Snart påske! Da er det tid for å stacke opp på solfaktor for både ansikt og kropp!
Av 
Julie Herland
 og 
March 13, 2024

Påske favoritter!

Hei kjære kunder, følgere og nye lesere! Nå er det snart påske! Hva betyr det? Jo FREM med solkremen!

Endelig kommer en etterlengtet vårfølelse og påsken står for tur. Vi ser alle frem til påskeferie og forhåpentligvis mer sol etter en lang kald vinter. Så det viktigste du må huske å pakke med deg, enten du skal dra til varmere strøk eller nyte påskesolen i fjellheimen er SOLKREM!

Hentet fra google

For å forebygge aldringstegn, pigmentering og unngå å bli solbrent anbefaler vi alltid en god solkrem med bredspektret beskyttelse. Og vi holder en knapp på faktor 50, spesielt om du ønsker å ta skikkelig godt vare på huden din. Solfaktoren sier noe om hvilken beskyttelsesgrad kremen har mot UVB-strålene solen gir. Solen øker melaninproduksjonen og melaninet beskytter oss naturlig mot solstrålene. Det er dette som gir oss brunfarge. Når vi overeksponerer huden for sol, klarer ikke huden å produsere nok melanin og vi opplever å bli solbrent. I tillegg kan mange oppleve ujevn pigmentering og flekker.

Andre produkter som er verdt å ha med i sin hudpleie rutine når solen titter frem er en C-vitamin krem, som 10% Vitamin C fra ZO, eller en annen form for antioksidanter som beskytter huden din mot frie radikaler og oksidativt stress. Har du ujevn hudtone eller dukker dette fort opp så fort du er ute i sola på sommeren? Da er Brightalive perfekt for deg for å forebygge pigmenteringer!

Tilbake til det viktigste, nemlig SPF! Våre solkremer har en bredspektret beskyttelse mot UVA, UVB, HEV-lys (synlig høyenergi lys) og infrarødt lys. Dette gir oss en mer helhetlig beskyttelse i motsetning til tradisjonelle og billigere solkremer. De inneholder også antioksidanter og har hydrerende egenskaper. 

Våre SPF favoritter!

Hvordan velge riktig solkrem? 

Vi har et bredt utvalg solkremer med høy faktor i klinikken. Med og uten farge, lette og mattende solkremer, rike og fuktighets givende og solkremer som gir den perfekte gløden. Om du ønsker pudder, krem, fluid, stick eller primer, vi har det meste. Mange opplever kanskje å bli blanke i huden utover dagen og ønsker en solkrem som har mer mattende effekt, uten å gi kviser. Andre trenger mer fukt og glød til en tørr hud. Uansett hva ditt behov er, vi har en løsning for deg i vårt store utvalg av produkter! Har du spørsmål eller trenger hjelpe velge riktig? Book time HER. Eller ring oss på 403 11 017, send en DM på insta (Beautymedicaloslo) eller mail: kundeservice@beautymedical.no så hjelper vi deg, KOSTNADSFRITT så klart <3

Vi ses <3 GOD PÅSKE!

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss