Alt du trenger å vite om våre ulike cleansere slik at du kan velge den som er best egnet for din hud!
Av 
Nina Andersen
 og 
July 27, 2023

Hvilken cleanser bør DU velge?

En sunn hudpleierutine starter med en god rens, både morgen og kveld. Rensing er steg 1 og en super viktig del av hudpleien som fjerner smuss, olje, urenheter og sminke, og hjelper til med å opprettholde en sunn og strålende hud. Om du ikke renser huden tilfredsstillende nok vil produktene du legger over ha dårligere penetrerings effekt da porene dine er tilstoppet, og virkningen av de dyre produktene dine vil ha mye dårligere virkning i huden din. Så ikke undervurder en god rens!!

Med et marked fullt av rensende produkter kan det være vanskelig å finne det beste alternativet for din unike hudtype. I dag skal vi ta en titt på noen populære rensende produkter fra to anerkjente merker: ZO Skin Health og NOON Aesthetics.

La oss begynne med å se nærmere på rensene fra ZO Skin Health:

ZO Skin Health Balancing Cleansing Emulsion:

Denne rensende emulsjonen er utviklet for å balansere huden ved å fjerne overflødig olje og urenheter samtidig som den opprettholder hudens naturlige fuktighet. Den passer spesielt godt for kombinasjonshud og fet hud. Den inneholder milde ingredienser som ikke tørker ut huden, og gir en ren og forfrisket følelse.

ZO Skin Health Exfoliating Cleanser:

Denne eksfolierende rensen inneholder mikrokuler av magnesiumkrystaller som hjelper til med å fjerne døde hudceller og avsløre en jevnere hudtekstur. Den er ideell for de som ønsker å forbedre hudens tekstur og få en sunn glød. Den renser dypt ned i porene, og passer svært godt for deg med større mengder produksjon av talg.

ZO Skin Health Gentle Cleanser:

Som navnet tilsier, er dette en mild rens som passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. Den gir en forsiktig, men grundig rensing uten å forstyrre hudens naturlige barriere. Den er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og etterlater huden myk og behagelig

ZO Skin Health Hydrating Cleanser:

Hvis du har tørr hud, kan denne rensen være et utmerket alternativ. Den gir intens fuktighet samtidig som den renser huden. Den inneholder beroligende ingredienser som bidrar til å lindre tørrhet og stramhet. Denne er også godt egnet for de med sensitiv og tørr hud.

Nå, la oss se på rensene fra NOON Aesthetics:

NOON Aesthetics Cosmo Clear:

Denne rensen er spesielt formulert for å bekjempe kviser og urenheter. Den inneholder aktive ingredienser som salisylsyre, som hjelper til med å redusere overflødig olje og rense tilstoppede porer. Selv om denne rensen bekjemper kviser, vil den ikke tørke ut huden. Cosma Clear forbedrer hudens naturlige fuktbalanse da den blant annet inneholder melkesyre.

NOON Aesthetics Micro-Soft:

Dette er en mild og skånsom rens som passer for alle hudtyper. Den fjerner effektivt smuss og urenheter uten å tørke ut huden. Den inneholder beroligende ingredienser og etterlater huden myk og ren. Denne er godt egnet for de med normal til tørr hud, samt de med sensitiv hud. Siden denne rensen er oljebasert skal den påføres på tørr hud. Den er også super på å fjerne øyesminke!

NOON Aesthetics C-Cleanser foam:

Dette er en skummende rens som inneholder C-vitamin, kjent for sine antioksidantegenskaper. Den bidrar til å beskytte huden mot miljøskader samtidig som den gir en grundig rensing. Den passer godt for alle hudtyper! I tillegg inneholder den aktive ingredienser som virker forebyggende mot aldring, lysner pigmenteringer og beroliger huden.

Det er viktig å huske at hver persons hud er unik, og det kan være nødvendig å prøve forskjellige produkter for å finne den som passer best for deg. Dersom du fortsatt er usikker på hvilken type rens som er best egnet deg og din hud, gjerne kom innom oss så hjelper vi deg med glede.

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss