Alt om ansiktsmaskene fra NOON Aesthetics!
Av 
Nina Andersen
 og 
September 25, 2023

Hvilken ansiktsmaske fra NOON bør DU velge?

Vi i Beauty Medical ELSKER ansiktsmasker! En ansiktsmaske oppleves som en ekstra treat til deg selv og din hud. En eksklusiv og tilfredsstillende del av egenpleie. Det er noe med å legge seg tilbake, slappe av og la masken gjøre jobben med å fornye og revitalisere huden din. Med så mange masker på markedet kan det være vanskelig å vite hvilken du skal velge. I dag skal vi utforske tre fantastiske alternativer fra NOON Aesthetic. Nemlig Igloo Mask, Triolift Mask og MediClay Mask.

IGLOO MASK: Denne masken er formulert med de fineste ingrediensene for å gi huden din en dyp hydrering og næring. Igloo mask er en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende maske som gir en langvarig effekt. I tillegg til å hydrere bidrar den til å gjenoppbygge skadet hud, og jevner ut hudteksturen og hudoverflaten.

Denne ansiktsmasken passer til ALLE hudtyper. Påfør rengjort hud. La virke i 10-15 minutter. Skyll av med lunkent vann. Anvend masken 1-2 ganger i uken. I tillegg er den super til å bruke etter klinikkbehandlinger eller soleksponering, på grunn av den kjølende og fuktighetsgivende effekten masken har.

TRIOLIFT MASK: På grunn av effektive ingredienser jevner masken umiddelbart ut hudoverflaten og fine linjer. I tillegg fuktes huden og den roes ned. Denne er spesielt utviklet for voksen og tørr hud, men kan absolutt anvendes av alle. Påfør masken på rengjort hud, og la den virke i 10-15 minutter. Skyll av med lunkent vann. Anvend 1-2 ganger i uken, eventuelt etter behov.

MEDICLAY MASK: Dette er en ansiktsmaske som renser huden på et dypt nivå. Flere aktive ingredienser jobber sammen for å bidra til bekjemping av utbrudd og bakteriell vekst. I tillegg er den fuktighetsgivende og beroligende. Masken er beregnet for fet og uren hud. Påføres på rengjort hud, og la virke i 10-15 minutter. Skyll av med lunkent vann. Anvend 1-2 ganger i uken.

Uansett hvilken av disse maskene du velger, er det viktig å huske å følge bruksanvisningen nøye for å oppnå de beste resultatene. Og ikke glem å nyte den avslappende opplevelsen mens du lar masken gjøre underverk for huden din.

Så, neste gang du føler behov for litt skjønnhetsbehandling, hvorfor ikke prøve en av disse fantastiske maskene? Din hud vil takke deg for det! Dersom du fortsatt er usikker på hvilken ansiktsmaske som er best egnet din hud, ta kontakt med oss for en GRATIS konsultasjon. Vi hjelper deg gjerne.

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss