DERFOR BØR DU BEGYNNE MED C-VITAMIN NÅ
Av 
Iselin Slangsvold
 og 
March 8, 2023

DERFOR BØR DU BEGYNNE MED C-VITAMIN NÅ

Vi går stadig mot lysere tider og solen sniker seg mer og mer frem. I den anledning er det viktig å begynne å tenke på hvordan du kan beskytte huden din best mulig. 

Vi vet at solfaktor er superviktig for å beskytte oss mot skadelig UV-stråling. UV-stråler frigjør også frie oksygen radikaler i vevet som kan virke ødeleggende i huden. Ønsker du å beskytte deg mest mulig - bør du bruke antioksidanter i tillegg. Cellene i huden vår påvirkes hele tiden av frie radikaler i form av luftforurensning, stress og sol. Frie radikaler er en av største årsakene til at vi får rynker og en aldret hud. 

Hvorfor C-vitamin?
Vi vet at antioksidanter er viktig, men visste du at C-vitamin er et av de kraftigste antioksidantene på markedet? C-vitamin er et fantastisk antioksidant fordi frie radikaler reagerer med C-vitaminet i stedet for hudcellene. C-vitamin gir også en jevnere hudtone ved at den forebygger pigmenteringer og stimulerer til kollagen dannelse som gir fasthet i huden.


I løpet av en hud syklus, samler det seg forurensning og døde hudceller øverst på hudoverflaten. Dette kan gjøre huden grå og gusten med lite glød. C-vitamin har en eksfolieringen effekt, samtidig som den bidrar til å fremme glød. Huden din vil etterhvert føles friskere, sunnere, mykere og ha en bedre blodsirkulasjon. Dette vil igjen gjøre at porene, over tid, vil fremstå som mindre synlige.

Er du usikker på hvilken C-vitamin produkt du bør bruke? Kom innom klinikken, så hjelper vi deg. Du kan også bestille en gratis hudkonsultasjon hos våre estetisk dermatologiske sykepleiere her.

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss