalisere og ødelegge hårsekken, som betyr at hvis du har helt hvite/ lyse hår, så kan vi ikke garrantere gode resultater på behandlingen.


Kontraindikasjoner: Gravide, deg med hudsykdom i aktuelt område og du som går på medisiner som gjør huden ømfintlig, skal IKKE behandles med laser.


Har du fått med deg at vi har blogg? 
Les mer om hårfjerningslaser her

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Antall behandlinger du vil trenge varierer utfra område, og hår- hudtype. Men i det aller fleste tilfelles så trenger man alt fra 4-10 behandlinger for ett optimalt resultat. Tidsrom mellom behandlingene er fra 4-8 uker, avhengig av område. Dette blir du og din terapaut enige om sammen.

Det er kun hår i den anagene fasen, altså vekstfasen, laseren fungerer på. Det er derfor viktig å opprettholde et behandligsforløp for å oppnå best resultat på kortest mulig tid. Ca 14-21 dager etter behandling vil 60-80% av hårene løsne, og først da ser man resultater. Hår som under behandlingen var i den hvilende fasen vil da starte vokse ut, og da er det klart for neste runde.


Hudtyper:

Hårfarge og hudfarge blir vudert i forkant av behandling for å tilpasses akkurat deg. Både hud og hår inneholder pigmenter. Laseren varmer opp pigmentet i hårstråene slik at hårroten blir ødelagt. Desto sterkere kontrast mellom fargen på hud og hår, jo bedre resultat da laseren finner håret enklere. Hårene må være mørkere enn huden.

Laseren vil scanne aktuelt området, kjøle ned huden og så sende laserpulser ned i hårrøttene slik at de blir ødelagte.


Før behandling:

Unngå sol på området som skal behandles i minst 4 uker før behandling. Sol både før og etter laser kan forårsake hyperpigmenteringer og brannskade i området.

IKKE bruk andre hårfjerningsmetoder som hårfjerningskrem, voksing eller napping som fjerner hårroten, da vil ikke laseren fungere.

IKKE bruk hudkremer med fruktsyrer de siste dagene før behandling, dette også for å unngå uønsket pigmentering.

IKKE bruk selvbruningskrem før behandling. Kom uten fuktighetskrem eller olje på huden samme dag.

Du MÅ barbere området 2-3 dager i forkant av behandling, dette for å få mest mulig av hårene i vekstfasen.


Behandling:

Vi legger alltid på en ultralyd gel på område som skal behandles med laser, dette for å redusere smerte og kjøle ned samt øke laserens even til å trenge gjennom huden. Initia har også en kjølende IceTip™-teknologi som når -8°C i temperatur og kjøler ned huden kontinuerlig under behandlingen.

Vi bruker både kontinuerlig  og punkvis teknikk som gjør at vi kan treffe alle hårstråene.


Etter Behandling:

Etter behandling kan huden oppleves rød, men dette pleier gi seg etter noen timer.

Det er VIKTIG at du ikke utsetter behandlet område for sol eller solarium, dette fordi det kan oppstå pigmentflekker i området.

Bruk høy faktor dersom du må oppholde deg i sollys.

Man bør også bruke beroligende og fuktighetsgivende kremer for å bevare hudbarriere og fuktighet. Det beste er Aloe Vera.

Book time her
Book konsultasjon her

Kundeomtaler:

Jeg har kun gjort to behandlinger men ser allerede nå at hårene minsker. Betalte pakkepris for 5 runder og gleder meg til å bli hårfri til sommeren. - Lise A.


Etter totalt 4 runder har jeg nærmest blitt hårfri. Jeg har gjort laser et annet sted tidligere og var skeptisk på grunn av at det gjrode så vondt sist. Men på Beauty Medical var behandlingen veldig overkommelig. Anbefales på det sterkeste. Hilsen en som helst ønsker det nærmest smertefritt. - Signe I.

Jeg har fått høre av flere at det er vanskelig å behandle meg med hårfjerningslaser da jeg har så lyse hår men etter 2 runder på Beauty Medical merker jeg allerede at det tar lenger tid før hårene kommer tilbake. Kommer definitivt til å fortsette behandlingene her! Anbefales. - Mie O.

Veldig effektivt og dyktige damer. - Marcus M.

Startet min første laserbehandling i september 2022 og har blitt kvitt uønsket hårvekst i ansiktet. Nettopp kjøpt en ny pakke på bikini og gleder meg allerede til en sommer uten barberingsnupper. - Christine P.

Bildegalleri:

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Laser hårfjerning

FAQ

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss