Visste du at huden er kroppens største organ? En rekke faktorer påvirker huden vår, både negativt og positivt.
Av 
 og 
December 28, 2021

Julie sine tips for sunn hud

Visste du at huden er kroppens største organ? En rekke faktorer påvirker huden vår, både negativt og positivt. Røyking, lite søvn, drikke lite vann og mangel på gode hudpleierutiner påvirker huden vår negativt. Her har jeg samlet en rekke tips for deg som ønsker å virkelig la huden skinne og som vil påvirke huden positivt.

Alt starter med indre balanse, også når det kommer til hudhelse. Husk nok søvn og drikk masse vann. I tillegg er det viktig å ha en god hudpleierutine med aktive produkter tilpasset din hud og problemstilling. Om du er usikker på hva din hud egentlig trenger, kom innom klinikken for å få en gratis hudanalyse. Vi som profesjonelle behandlere kan legge opp et individuelt behandlingsforløp for deg og plukke ut riktige produkter for akkurat din hud.

Første tips for sunn hud er rens og skrubb. En rens vil fjerne sminke, talg og smuss som legger seg på huden i løpet av døgnet. Skrubben vil eksfoliere bort døde hudceller og gjøre at serum og kremer som blir lagt på huden etterpå trekker dypere ned i vevet og fungerer optimalt. ZO Skin Health “Getting Skin Ready” er den perfekte startpakken. Kjøper du Complextion Clearing Program får du rens, skrubb og pads, pluss gratis Complexion Clearing Masque! Denne leiremasken behandler og forebygger akne, virker beroligende, pore sammentrekkende og kan i tillegg brukes som «spot-treatment» på akneutbrudd.

Mitt beste tips for hydrering til en tørr hud i ansiktet er Igloo Moist fra Noon. Det er også viktig å bruke produkter som bygger opp hudbarrieren og som bidrar til økt fuktnivå over tid. Her kan jeg varmt anbefale Carisma Retinol 1% fra Noon eller et serum som Daily Power Defense fra ZO som styrker hudbarrierer og samtidig beskytter mot ytre påvirkninger ved hjelp av kraftige antioksidanter for å nevne noen av våre best selgere. Denne måneden har vi også kampanje på Daily Power Defense.

Til ansiktet finnes det et hav av gode produkter og det er derfor viktig at man finner det produktet som passer din hudtilstand. Vi kan behandle alt fra kviser/akne, grå gusten hud, aldringstegn, fine linjer og rynker, ujevnhudtone , Rosacea og ansikts rødhet.

HydroCalming ampullene og Triolift masken til Noon har blitt en storfavoritt i klinikken. Samt kremen Reform Eye Cream som inneholder SYN-AKE, en syntetisk produsert ingrediens fra slangegift som virker utglattende på rynker/linjer og strammer opp huden rundt øynene. Denne etterligner effekten av Botulinumtoksin. Growth Factor Eye Serum fra ZO Skin Health er personlig en av mine favoritter. Virker oppstrammende, gir fuktighet og plumper huden rundt øyet.

Øyekrem, maske og solbeskyttelse er også essensielle produkter i ha i den daglige hudpleierutinen for å ta vare på huden. Solbeskyttelse gjør at huden ikke blir ujevnt pigmentert og motvirker også at porene utvider seg. Vi har mange ulike solkremer og velge i, jeg anbefaler derfor at du kommer innom for å kjenne på produktene.

For kropp bruker jeg selv Body Emulsion fra ZO. Dette er en kjempe god body lotion som gir mye fukt. Ønsker man å jobbe med cellulitter og oppstramming på kropp er PBSerum Easy Touch det perfekte produktet med 3 helt fantastiske hjemmeprodukter. Disse serumene inneholder meget aktive enzymer som glatter ut ujevhudtekstur og virker oppstrammende.

Husk å ta vare på huden din og er du fortsatt i tvil på hva du bør velge, slapp av vi hjelper deg <3

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss