Filler

Filler med markedets aller beste kvalitetsmerker: Juvéderm & Restylane

Filler

Hva gjør Lip fillers? Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre i eldre hud er lavere og den absorberer væske.

Filler er en gelemasse med hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen vår. Det er det største fuktighetsbindende stoffet vi har i huden, og kan binde vann opptil 1000 ganger sin egen molekylvekt. Da dette stoffet finnes naturlig i kroppen, vil huden etterhvert bryte ned filleren på egen hånd, den er altså kun semipermanent. Mange forbinder filler med kun lepper og såkalte "ducklips", men det er så mye mer enn det!

Kvaliteten på huden endres over tid. Solensskarpe stråler, alder og miljø vil etterhvert skape rynker og linjer i huden. Du har muligheten til å gjenopprette hudens elastisitet, volum og struktur med Filler. Det viktigste er at man skal oppnå naturlige resultater, uavhengig av kundens utgangspunkt. Mengde og type filler varierer altså veldig fra person til person.

Vi kan behandle lepper, områder i hele ansiktet, hender, bryst osv. For eksempel:

 • Jevne linjer rundt munnen
 • Volum i lepper
 • Tørre lepper
 • Tørr hud
 • Redusere linjer fra nesen og ned
 • Fjerne nedovervendte hjørner av munnen
 • Oppnå leppeforstørrelse
 • Bygge kinnben og kjevelinje
 • Redusere arrvev
 • Fjerne mørke sirkler og innfall under øynene
 • Bygge og gjenopprette symmetri på nesen
 • Redusere forekomst / hulrom ved tinningen
 • Bygge og definere hakeområdet
 • Gi hendene fylde og vitalitet
 • Redusere rynker og linjer på brystet

Vi bruker de aller beste fillermerkene på markedet, Juvederm og Restylane. Vi er blant de aller største kundene av det farmasøytiske selskapet Allergan, på Juvederm i hele landet. Dvs, vi utfører vi ekstremt mange fillerbehandlinger hver eneste dag.

Noen ganger, hvis kunden har store volum tap, må man gjøre behandling over flere omganger for å bygge opp ansiktet igjen. Er du usikker på hva du egentlig trenger, hvor det bør fylles og hvor mye, så anbefaler vi deg komme på en konsultasjon til en av oss sykepleiere, så hjelper vi deg gjerne. Å forstå aldringsprosessen for en ny pasient er essensielt før vi begynner på behandlingen. Så konsultasjon er noe vi bruker mye tid på.

Leppeforstørrelse, leppefiller, lipfiller er noe mange forbinder med filler.

Leppene er en sentral del av ansiktet, og er en av komponentene i et ansikt som fanger andres blikk først. På grunn av tynn hud og manglende talgkjertler, er leppene mer utsatt for tidlig aldringstegn som fine linjer og tap av volum. Dette behandler vi ved å injisere hyaluronsyre, for å øke fuktigheten i leppene og redusere volumtap. Dette er en behandling vi ikke utfører på folk under 18år, og flere ønsker ikke denne behandlingen før de er over 25 år gamle. Det er viktig for oss å påpeke at av etiske grunner behandler vi svært sjeldent folk under 25år. Vi vil påpeke at våre behandlinger ikke er ment for å øke kroppspress blant unge, men heller så ønsker vi å dele informasjon som er korrekt til de som ønsker en trygg klinikk å utføre evt behandlinger på.

Ansvarlig lege på klinikken: Dr. Martin Haugen.


Vanlige bivirkninger som kan oppstå:

* Lett hevelse

* Rødhet rundt injeksjonsstedet

* Blåmerker eller sårhet

* Mild kløe eller ubehag

Mindre vanlige bivirkninger:

* Asymmetri i resultatet

* Ujevn tekstur på huden

* Midlertidig misfarging

* Produktet kan bevege seg fra injeksjonsstedet

Sjeldne, men alvorlige bivirkninger:

* Allergiske reaksjoner

* Infeksjoner på injeksjonsstedet

* Arrdannelse eller knuter

* Vevsdød på grunn av intravaskulær injeksjon


Det er viktig å merke seg at disse bivirkningene vanligvis er milde og oftest midlertidige. Det anbefales å konsultere med en erfaren medisinsk profesjonell før du gjennomgår en slik behandling og følger deres råd for å minimere risikoen for bivirkninger. Hvis du opplever uventede reaksjoner, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart.


Personer som ikke anbefales å ta denne behandlingen:

* Gravide eller ammende kvinner

* Personer med aktiv hudinfeksjon eller herpesutbrudd i behandlingsområdet

* Personer med alvorlige allergiske reaksjoner, spesielt mot hyaluronsyre eller lignende stoffer

* Personer med autoimmun sykdom eller alvorlig medisinsk tilstand

* Personer som tar medisiner som påvirker blodlevring (f.eks. antikoagulanter)

Book time her
Book konsultasjon her

Bildegalleri:

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Filler

FAQ

Er det vanlig med klumper og ujevnheter etter fillerbehandling?

Filler er en gelemasse i forskjellige tykkelser, og den injiseres ofte i boluser eller i linjer under huden din. Filler bruker fra 2 uker - 2 mnd før den integreres ordentlig i vevet ditt. I tiden etter en fillerbehandling kan filleren kjennes ujevn, hard og klumpete ut, før den etterhvert smelter sammen i vevet den ligger i.

Finnes det noen alvorlige komplikasjoner ved fillerbehandling?

Komplikasjoner som infeksjon, okklusjon og allergisk reaksjon kan også i sjeldne tilfeller forekomme. Ved infeksjon vil du oppleve ekstrem hevelse, smerte, rødhet, varme. Noen kan også oppleve gult puss/væske i hudområdet som er behandlet. Infeksjoner i huden må behandles hos lege. I sjeldne tilfeller kan det forekomme okklusjon av en blodåre. Okklusjon er den mest fryktede komplikasjonen ved fillerbehandling. Hvis man får filler inn i en blodåre vil vevet miste tilgang på oksygen. Ved ubehandlet okklusjon og synlig tegn på nedsatt sirkulasjon til vevet, kan det i verste fall føre til at vevet dør og/ eller skaper stygge sår. Nese, mellom bryn og under øye behandling er de farligste områdene å behandle. Det er ekstremt viktig at pasienter tar kontakt med sykepleier/lege dersom de mistenker alvorlige komplikasjoner.

Hva er de vanligste bivirkningene ved filler-behandling?

Vanlige bivirkninger som kan oppstå: * Lett hevelse * Rødhet rundt injeksjonsstedet * Blåmerker eller sårhet * Mild kløe eller ubehag ‍ Mindre vanlige bivirkninger: * Asymmetri i resultatet * Ujevn tekstur på huden * Midlertidig misfarging * Produktet kan bevege seg fra injeksjonsstedet ‍. Sjeldne, men alvorlige bivirkninger: * Allergiske reaksjoner * Infeksjoner på injeksjonsstedet * Arrdannelse eller knuter * Vevsdød på grunn av intravaskulær injeksjon, som i verste fall kan lede til blindhet. Dette har kun skjedd et fåtall ganger på verdensbasis, men det er viktig å opplyse om dette. Det er viktig å merke seg at de aller vanligste bivirkningene oftest er milde og midlertidige. Det anbefales å konsultere med en erfaren medisinsk profesjonell før du gjennomgår en slik behandling og følger deres råd for å minimere risikoen for bivirkninger. Hvis du opplever uventede reaksjoner, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart. Personer som ikke anbefales å ta denne behandlingen: * Gravide eller ammende kvinner * Personer med aktiv hudinfeksjon eller herpesutbrudd i behandlingsområdet * Personer med alvorlige allergiske reaksjoner, spesielt mot hyaluronsyre eller lignende stoffer * Personer med autoimmun sykdom eller alvorlig medisinsk tilstand * Personer som tar medisiner som påvirker blodlevring (f.eks. antikoagulanter)

Hvilke behandlinger anbefaler dere for tapt volum?

For behandling av tapt volum anbefaler vi produkter med hyaluronsyre og kollagenstimulerende behandlinger. Filler er den mest vanligste behandlingen for dette. Les mer om risiko rundt dette under behandlinger.

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss