Alt du trenger å vite om Ultraformer 3!
Av 
Renate Johansen
 og 
July 10, 2023

Oppdag den nyeste revolusjonen innen hudoppstramming!

I dagens stadig mer teknologiske verden er det ikke overraskende at kosmetiske behandlinger også utvikler seg med ny innovasjon. En av de mest spennende fremskrittene innen ikke-kirurgiske hudoppstrammingsprosedyrer er Ultraformer 3. Denne avanserte behandlingen har tatt kosmetisk industri med storm og gir en effektiv og skånsom måte å oppnå en freshere og strammere hud uten behov for kirurgi. La oss utforske Ultraformer 3 og dens utrolige fordeler:

Hva er Ultraformer 3?

Ultraformer 3 er en ikke-invasiv behandling som bruker høyintensivt fokusert mikro- og makro ultralyd (HIFU) til å stramme og løfte huden på ansiktet og kroppen. Denne avanserte teknologien gjør det mulig å stimulere produksjonen av naturlig kollagen, som er et avgjørende protein for hudens fasthet og elastisitet. Ultraformer 3 er designet for å behandle alle områder i ansikt og på kropp.

Hvordan virker Ultraformer 3?

Ultraformer 3 fungerer ved å levere konsentrerte energipulser til bestemte dybder i huden uten å påvirke overflaten. Denne energien når oppvarmingstemperaturen i det subdermale vevet, som igjen stimulerer produksjonen av kollagen. Den kontrollerte oppvarmingen av vevet fører til hudstramming og en løftende effekt uten kirurgi. En stor fordel med Ultraformer 3 er at den kan tilpasses for å treffe forskjellige dybder og behandle spesifikke områder etter behov.

Når opp til dybde på 13mm, som er viktig når man arbeider med ulike områder på kroppen!

Fordelene ved Ultraformer 3

1. Ikke-invasiv og ikke-kirurgisk: Ikke-invasiv behandling betyr at den ikke krever kirurgi, snitt eller bedøvelse. Dette gjør det til et attraktivt alternativ for de som ønsker å unngå risikoene og nedetiden forbundet med kirurgiske prosedyrer.

2. Naturlige og langvarige resultater: Behandlingen stimulerer kroppens naturlige produksjon av kollagen, som gradvis forbedrer hudens fasthet og elastisitet. Resultatene er naturlige og kan vare opptil ett til to år, avhengig av individuelle faktorer.

3. Rask og praktisk: En annen fordel er at behandlingen tar relativt kort tid, vanligvis rundt 30-60 minutter avhengig av området som behandles. Ettersom det ikke er behov for nedetid, kan du gå tilbake til dine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen.

4. Skånsom og smertefri: Ultraformer 3 har innebygde sikkerhetsmekanismer og er kjent for å være en komfortabel prosedyre. Noen pasienter kan føle mild varme eller prikking under behandlingen, men smerten er minimal og vanligvis godt tolerert.

Er Ultraformer 3 riktig for deg?

Ultraformer 3 er egnet for de som ønsker å forbedre hudens fasthet og stramhet uten å ty til kirurgi. Det er viktig å konsultere med en kosmetisk behandler for å vurdere dine spesifikke behov og finne ut om behandlingen er egnet for deg.

Ultraformer 3 har revolusjonert den kosmetiske bransjen ved å tilby en ikke-invasiv og effektiv løsning for de som ønsker å forbedre hudens utseende. Med dens avanserte teknologi og imponerende fordeler har Ultraformer 3 etablert seg som en ledende behandling. Hvis du er interessert i å forbedre hudens fasthet og få et strammere utseende, kan Ultraformer 3 være verdt å vurdere.

Merk: Informasjonen i dette blogginnlegget er kun til informasjonsformål, og det anbefales å søke profesjonell medisinsk rådgivning før du gjennomgår noen kosmetiske behandlinger.

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss