Reduksjon av linjer

Reduksjon av linjer mellom øyebryn, panne eller rundt øyne

Reduksjon av linjer

1 område: 1900 kr - 2 områder: 2900 kr - 3 områder: 3900 kr - For å kunne utføre behandlingen skal det alltid konsulteres med ansvarlig lege på forhånd. Utfyllende info gis på konsultasjon. Rynkereduksjon kan også være andre behandlinger.

1 område - 1900 kr- linjer mellom øyenbryn eller panne
2 områder -  2900 kr-linjer mellom øyenbryn og panne eller linjer ved siden av øyne
3 områder - 3900 kr-linjer mellom øyenbryn, panne og linjer ved siden av øyne
Korrigering - 990 kr
*Sandra Romano har egne prislister under booking

Bivirkningene og risikoene forbundet med reduksjon av linjer
Vanlige

 1. Midlertidig smerte eller ubehag på injeksjonsstedet.
 2. Hevelse, rødhet eller ømhet på injeksjonsstedet.
 3. Milde blåmerker.
 4. Hodepine.

  Mindre vanlige
 • Dårlig plassering av injeksjonen kan føre til ujevne resultater eller asymmetri i ansiktet.
 • Svakt smil eller andre muskelbevegelsesendringer i ansiktet.
 • Midlertidig nedsatt muskelstyrke i området der produktet ble injisert.
 • Allergiske reaksjoner (sjeldne).

  Mer alvorlige, men svært alvorlige
 • Infeksjon ved injeksjonsstedet.
 • Spredning av produktet til andre områder og få uønskede muskelbevegelser (dette kan være midlertidig).
 • Ptose (hengende øyelokk) hvis injeksjoner utføres nær øynene.
 • Systemiske bivirkninger, som influensalignende symptomer (svært sjeldne).

  Ansvarlig lege på Beauty Medical


PLASTIKKIRURG/OVERLEGE RIKSHOSPITALET TELEFONNUMMER: 408 41 411 MARIDALSVEIEN 9A
*18 årsgrense
Behandlingen er ikke ment for å øke kroppspress hos barn og unge og informasjonen over er ment i opplysningssyfte.


VERDT Å MERKE SEG

Definisjonen av rynkereduksjon kan omfatte mange ulike behandlinger, hvor fellesbetegnelsen av resultatet er rynkereduksjon. Behandlinger som innebærer rynkereduksjon kan være eksempelvis filler, Ultraformer 3, Carboxyterapi, mesoterapi, microneedling, kjemiske peelinger og andre medisinske behandlinger hvor injeksjoner kan være involvert. Pga et strengt lovverk ønsker vi at du som forbruker tar kontakt, dersom du skulle trenge mer utdypende informasjon om enkelte behandlinger. Merk deg at alle behandlinger kan involvere risiko og bivirkninger som ikke er nevnt på nettsiden, men som vil gis på konsultasjon før alle behandlinger utføres. Alle behandlinger har 18 års grense. All informasjon på nettsiden er ment som opplysningssyfte og ikke som markedsføring. Våre tjenester er ikke ment for å øke kroppspress for barn og unge, men som helsepersonell ser vi på det som nødvendig, at nøktern informasjon når ut til sluttforbruker. Ifølge lovverket rundt legemidler kan vi ikke skrive om enkelte behandlinger som er kjent i vår bransje, som du da ikke vil finne informasjon om på nettsiden. VI beklager for eventuelle forvirringer og misforståelser dette kan medføre.

Bildegalleri:

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Reduksjon av linjer

FAQ

Hva er rynkebehandling eller rynkereduksjon?

Det finnes flere typer rynkebehandling for kosmetisk bruk. Det er mange som er forvirret i markedet nå da det finnes svært lite informasjon i Norge. Vi har dessverre ikke lov til å markedsføre mer detaljert om denne behandlingen da det involverer legemidler.

Hva er regelverket rundt reseptbelagte legemidler og markedsføring?

Vi legger ved link til Forbrukertilsynets nettsider, lagt ut 25.april 2023 vedrørende dette spørsmålet. https://www.forbrukertilsynet.no/lov-og-rett/veiledninger-og-retningslinjer/veiledning-om-markedsforing-av-kosmetiske-inngrep

Finnes det noen alvorlige komplikasjoner med rynkebehandling?

Bivirkningene og risikoene forbundet med rynkereduksjon er følgende: Vanlige: Midlertidig smerte eller ubehag på injeksjonsstedet. Hevelse, rødhet eller ømhet på injeksjonsstedet. Milde blåmerker. Hodepine. Mindre vanlige: Dårlig plassering av injeksjonen kan føre til ujevne resultater eller asymmetri i ansiktet. Svakt smil eller andre muskelbevegelsesendringer i ansiktet. Midlertidig nedsatt muskelstyrke i området der produktet ble injisert. Allergiske reaksjoner (sjeldne): Mer alvorlige, men svært alvorlige Infeksjon ved injeksjonsstedet. Spredning av produktet til andre områder og få uønskede muskelbevegelser (dette kan være midlertidig). Ptose (hengende øyelokk) hvis injeksjoner utføres nær øynene. Systemiske bivirkninger, som influensalignende symptomer (svært sjeldne). ‍ Ansvarlig lege på Beauty Medical PLASTIKKIRURG/OVERLEGE RIKSHOSPITALET TELEFONNUMMER: 408 41 411 MARIDALSVEIEN 9A ‍*18 årsgrense Behandlingen er ikke ment for å øke kroppspress hos barn og unge og informasjonen over er ment i opplysningssyfte.‍

Hvorfor kan vi ikke skrive noe om rynkebehandling med legemidler?

Vi får ofte dette spørsmålet, om hvorfor dere ikke finner info om rynkebehandling med legemidler, slik dere er vant til. Det kom et nytt regelverk i år som har gjort det ulovlig å markedsføre for behandling med før og etterbilder av alle kosmetiske inngrep som innebærer deponering av filler eller reseptbelagte legemidler. Det har tross denne nye loven aldri vært lov å nevne legemidler før dette, noe som bransjen har tolket feil i alle år. Tolkningen har gått ut på hva som oppfattes som opplysningsinformasjon og hva som er markedsføring. Det er fremdeles en uklar tolkning i bransjen vår. Vi har fulgt bransjens standard rundt informasjon på nettsider og trodd at vi har fulgt regelverket til punkt og prikke. Vi vet at dere er forvirret, men ta heller kontakt så kan vi veilede dere videre iht lovverket. Det er heller ikke lov til å bruke støtende ord som kan virke nedlatende på folk. Husk at alle våre behandlinger innebærer en risiko og kan ha bivirkninger og alt av info får dere på konsultasjon. Før og etterbilder vil komme på en passordbeskyttet side, til dere som har vært på konsultasjon, så dere kan se de tusenvis av gode før og etterbildene som vi har.

Hva innebærer behandlingen rynkereduksjon?

Definisjonen av rynkereduksjon kan omfatte mange ulike behandlinger, hvor fellesbetegnelsen av resultatet er rynkereduksjon. Behandlinger som innebærer rynkereduksjon kan være eksempelvis filler, Ultraformer 3, Carboxyterapi, mesoterapi, microneedling, kjemiske peelinger og andre medisinske behandlinger hvor injeksjoner kan være involvert. Pga et strengt lovverk ønsker vi at du som forbruker tar kontakt, dersom du skulle trenge mer utdypende informasjon om enkelte behandlinger. Merk deg at alle behandlinger kan involvere risiko og bivirkninger som ikke er nevnt på nettsiden, men som vil gis på konsultasjon før alle behandlinger utføres. Alle behandlinger har 18 års grense. All informasjon på nettsiden er ment som opplysningssyfte og ikke som markedsføring. Våre tjenester er ikke ment for å øke kroppspress for barn og unge, men som helsepersonell ser vi på det som nødvendig, at nøktern informasjon når ut til sluttforbruker. Ifølge lovverket rundt legemidler kan vi ikke skrive om enkelte behandlinger som er kjent i vår bransje, som du da ikke vil finne informasjon om på nettsiden. VI beklager for eventuelle forvirringer og misforståelser dette kan medføre. Ansiktet deles ofte inn i ulike områder som øvre, midtre og nedre del av ansikt. Områdene som er mest kjent er linjer mellom bryn, full panne og linjer rundt øyne.

Hvilke behandlinger kan man bruke gavekort på kampanje på?

Dersom du kjøper gavekort når vi har kampanje på gavekortene (f.eks. -20%) så kan du ikke bruke gavekortet på reseptbelagte behandlinger. Ellers så gjelder det på de resterende behandlingene.

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss