Ultraformer 3

Hudoppstramming, ansiktsløftning, hudfornyelse

Ultraformer 3

Ultraformer III er en ny ledende behandling innen hudfornyelse, ansiktsløftning, hudoppstramming og kroppsskulpturering. Maskinen bruker den nyeste teknologien innen mikro og makrofokusert ultralyd.

Hva er Ultraformer 3?


Ultraformer III er en ny ledende behandling innen hudfornyelse, ansiktsløftning, hudoppstramming og kroppsskulpturering. Maskinen bruker den nyeste teknologien innen mikro og makrofokusert ultralyd. Ultraformer jobber med HIFU som står for ikke-invasiv høyintensitets fokusert ultralyd. Pasientene som utfører behandlingen får et løft uten kirurgi og andre typer invasive behandlinger.

Over 10 millioner behandlinger utført over hele verden! Den perfekte behandlingen for deg som ikke vil utføre kirurgiske operasjoner og andre invasive behandlinger!

Få “deg selv” tilbake med UltraFormer lll

Det ultimate ansiktsløftet uten kirurgi! 

Har du mistet volum i kinn? Har du poser under øynene, hamsterheng eller slapp hud etter graviditet? Har du fått statiske rynker, linjer rundt øyne eller røykelinjer rundt munn? 

Ansiktet vårt gjenspeiler hvordan vi har det. Dessverre er det ofte slik at følelsen av vårt indre «jeg» ikke alltid stemmer med det vi ser i speilet. Med årene mister huden og bindevevet sin elastisitet, huden blir slapp og rynkete og dimensjonene i ansiktet vil endres markant jo eldre vi blir. Føler du at ansiktet ditt ikke lenger reflekterer den du er, og ønsker å se betydelig friskere ut og oppnå en synlig reduksjon av aldringstegn? 

Da har vi behandlingen for deg! 

En av verdens ledende teknologier
UltraFormer lll er den eneste maskinen på markedet som kombinerer MMFU (Micro Marco Focused Ultrasound) og HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)-teknologi. 

MMFU-teknologien, som er helt unik hos UltraFormer III, sørger for at behandlingen kan målrettes spesifikt både i intensitet og dybde. Den gir betydelig bedre resultater på både kropp og ansikt enn maskiner som utelukkende kjører på bare HIFU-teknologi.

Ultralydstrålene til UltraFormer III-maskinen fungerer ved å generere varme i dermis (subkutant vev / dermis), som umiddelbart strammer huden ved å trekke sammen kollagenfibrene. Under behandlinger på kroppen skytes ultralyden dypere og med høyere intensitet. Her behandler man ikke bare i underhuden, men også i subkutant fettlag for å selektivt fjerne fettceller.

Med hjelp av UltraFormer III kan vi behandle og reversere aldringstegn, samt gi deg et yngre og naturlig utseende – helt uten kirurgi og nåler!

Hvilke områder kan behandles? 

Det er ingen områder i ansiktet og på kroppen som ikke kan behandles. De mest etterspurte behandlingene i ansiktet er generell foryngelse av huden, brynsløft og såkalte hamsterposer. Hals og bryst er også ekstremt populært, da dette er områder som er vanskelig å behandle med andre alternative behandlinger på markedet. 

På kroppen er det ingen grenser på hva som kan behandles, og her er det veldig populært med oppstramming på mage etter graviditet og vekttap. UltraFormer lll kan stramme opp huden og redusere fett på blant annet innside lår og grevinneheng. 

UltraFormer lll i ansikt
Kan best beskrives som ikke kirurgiske ansiktsløft. Ultralydstrålene jobber med å generere varme i underhuden, som øyeblikkelig vil kontrahere kollagenfibrene. Over de neste 4-6 månedene stimuleres kollagendannelsen og man vil se bedre og bedre effekt av behandlingen. Det endelige resultatet ser man først etter 4- 6 mnd, men stort sett ser man en forbedring i huden allerede rett etter behandling. 

UltraFormer lll på kropp
Ved behandlinger på kropp brukes Macro Focused Ultrasound, der strålene når dypere ned og har høyere intensitet. Ved kroppsbehandlinger vil strålene nå helt ned til fettvevet under huden sin, og kan dermed samtidig fjerne fettceller. På kroppen vil man derfor både se en forbedring i hudens struktur og i mange tilfeller også redusere fettceller i området (selv om UltraFormer lll ikke skal anses som en fettreduserende behandling).

Bestill time idag for en uforpliktende gratis konsultasjon og hør mer om hva vi kan gjøre for deg. Sammen snakker vi om dine ønsker gir vi deg råd om hvilken behandling som passer for deg.

Hva er MMFU ultralyd?
MMFU står for mikro- og makrofokusert ultralyd. HIFU teknologien leverer en kvalifisert fordeling av ultralydbølger i flere lag med hud og kroppsvev uten direkte kontakt med epidermis.


Ultraformer III er utstyrt med flere forskjellige patroner som genererer termisk energi. Maskinen holder en stabilisert temperatur på 65-75 °C, dette forårsaker koagulering og fornyelse av kollagen, oppvarmingen gir en biologisk stimulering som induserer hudoppstramming, kollagendannelse og reduserer fettlaget avhengig av dybden du jobber med og resultatet du ønsker å oppnå med behandlingen. Selve prosessen som skjer i vevet deles inn i 3 faser.

Inflammasjonsfase:

Ultralydsenergien overføres direkte til dermis som forårsaker betennelse i hudvevet og er en naturlig prosess etterfulgt av en migrering av det nye bindevevet, deretter opprettes en helbredelsesprosess av såret.

Proliferativ fase:

fibroblaster produserer nytt bindevev på såret, noe som utløser en tettere oppbygging av nytt kollagen om 48 timer etter behandling.

Ombyggingsfase:

Et granulasjonsvev dannes på såret, noe som induserer en strammere og mer jevn struktur av kollagenfibre. Pasienten vil merke reduserte rynker og en strammere hud mellom en periode på 3 uker og 6 måneder.

Bildegalleri:

Hva kundene sier om
Beauty Medical

Ultraformer 3

FAQ

Hvordan får man strammere hud?

Behandlinger som øker kollagen og elastinproduksjonen er behandlinger som vil gjøre huden din strammere. Etter 25 års alder så vil kollagenbanken reduseres med 1% per år. Cellene blir for hvert år tregere og produserer mindre av det som holder huden din stram og sterk. Derfor er det viktig å vekke cellene jevnlig for å stimulere denne aktiviteten og opprettholde en sunn hudhelse. Det finnes et hav av behandlinger som vil øke dette, og derfor anbefales det alltid en konsultasjon med kvalifisert helsepersonell for å gi deg den optimale behandlingen for akkurat deg. Hva er kollagen og elastin? Kollagen og elastin er bygget opp av aminosyrer som er forstadiet som produseres av fibroblastcellene. Elastin gjør huden elastisk og øker spensten og kollagen holder huden sammen. Kollagen er et protein som gir huden styrke og strammer den. Mellom kollagenet og elastinen i huden er det blant annet hyaluronsyre som spiller en stor rolle i hudens evne til å binde til seg vann. Dette gjør at huden ser fyldig og hydrert ut.

Er behandlingen smertefull?

Under behandling kan du oppleve svak smerte eller ubehag. Dette varierer ofte fra område til område, og fra person til person.

Hvilke bivirkninger er knyttet til UltraFormer 3?

Under behandling kan du oppleve ubehag/ lett smerte. Etter behandling kan man føle seg litt støl i området, og du kan være rød på området i noen timer etter behandling. Det er normalt med prikking og litt hevelse i området i dager/uker etter behandling, men dette er forbigående. I noen få tilfeller kan du også få blåmerker på behandlingsområdet. Sjeldnere og mer alvorlige bivirkninger er blant annet forbrenning av vevet, som kan føre til sår og arrdannelse. En meget sjelden gang kan det dannes betennelse i vevet, lokal muskelsvakhet og forbigående påvirkning av nervene i ansiktet (midlertidige pareser)) som varer i et par dager.

Hva kan man gjøre hvis man ikke ønsker filler for å stramme opp kinn og hud som henger rundt munnen?

Man kan blant annet bruke en skinbooster som ikke gir volum, men som jobber med hydrering og tightening av huden som en biostimulator. HarmonyCa er produktet vi da anbefaler. Trådløst er også en populær behandling for dette. Vi kan også bruke tynne kollagentråder som stimulerer til kollagen og elastin produksjon i vevet som løses opp etter 8 uker. Vi har også en behandling som består av høy og lavintensitet ultralyd som jobber både reduserer fett og strammer opp i 1.5 år etter behandlingen utføres. Dette er en veldig populær behandling hos oss og innebærer ingen nålestikk. Som om ikke det var nok, har vi også en 100% medisinsk og naturlig behandling som er en svært populær behandling hos våre pasienter som heter Carboxyterapi. Og tilslutt er microneedling og Dermapen og kjemiske peilinger sikre vinnere. Og en viktig ting, gode hjemmeprodukter er det aller viktigste. Dette utfører du 700 ganger i året. Husk det. Det er dette som utgjør det største forskjellen på de med stram hud og ikke.

Har du flere spørsmål?
Sjekk ut vår FAQ side eller send oss en melding via chatten.

Andre behandlinger
Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss