Enkle hudpleie-tips alle kan ha nytte av!
Av 
Nina Andersen
 og 
August 30, 2023

HUDPLEIE - TIPS & TRICKS

Hudpleie er et stort tema, som veldig mange opplever som komplisert og vanskelig. Det er veldig forståelig at i et hav med tips og ulike produkter kan det være vanskelig å vite hva man bør rette fokuset sitt mot. Derfor har jeg valgt å sette sammen en oversikt over enkle do's og dont's innen hudpleie, som alle enkelt kan utføre for å forbedre sin hud.

DET ER VIKTIG Å...

  1. Drikke nok vann: Et rikelig vanninntak gir økt fukt til huden, og motarbeider dehydrert hud.
  2. Få hjelp av en profesjonell til å skreddersy din hudpleierutine: Vi anbefaler at du får hjelp av en profesjonell til å få en hudpleierutine som er tilpasset din hud og dine behov og ønsker. Slik slipper du å bruke masse tid, penger og energi på produkter som din hud kanskje ikke har behov for. Vi hjelper deg så klart!
  3. Dobbel-rense huden på kvelden: På kvelden, spesielt hvis du har brukt sminke, er det viktig å dobbel-rense huden for å få bort alt som har lagt seg på huden din i løpet av dagen. Jeg liker å rense huden med en oljerens for å få bort sminken, for å så rense med min vanlige rens.
  4. Bruke SPF 50 hver dag: Huden må beskyttes mot de farlige strålene fra sola, også når det er overskyet! Vi har mange svært gode solkremer til ansiktet i klinikken og på vår nettbutikk.
  5. Gi huden din tid: Dersom du har startet med nye produkter eller tiltak som skal forbedre huden din, er det viktig med tålmodighet. Tiltakene og produktene tar tid før de skaper en effekt og endring.

DU MÅ IKKE...

  1. Ta mye på ansiktet ditt: På hendene våre har vi mange bakterier. Dersom du tar mye på ansiktet ditt så risikerer du å overføre disse bakteriene over til ansiktet, som kan skape tette porer og urenheter. Det samme gjelder mobiltelefonen vår. Desinfiser telefonoverflaten din for å minimere sjansen på å overføre bakterier fra telefonen og til ansiktet.
  2. Sove med sminke: Sminke kan tette igjen porer og medføre urenheter. Du får heller ikke påført hudpleieproduktene huden din trenger, dersom du har sminke på.
  3. Eksfolier huden din for ofte: Eksfoliering er en vikig del av en hudpleierutine, men ved overeksfoliering kan huden bli irritert og få økt sensitivitet. Hudbarrieren vil bli svakere.
  4. Få for lite søvn og for mye stress: Søvn er viktig for hudens regenerering, og stress kan bidra til hudirritasjon og utbrudd.
  5. Forvent resultater med en gang: Huden forandrer seg ikke over natten, så de fleste tilfeller bør du bruke produktene/tiltakene over tid, og du vil gradvis se forbedring!

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss