PBSerum Medical

Enzyminjeksjoner med revolusjonerende forskningsbasert teknologi

PBSerum Medical

PBSerum Medical er vår nye superbehandling med enzymer vi allerede har i kroppen, og den er 100 % naturlig. Behandlingen gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle.

PBSerum Medical er en innovativ serie produkter produsert i Spania som benytter ny og banebrytende teknologi. De er etablert i 43 land og er de eneste på markedet med denne revolusjonerende, forskningsbaserte teknologien.

PBSerum Medical er vår nye superbehandling med enzymer vi allerede har i kroppen, og den er 100 % naturlig. Behandlingen gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle.

Aktive ingredienser er en kombinasjon av tre enzymer, lipase, kollagenase og lyase. Disse enzymene fungerer på forskjellige problemområder og er delt inn i tre utgaver:

PBSerum High (kollagenase)

Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.

PBSerum Medium (lipase)

Brukes til behandling av lokalisert fett i ansikt og kropp (f.eks. dobbelhake eller mage).

PBSerum Low (lyase)

Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f. eks. poser under øyne og hovne ben).

Hva og hvem kan behandles med PBSerum Medical?

Vi har sett fantastiske resultater med PBSerum på flere ulike problemområder. Spesielt på oppstramming av hud, arrbehandling og lokalisert fett har vi sett så bra resultater vi nesten ikke trodde var mulig å oppnå!

Noen problemområder som kan behandles med PBSerum er:

 • Dobbelthake
 • Cellulitter
 • Strekkmerker
 • Poser under øyne
 • Hamsterskinn
 • Kjevelinje
 • Løs hud på hals og bryst
 • Hovne ben
 • Brannskadet hud
 • Alle typer arr (keloide, akne, hypertrofiske og artrofiske)
 • Lokalisert fett (love handles, mage, overarmer, ridebukselår, etc.)

De fleste friske kvinner og menn kan få utført behandling med PBSerum Medical. Dessverre egner ikke behandlingen seg hvis du er gravid eller ammer, hvis du har lavt stoffskifte, eller har fått filler, botox eller vaksine de siste 10-14 dagene før.

For mer informasjon om PBserum les blogginnlegget skrevet våre kosmetiske sykepleiere her.

Rask behandling, ingen nedetid og langvarig resulta

Under behandling med PBSerum injiseres enzymene inn i problemområdet med en tynn nål. Behandlingen er forbundet med lite smerte da den er rask å gjennomføre, men det avhenger av behandlingsområdet.

Man får stor forbedring med kun én behandling, men det anbefales 2-4 behandlinger avhenging av utgangspunkt. Behandlingen går raskt og du ser en forbedring etter ca. 10 dager. Resultatet er langvarig og i noen tilfeller permanent. Behandling av arr vil gi deg et permanent resultat, behandling av dobbelhake avhenger av om du holder vekten.

Behandlingen har ingen nedetid, det vil si at du kan gå på jobb og bruke sminke dagen etter. Noen kan oppleve forbigående ubehag som ømhet, rødhet og litt hevelse i noen dager. Unngå badstue og hard trening samme dag, og i noen tilfeller skal du også unngå karbohydrater.

Oppnå full effekt av behandlingen

For å oppnå full effekt av din behandling med PBSerum, er det to ting vi anbefaler.

På lokalisert fett som f.eks. dobbelthake eller mage, anbefaler vi at du spiser lite eller ingen karbohydrater samme dag og dagen etter behandling. Grunnen til det er at denne type behandling reduserer fett ved å bryte ned triglyserider (fettstoffer) i kroppen. Karbohydrater øker nivået av triglyserider, og derfor vil inntak av mat med mye karbohydrater vil føre til en dårligere effekt av behandlingen.

På alle typer behandling med PBSerum Medical, anbefaler vi bruk hjemmeproduktene Easy Touch. Dette er en serie produkter med enzymer i mikroemulsjon, spesielt tilpasset til din type behandling. Produktet skal smøres på to ganger daglig i minst to uker, eller så lenge du ønsker, og vil gi en økt effekt av din PBSerum-behandling.

Ønsker du å delta på kurs eller være modell?

Beauty Medical har agenturet på PBSerum Medical og er eneste distributør i Norge, Sverige og Danmark, og vi i holder jevnlig kurs for leger og sykepleiere. Send en e-post til post@beautymedical.no dersom du ønsker å melde deg på kurs.

Bildegalleri:

Priser $$

Hva kundene sier om
Beauty Medical

PBSerum Medical

FAQ

Er PBSerum mot arr så å si det samme som Restylane Skin Booster, altså en filler?

Nei, PBSerum er ikke det samme som Restylan Skin Booster. PBSerum er en enzymbehandling, ikke en filler med gelèkonsistens. Går ut på at vi blander enzymene, som kommer i pulverform, sammen med hyaluronsyre og sterilt saltvann før vi injiserer produktet i området man ønsker å jobbe på.

Hvor lenge varer resultatene av PBSerum?

Resultatene er varige så lenge du ikke utsetter kroppen og huden for en drastisk endring som f.eks vektoppgang/nedgang eller graviditet.

Kan PBSerum brukes til å stramme løs hud i ansikt etter stort vekttap?

Ja. PBSerum er perfekt dersom du ønsker å stramme opp huden på cellenivå. I kombinasjon med trådløft vil man få fantastiske resultater.

Hvilken behandling hjelper best mot hamsterkinn?

Ensymterapibehandling med PBSerum og trådløft kinn er den beste og mest effektive behandlingen mot hamsterkinn. Alternativtsett så bruker vi Ultraformer 3 + filler i kinn og under øre.

Koster PBSerum like mye, uansett området som behandles?

PBSerum koster 7500,- per behandling, så det lønner seg å booke en 3 pk (3 behandlinger i pakkepris til 18 000,-) Da sparer man en del penger.

Kan man bruke PBSerum Easy Touch rundt øynene og leppene?

PBSerum Easy Touch anbefales ikke å bruke i ansikt, da den er oljebasert og inneholder aktive ingredienser.

Har dere før og etterbilder fra kunder som har brukt PBSerum hjemmeprodukt?

Ja det har vi. Sjekk instagram “høydepunker” for å se før og etterbilder.

Er det noen bivirkninger med PBserum?

Bivirkningene til PBserum er ofte vanlig og forbigående. Rødhet, blåmerker, ømhet og hevelse oppstår som oftest etter behandling, men går over i løpet av de første dagene. I sjeldne tilfeller vil ikke behandlingen gi tilstrekkelig resultat. Dette er enten fordi serumet er injisert i feil lag, om du har lavt eller høyt stoffskifte, om du har blitt gravid, om du ikke har holdt vekten stabil eller ikke fulgt etterbehandlingsrådene fra din behandler. Det er en infeksjonsrisiko som ved alle andre behandlinger hvor man penetrerer hudbarrieren. Det er viktig å holde området rent samme dag, og unngå basseng, strand og badstu de første 24 timene.

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss