Som dere sikkert har fått med dere har vi ENDELIG tatt inn Laser for hårfjerning!Dette er en av de mest populære behandlingene på markedet idag, både blandt den unge og eldre generasjonen!
Av 
 og 
December 28, 2021

Hårfjerning med Laser

Som dere sikkert har fått med dere har vi ENDELIG tatt inn Laser for hårfjerning!

Dette er en av de mest populære behandlingene på markedet idag, både blandt den unge og eldre generasjonen! Vi bruker INITIA laser som har en ny teknologi som gir en tryggere, raskere og mindre smertefull opplevelse for kundene våre.

Det finnes mange forskjellige type lasermaskiner tilgjengelig på markedet idag, vi ønsket å velge en som passer til alle hud og hårtyper. INITIA har også en integrert IceTip™ teknologi som når temperaturer på -8°C for ekstra behagelige behandlinger.

Hårfjerning med laser fungerer på den måten at laserlyset blir absorbert av det mørke pigmentet i hårstrået og ført helt ned til hårsekken/roten. Hårrøttene ødelegges dermed av den høye temperaturen på omkring 70-80°C.

Det er jo selvsagt sånn at behandlingens effekt påvirkes av ulike faktorer. Nummer 1 er at det er nødt til å være pigment til stede for at laseren skal kunne varme opp hårstrået og ødelegge hårsekken. Dette vil si at behandlingen ikke vil fungere på deg med helt hvite hår hvor pigment ikke er til stede. Har du dog lyse, men med noe pigment vil laseren kunne stilles inn på en funksjon som klarer å ta disse også.

Hvem kan da behandles?

I utgangspunktet kan nesten alle behandles med laser, men det er noen som er bedre kandidater enn andre. Hudfarge, og tykkelse, tetthet og farge på hårstråene er viktige faktorer som spiller inn på hvordan resultater man kan forvente og hvor mange behandlinger man trenger. Laseren trenger som sagt pigment i håret for å kunne lokalisere og ødelegge hårsekken, som betyr at hvis du har helt hvite/ lyse hår, så kan vi dessverre ikke garantere gode resultater på behandlingen.

Kontraindikasjoner: Gravide, deg med hudsykdom i aktuelt område og du som går på medisiner som gjør huden ømfintlig, skal IKKE behandles med laser.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Antall behandlinger du vil trenge varierer utfra område, og hår- hudtype. Men i de aller fleste tilfeller trenger man alt fra 4-10 behandlinger for ett optimalt resultat. Tidsrom mellom behandlingene er fra 4-8 uker, avhengig av område. Dette blir du og din terapeut enige om sammen.

Det er kun hår i den anagene fasen, altså vekstfasen, laseren fungerer på. Det er derfor viktig å opprettholde et anbefalt behandlingsforløp for å oppnå best resultat på kortest mulig tid. Ca 14-21 dager etter behandling vil 60-80% av hårene løsne, og først da ser man resultater. Hår som under behandlingen var i den hvilende fasen vil da starte vokse ut, og da er det klart for neste runde.

FØR/ETTER BILDER

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss