Trådløft

Ansiktsløft uten kirurgi

Trådløft

Trådløft er en «mini facelift» uten kirurgi. Metoden strammer opp slapp hud og gir ansiktet et friskere og glattere utseende på en trygg og enkel måte med lokalbedøvelse.

Hva er Trådløft?

Trådløft er et ansiktsløft «mini facelift» uten kirurgi. Metoden strammer opp slapp hud og gir ansiktet et friskere og glattere utseende på en trygg og enkel måte med lokalbedøvelse.

Beauty Medical utfører trådløft med de nyeste teknikkene med en tråd som er 4 gangere sterkere enn andre tråder på markedet. Denne behandlingen gir huden et lett løft på en skånsom måte, og gir langvarige resultater.

Trådene blir liggende i huden i rundt 8 mnd før de løser seg opp i vevet, og i løpet av denne perioden vil trådene og trådenes fester ha stimulert ny produksjon av kollagen og elastin, slik at huden blir fastere.

I tillegg øker blodgjennomstrømmingen slik at du også får økt dannelse av naturlig hyaluronsyre (det samme som blir brukt i fillere for å bygge volum i ansikt og lepper). Hyaluronsyre opprettholder fuktbalansen i huden som gir en mer fyldig og sunn hud med økt elastisitet, slik at huden blir mindre tørr og rynker blir mindre synlige.

Naturlige resultater

Effekten av trådløft er dokumentert av kliniske studier som viser den regenererende effekten i vevet. Resultatet av denne behandlingen blir et lett løft som blåser nytt liv i huden, og effekten varer opp ca 1år. Du kan allerede se at huden har løftet seg rett etter behandling, men endelig resultat vil ikke kunne ses før det har gått 2-4 uker.

Behandlingen passer for hele kroppen, og egner seg svært godt for løft av bryn, kinn og kjevelinje som er de områdene vi behandler på Beauty Medical.

Threadlift, trådløft og ansiktsløft uten kirurgi

Slik utføres trådløft

Først settes det lokalbedøvelse der trådene skal inn, så behandlingen forbindes med lite smerte. Deretter tres det en kirurgisk tråd under huden med små knuter som gjør at tråden enkelt kan trekkes under huden i én retning men ikke den andre, og den vil bli hengende der når man slipper. Etter så å ha strammet trådene og fått det resultatet vi ønsker, klippes endene som forsvinner inn under huden. Etter behandlingen settes det på en kirurgisk tape over stikkstedene der trådene ble satt inn som skal være på de neste 3 dagene.

Etter behandlingen

Bivirkninger og komplikasjoner er svært sjeldne, men du kan oppleve forbigående ubehag som ømhet, blåmerker og litt hevelse i noen dager. I noen få tilfeller kan du også føle små stikk under huden, hodepine, stikk ved anstrengelse men dette vil normalt forsvinne etter noen uker. Er du usikker på om dine ubehag er normale les på ditt etterbehandlingsskjema du fikk ved besøket hos oss eller ring klinikken direkte på 403 11 017 (vi holder åpent man-fre 09-20 og lørdager 10-18, ellers er vi som regel alltid tilgjengelig på Instagram/Facebook eller via chatten på hjemmesiden). Du er alltid velkommen til kontroll etter behandling hos oss.

For å unngå infeksjon og for å oppnå best mulig resultat, er det viktig å følge disse retningslinjene:

  • Behold den kirurgiske tapen på i 3 dager
  • Ikke dusje eller få vann i ansiktet på 3 dager
  • Ikke bruke krem eller sminke på 3 dager
  • Sov på ryggen de første 3 nettene
  • Vær forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken
  • Ikke å trene de første 4 ukene
  • Menn må ikke barbere seg på 1 uke

Hvem passer trådløft for?

Trådløft passer for kvinner og menn med eldre hud som ønsker et naturlig og lett løft uten kirurgi, samtidig som det gir liten nedetid.

Kinn- og kjeveløft egner seg godt for de som har fått lettere heng av huden ned mot overleppen og haken, såkalte hamsterkinn, og for de som ønsker å fremheve kjevelinjen. Brynsløft egner seg godt for de som har tunge øyelokk og ønsker er mer våkent blikk.

Det kan også brukes til korreksjon av ulikheter i ansiktet. Det er mindre egnet om man er veldig tynn i ansiktet uten særlig underhudsfett.

Vi tilbyr alltid en gratis og uforpliktende konsultasjon til alle våre kunder som vurderer behandling hos oss. Har du øvrige spørsmål eller lurer på om dette er en behandling som passer for deg? 

Book gratis konsultasjon her

Book time her


Bildegalleri:

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Trådløft

FAQ

Hva er trådløft?

Trådløft er en «mini facelift» uten kirurgi. Metoden strammer opp slapp hud og gir ansiktet et friskere og glattere utseende på en trygg og enkel måte med lokalbedøvelse.

Hvordan utføres en trådløft behandling?

Først settes det lokalbedøvelse der trådene skal inn, så behandlingen forbindes med lite smerte. Deretter tres det en en kirurgisk tråd under huden med små knuter som gjør at tråden enkelt kan trekkes under huden i én retning men ikke den andre, og den vil bli hengende der når man slipper. Etter så å ha strammet trådene og fått det resultatet vi ønsker, klippes endene som forsvinner inn under huden. Etter behandlingen settes det på en kirurgisk tape over stikkstedene der trådene ble satt inn som skal være på de neste 3 dagene.

Hva skal man unngå etter trådløft behandling?

Behold den kirurgiske tapen på i 3 dager. Ikke dusje eller få vann i området på 3 dager. Ikke bruke krem eller sminke på 3 dager. Sov på ryggen de første 3 nettene, vær forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken. Ikke å trene de første 4 ukene og Menn må ikke barbere seg på 1 uke.

Hvem passer trådløft for?

Trådløft passer for kvinner og menn mellom 35-60 år som ønsker et naturlig og lett løft uten kirurgi, som gir lite nedetid og et langvarig resultat.

Kan jeg komme med sminke på når jeg skal ha trådløftbehandling?

Nei, trådløftpasienter må komme nydusjet og uten sminke da vi absolutt ikke vil ha uønskede bakterier i området.

Hvilken behandling hjelper best mot hamsterkinn?

Ensymterapibehandling med PBSerum og trådløft kinn er den beste og mest effektive behandlingen mot hamsterkinn. Alternativt sett så bruker vi Ultraformer 3 + filler i kinn for å strekke vevet.

Hvilke forventninger kan jeg ha til trådløft?

En trådløftbehandling gir ett lett løft og som gir deg et naturlig og subtilt resultat. Det er viktig å vite at løftet vil reduseres med ca. 50 % i løpet av de første ukene.

Hva er vanlige komplikasjoner ved trådløft?

Trådløft er en av de behandlingene vi har med lengst nedetid, vanligvis på 2 uker. Nedetid er den tiden vevet bruker på å komme seg tilbake til normalen. Nedetiden kan også vare lengre. Vanlige bivirkninger/komplikasjoner med trådløft er forbigående hevelse, blåmerker, hematom, ømhet, smerte og ujevnheter i huden.

Hvilke alvorlige bivirkninger kan oppstå med trådløft?

Det er også noen sjeldne og mer alvorlige bivirkninger knyttet til trådløft. Smerter er vanlig etter prosedyren, men til noen få personer kan smerten vare lengre enn 2 uker. Dette er ofte en stikkende smerte ved bevegelse eller berøring av ansiktet. I noen svært få tilfeller, kan man reagere negativt på enten bedøvelsen eller trådene, og kroppen kan samle mye væske, slik at man blir mer og lengre hoven enn normalt, opp til flere uker. Det er en infeksjonsrisiko ved behandlingen, og hvis din behandler ikke bruker sterilt og desinfisert utstyr, eller at du selv ikke er flink til å holde innstikkstedet rent hjemme, kan du få infeksjon. Dette kjennetegnes med stor hevelse, rødhet, varme, puss og store smerter. Vi gir forebyggende antibiotika til pasienter som utfører trådløft hos oss. Hvis vevet ikke får nok oksygen, kan det i ekstremt sjeldne tilfeller oppstå nekrose (celledød) av vevet. Hvis tråden påvirker en gren av ansiktsnerven, kan det forårsake forstyrrelser i ansiktsbevegelsene. Dette gjenskapes over tid. Dårlige resultater kan komme av trådens evne til å feste seg i ditt vev, enten om vevet er for tungt eller at du er uforsiktig etter behandling. Hvis du ikke er forsiktig med mimikk i ansiktet de første 2 ukene etter behandling, og ikke følger behandlers etterbehandlingsråd, kan du risikere et dårligere løft av trådene.

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss