Nå er julebordsesongen rett rundt hjørnet, og det er tid for å vise seg frem på sitt beste. Hva hjelper bedre enn en glatt, frisk og glødende hud?
Av 
 og 
December 28, 2021

Få glødende hud til julebordet!

Nå er julebordsesongen rett rundt hjørnet, og det er tid for å vise seg frem på sitt beste. Hva hjelper bedre enn en glatt, frisk og glødende hud?

Mange tenker at det å gjøre behandling i klinikk er forbundet med lang nedetid, en sår og sensitiv hud. Dette stemmer ikke. Det finnes mange peelinger og masker som kun jobber på overflaten, og gir deg et helt fantastisk utseende på huden uten å skape rødhet og flassing.

Det er dette liker vi å kalle en party-peel. Det vil si at du har fullt mulighet til å farte rundt samme dag med en glødende og spenstig hud! og PS: party-peel er også hemmeligheten til å få sminken til å sitte perfekt. Peelen vil skrelle bort de døde, grå og gustne hudcellene på det ytterste laget på huden din. Det er ofte dette laget av døde hudceller som gjør at sminken ser kakete og ujevn ut.

Vi har noen favoritt- peelinger i klinikken som er perfekt for partysesongen.

ZO Stimulation Peel: Dette er en glykolsyre- peel som er mild og fin, gir ingen nedetid, og etterlater seg en fantastisk fin og glødende hudoverflate.

Mandelage: Mandelage er en kjemisk peel med hovedsakelig høye konsentrasjoner av mandelsyre. Nedetiden på denne peelingen avhenger av hvor lenge den ligger på! Peelen kan ligge fra 1- 10 minutter. For partygløden skal peelen ligge på i maks 2 minutter. Dette er en effektiv og super behandling for deg som ønsker en ekstra piff før festen samme kveld.

Om du ikke har tid til klinikkbehandling, så fortvil ikke!

Vi har også en helt fantastisk løsning for deg som har en hektisk hverdag, men samtidig gjerne skulle gått ut døren med en hud som stråler:

MEline Pigment Home Mask. Denne masken er kjent for sine unike resultater på pigmentert og ujevn hud. For å oppnå gode resultater på pigmenteringer skal denne masken ligge på i en times tid. MEN, ønsker du en partypeel for hjemmebruk, da er denne HELT fantastisk! La den ligge på i ca. 10 minutter, vask av og voilà! Ingen nedetid, og du gløder!

NOON Trio Lift Mask: Denne masken gir en umiddelbar synlig oppstrammende hud. Huden fuktes, glattes ut og roes ned. Denne masken skal ligge på i 10- 15 min. Den gir en frisk glød, og føles helt fantastisk!!

Retinol Stimulation kitet fra ZO: Dette kitet inneholder alt man trenger for å utføre en hjemmepeel. Her får du med Hydrating Cleanser, Exfoliating Polish, Radical Night Repair, Hydrating Cream og Sunscreen + Primer spf 30! Bør gjøres 2-3 timer før sminken for kvelden påføres. Du får hele kitet for KUN 2590,-!

Enzymatic Peel fra ZO: Enzymatic peel er det perfekte hjemmeproduktet for å gi huden en skikkelig partyglød før julebordet. Kremen kan brukes på ulike måter, enten som en partypeel der du lar den ligge på som en maske 1-3 timer før den vaskes av eller den kan brukes som en del av hudpleierutinen 1-2 ganger i uka/hver kveld.

Så, nå vet du hva du har å gjøre framover nå som partysesongen kickes i gang! Kom innom oss og vi hjelper deg på veien mot å ha festens fresheste hud!

Store klemmer fra jentene på Beauty Medical

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss