Filler

Leppefiller, Juvéderm & Restylane

Filler

Hva gjør Lip fillers? Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre i eldre hud er lavere og den absorberer væske.

Filler er en gelemasse med hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen vår. Det er det største fuktighetsbindende stoffet vi har i huden, og kan binde vann opptil 1000 ganger sin egen molekylvekt. Da dette stoffet finnes naturlig i kroppen, vil huden etterhvert bryte ned filleren på egen hånd, den er altså kun semipermanent. Mange forbinder filler med kun lepper og ducklips, men det er så mye mer enn det!

Kvaliteten på huden endres over tid. Solensskarpe stråler, alder og miljø vil etterhvert skape rynker og linjer i huden. Du har muligheten til å gjenopprette hudens elastisitet, volum og struktur med Filler. Det viktigste er at man skal oppnå naturlige resultater, uavhengig av kundens utgangspunkt. Mengde og type filler varierer altså veldig fra person til person.

Vi kan behandle lepper, områder i hele ansiktet, hender, bryst osv. For eksempel:

 • Jevne linjer rundt munnen
 • Volum i lepper
 • Tørre lepper
 • Tørr hud
 • Redusere linjer fra nesen og ned
 • Fjerne nedovervendte hjørner av munnen
 • Oppnå leppeforstørrelse
 • Bygge kinnben og jawline
 • Redusere arrvev
 • Fjerne mørke sirkler og innfall under øynene
 • Bygge og gjenopprette harmoni på nesen
 • Redusere forekomst / hulrom ved tinningen
 • Bygge og definere hakeområdet
 • Gi hendene lys fylde og vitalitet
 • Redusere rynker og linjer på brystet

Vi bruker de aller beste filler merkene på markedet, Juvederm og Restylane. Vi er den største kunden av det farmasøytiske selskapet Allergan på Juvederm i hele landet. Rettere sagt, så utfører vi ekstremt mange filler behandlinger hver eneste dag.

Noen ganger, hvis kunden har store volum tap, må man fylle over flere omganger for å bygge opp ansiktet igjen. Er du usikker på hva du egentlig trenger, hvor det bør fylles og hvor mye, så anbefaler vi deg komme på en konsultasjon til en av oss sykepleierne så hjelper vi deg gjerne.

Book time her
Book konsultasjon her

Bildegalleri:

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Filler

FAQ

Kan man kombinere samme filler til f.eks hake og lepper?

Man kan i prinsippet bruke samme filler i hake som man har brukt i leppe dersom den er ment for lepper, men bruker man en tykkere filler for å bygge opp hake (samme som brukes i kinn og kjeve) er det ikke sikkert filleren er egnet for leppevev. Noen ganger bruker vi det resterende av leppefilleren i haka, for å gi litt ekstra volum i istedenfor å kaste det resterende produktet. Dersom du ønsker å bygge opp haken ved å gjøre den lengre eller fylle ut en kløft vil du mest sannsynlig trenge en tykkere filler med høyere viskositet.

Hvor lenge varer de ulike fillerbehandlingene dere tilbyr?

Filleren brytes gradvis ned over tid (ca. 8 mnd – 1 ½ år). Varighet på filler avhenger av flere faktorer: – Produkt (merke og viskositet) – Kroppens evne til å bryte ned filleren – Hvor ofte man utfører fillerbehandling

Hvorfor ser fillers naturlig ut på noen, men veldig unaturlig ut på andre?

Største grunnen til at noen får et unaturlig resultat etter utført fillerbehandling er at de får alt for mye filler, feilplassering og at den er uproporsjonert/usymmetrisk. De som oppnår et naturlig resultat tar gjerne mindre mengde, får plassert filleren riktig og har symmetri og balanse i ansiktet. For eksempel ser vi alt for ofte at andre behandlere fyller mye i overleppe, noe som skaper ubalanse og et uaturlig utseende.

Hva er komplikasjoner til filler i nese og kan disse korrigeres i etterkant?

Komplikasjoner er de samme som når man utfører filler i lepper og ansikt. Komplikasjoner kan være blokade (blokkerer en blodåre med filler), filleren kan flytte på seg, infeksjon, allergisk reaksjon, granulom (klumper i vevet) og biofilm (innkapslet bakterie som gir tilbakevendende reaksjon og hevelse).

Kan det være noen negative bivirkninger av fillers?

Vanlige bivirkninger etter filler er forbigående hevelse, rødhet, blåmerker og ømhet/ svak smerte. Disse er forbigående og forsvinner som oftest etter 1-7 dager. I områder hvor huden er tynn, kan filleren i noen tilfeller ses gjennom huden. Det gjør at huden får en blåaktig farge. Dette kalles Tyndall effekt. Tyndall effekt er ikke en farlig og kan rettes opp ved at man løser opp filleren med Hylase..

Er det noen forskjeller mellom de ulike fillerne til lepper og hvilke tilbyr dere?

Ja, filler kan være forskjellig i form av tykkelse/viskositet og varighet. Vi bruker ulike merker som f.eksempel Teosyal og Juvederm. Disse har også ulike priser.

Hvilke bivirkninger har Restylane og Fillere?

Det kan oppstå forbigående hevelser, blåmerker / rødhet eller kløe i det behandlede området • Det kan oppstå klumper, da det er levende bløtvev vi jobber med. Når en géle injiseres er det klart dette kan klumpe seg. Dette er forbigående. Noen opplever at klumper kan vare helt opp til 2 mndr, men oftest går dette over innen første 4 ukene.

Er det vanlig med klumper og ujevnheter etter fillerbehandling?

Filler er en gelemasse i forskjellige tykkelser, og den injiseres ofte i boluser eller i linjer under huden din. Filler bruker fra 2 uker - 2 mnd før den integreres ordentlig i vevet ditt. I tiden etter en fillerbehandling kan filleren kjennes ujevn, hard og klumpete ut, før den etterhvert smelter sammen i vevet den ligger i.

Finnes det noen alvorlige komplikasjoner ved fillerbehandling?

Komplikasjoner som infeksjon, okklusjon og allergisk reaksjon kan også i sjeldne tilfeller forekomme. Ved infeksjon vil du oppleve ekstrem hevelse, smerte, rødhet, varme. Noen kan også oppleve gult puss/væske i hudområdet som er behandlet. Infeksjoner i huden må behandles hos lege. I sjeldne tilfeller kan det forekomme okklusjon av en blodåre. Okklusjon er den mest fryktede komplikasjonen ved fillerbehandling. Hvis man får filler inn i en blodåre vil vevet miste tilgang på oksygen. Ved ubehandlet okklusjon og synlig tegn på nedsatt sirkulasjon til vevet, kan det i verste fall føre til at vevet dør og/ eller skaper stygge sår. Det er ekstremt viktig at pasienter tar kontakt med sykepleier/lege dersom de mistenker alvorlige komplikasjoner.

Hvor burde jeg utføre fillerbehandling for å minske risikoen for alvorlige komplikasjoner?

Vi anbefaler på det sterkeste å oppsøke klinikker med sykepleier/lege som har god kunnskap om anatomien i ansiktet ditt, slik at risikoen for alvorlige komplikasjoner som for eksempel okklusjon minsker betraktelig. Det er også viktig at behandler har stor tilgang til Hyalase, som er nødvendig for å løse opp filler som har blitt satt feil. Det er også viktig at behandler har tilgang til rent utstyr og desinfeksjon for å unngå infeksjon, og EPIpen i tilfelle allergisk reaksjon.

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss