En sunn og strålende hud er en investering som varer livet ut. Det er derfor viktig å ta vare på huden vår ved å implementere effektive produkter i vår daglige hudpleierutine
Av 
Iselin Slangsvold
 og 
Renate Johansen
July 4, 2023

Oppdag Skjønnheten i ZO Skin Health: 6 Must-Have Produkter for Hudpleierutinen

En sunn og strålende hud er en investering som varer livet ut. Det er derfor viktig å ta vare på huden vår ved å implementere effektive produkter i vår daglige hudpleierutine. I dag skal vi utforske seks fantastiske produkter fra ZO Skin Health som vil hjelpe deg med å oppnå en fresh hud. Uansett om du sliter med pigmentering, aldringstegn eller bare ønsker å forbedre hudens generelle utseende, har ZO Skin Health de perfekte produktene for deg.

Du bør ha i din rutine produkter som både gir deg antiage effekt, glød, en jevnere hudtone og fukt samt beskyttelse. Solen gir skader selvom man bruker spf, så det er viktig å bruke produkter med antioksidanter for å beskytte mot frie radikaler og celle ødeleggelse, som igjen aldrer huden mye raskere enn nødvendig. Her får du vår anbefalte sommerrutine fra Zo Skin Health.

  1. Growth Factor Eye Serum: Svært ofte er øyeområdet det første stedet som viser tegn på aldring. ZO Skin Health Growth Factor Eye Serum er spesielt utviklet for å bekjempe disse tegnene. Dette kraftfulle serumet inneholder vekstfaktorer og peptider som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker under øynene. Med Growth Factor Eye Serum kan du oppnå et mer ungdommelig og oppfrisket utseende rundt øynene.
  2. Brightalive Skin Brightener: Drømmer du om en strålende hud med en jevn tone? Da er Brightalive Skin Brightener produktet for deg. Dette avanserte produktet fra ZO Skin Health inneholder en kraftig blanding av ingredienser som reduserer synligheten av pigmentering og ujevn hudtone. Ingredienser som retinol, planteekstrakter og antioksidanter bidrar til å forbedre hudens naturlige glød og jevner ut fargeforskjeller. Legg til Brightalive Skin Brightener i din hudpleierutine for å oppnå en jevnere, lysere og mer strålende hud.
  3. 10% Vitamin C Self-Activating: Vitamin C er en av de mest effektive ingrediensene for å bekjempe aldringstegn og oppnå en sunn hud. ZO Skin Health har tatt det enda et skritt videre med 10% Vitamin C Self-Activating. Dette produktet gir ikke bare en høy konsentrasjon av vitamin C, men det aktiveres også når det kommer i kontakt med huden din. Resultatet er en kraftig antioksidantbehandling som beskytter mot miljøskader, øker kollagenproduksjonen og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Legg til dette serumet i hudpleierutinen din for en frisk glød.
  4. Illuminating AOX Serum: Det fjerde produktet vi vil anbefale i ZO Skin Health-kronen er Illuminating AOX Serum. Dette serumet er en kraftig antioksidantbehandling som bidrar til å bekjempe frie radikaler og beskytte huden mot skader forårsaket av miljøet. Den unike sammensetningen av vitamin C, E og A bidrar til å forbedre hudens fasthet, jevnhet og glød. Dette serumet er et must for alle som ønsker å redusere fine linjer, ujevn hudtone og generelt forbedre hudens tekstur.
  5. Smart Tone Broad Spectrum Sunscreen SPF 50: For å oppnå en jevn og perfekt hudtone er det viktig å beskytte huden mot solskader. Smart Tone Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 fra ZO Skin Health er det perfekte valget. Dette avanserte solkremproduktet gir bredspektret beskyttelse mot skadelige UV-stråler samtidig som det hjelper til med å jevne ut hudtonen og redusere synligheten av ujevnheter. Med sin lette og ikke-komedogene formel fungerer den også godt som en base for påføring av makeup. Smart Tone Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 er et uunnværlig produkt for å beskytte huden og oppnå en jevnere og mer ensartet hudtone.
  6. Sunscreen + Powder Broad Spectrum SPF 30: En annen viktig del av enhver hudpleierutine er solbeskyttelse, og Sunscreen + Powder Broad Spectrum SPF 30 fra ZO Skin Health er det perfekte valget. Dette multifunksjonelle produktet gir bredspektret beskyttelse mot solskader samtidig som det gir en matt finish. Den lette pulverformelen gjør den ideell for å berøre opp solbeskyttelsen gjennom dagen uten å ødelegge sminken. Ikke glem å bruke Sunscreen + Powder Broad Spectrum SPF 30 hver dag for å beskytte huden mot solskader og forhindre tidlige aldringstegn.

ZO Skin Health har en imponerende samling av produkter som kan hjelpe deg med å forbedre hudens utseende og oppnå en sunn og strålende hud. Ved å implementere Growth Factor Eye Serum, Brightalive Skin Brightener, 10% Vitamin C Self-Activating, Illuminating AOX Serum, Smart Tone Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 og Sunscreen + Powder Broad Spectrum SPF 30 i din daglige hudpleierutine, kan du ta skjønnheten til neste nivå og nyte fordelene av en sunn og strålende hud i mange år fremover.

Ta kontakt med oss i klinikken ved spørsmål eller ønske om en skreddersydd hudpleie rutine til akkurat deg <3 Ring oss på 403 11 017 eller send oss en mail på: Kundeservice@beautymedical.no.

xoxo BM jentene

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss