Enkle steg til en glødende hud til julebord sesongen. Start allerede nå!
Av 
Iselin Slangsvold
 og 
November 3, 2022

Hvordan få en glødende hud til julebordet!

Julebord sesongen er rett rundt hjørnet og mange ønsker en glødende og fresh hud for anledningen. Det er flere ting man kan gjøre for å oppnå den gløden du er ute etter. Vi snakker da om hudbehandlinger og selvfølgelig - hjemmeprogram med tilpasset produkter til deg.

Første tips er kjemisk peel for å friske og booste hudens utseende. Med kjemisk peeling kvitter vi oss med døde hudceller og øker fremkomsten av nye og friske celler. Dette i seg selv vil gi en fantastiask glød som også huden din setter stor pris på. Vi velger peel ut i fra din hudtilstanden din og hva huden din vil ta best nytte av.

Neste tips er behandling med Dermapen (microneedling). Små, små mikroskopiske nåler som lager små kanaler i huden, som vil skape en kontrollert skade i huden. Dette vil også over tid gi huden en boost til å produsere mer kollagen og nye og friske celler kommer frem. Vi bruker ulike serum fra PB i kombinasjon med dermapen for dypere penetrering av ingrediensene. Vi tilpasser serum utfra din hud og dine ønsker. Etter behandling vil du oppleve å bli noe rød og sensitiv, men etter noen dager vil huden få en fantastisk glød og en oppstrammende effekt etter behandlingen.

Om du ønsker maximal behandling for å jobbe med eksfoliering, glød, porer, urenheter og oppstamming - anbefaler vi vår Beauty Medical Award Winner Signatur Peel. Denne behandlingen inkluderer dyprens, skrubb, decreasing/eksfoliering, tilpasset peel, klinikk behandling med microneedling, deretter mesoterapi (små stikk i huden med nål som gir maksimal penetrering av mineraler, vitaminer, peptider, enzymer, hyaluronsyre som er spesial tilpasset din hudtype) Etterfulgt av en deilig bio cellulose maske. Den optimale ansiktsbehandlingen som passer ALLE! 

Du finner alle vår ansiktsbehandlinger på nettsiden vår her. Når du har funnet behandling du ønsker kan du booke dette her.

Tips til produkter som gir deg en fresh og glowy skin:

La oss starte med en rens, som virkelig etterlater deg en følelse av at du er skikkelig ren og glowing.

C-cleanser fra NOON. En rens alle ansiktstyper kan bruke. Den er effektiv, konsentrert og dyprensende som fjerner overflødig talg og urenheter på hudens overflate.

Med dens innhold av vitamin C og kamomille ekstrakt, virker den også forebyggende mot aldring, samt lysner og beroliger huden. C-cleanser kan kjøpes hos oss i klinikk på Beauty Medical.

Så går vi over til en god skrubb, som er viktig for å oppnå glød. Vi må få av de døde hudcellene og hjelpe huden med å få frem nye friske celler.

ZO Skin health sin Dual Action scrub er en effektiv skrubb som inneholder både kjemiske og fysiske eksfolianter. Fjerner døde hudceller og overflødig talg som kan føre til tilstoppede porer og gusten hud. Denne kan også brukes på kropp, det er jo helt perfekt for julebordet! Dual action scrub kan du kjøpe her.

Neste tips i produkt jungelen er en hjemme peel fra ZO.

Dette er en peelingkrem som skånsomt fornyer hudoverflaten. Jevner ut og hydrerer samt gir umiddelbar glød. Kan brukes både på ansikt og kropp. Kan kjøpes her.

Neste er In-Depth Filler Serum. Dette serumet er full av peptider og er en svært effektiv anti-rynkebehandling om virker i dybden. Den forbedrer hudens fylde, fasthet og elastitet, samtidig som det gir fuktighet og glød til huden. In-Depth Filler serum kan kjøpes hos oss i klinikk på Beauty Medical.

Siste tips for en helt fantastisk glød er denne populære masken fra MeLine. Nemlig: Pigment Home Mask.

Denne masken er svært aktiv for hjemmebruk. Ved jevnlig bruk bidrar masken til å redusere synligheten av ujevn hudfarge og mørke flekker. I tillegg gir den deg en umiddelbar GLØD, og huden kjennes glatt og myk rett etterpå. Denne masken passer til alle hudtyper. Denne bruker du èn gang i uken i 15min for glødbehandling, eller  60min for en mer aktiv behandling av ujevn hudtone, porer, urenheter og generell glow.

Sett i gang allerede nå, så garanterer vi deg en både fresh og glødende følelse! Bli raskt klar for julesesongen med middager, julebord og mye annet gøy. Håper dere fikk noen gode tips!

xoxo BM <3

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss