Alt du trenger å vite om hudpleieserien PB Serum EasyTouch!
Av 
Renate Johansen
 og 
July 11, 2023

PB Serum easytouch - hvorfor bør du velge disse produktene?

I jakten på en sunn og strålende hud kan det være utfordrende å finne riktig produkt som adresserer forskjellige hudproblemer. Men nå trenger du ikke lenger lete, for PB Serum Easy Touch enzymatisk hjemmepleie er her for å gi deg den komplette løsningen. Med de unike egenskapene til PB Serum Easy Touch Smooth Out Power, Draining Power og Lifting Power, kan du ta vare på hele hudens ulike behov og oppnå den glødende og freshe huden du alltid har ønsket deg. La oss se nærmere på disse kraftige produktene og deres individuelle fordeler:

1. PB Serum Easy Touch Smooth Out Power:

PB Serum Easy Touch Smooth Out Power er utviklet for å jevne ut hudens tekstur og minimere synligheten av fine linjer. Dette serumet er beriket med en spesiell kombinasjon av ingredienser som bidrar til å øke hudens fasthet og elastisitet. Ved jevnlig bruk vil du legge merke til en mer glatt og jevn hudoverflate, og fine linjer vil bli redusert. Dette serumet er ideelt for de som ønsker å bekjempe tegn på aldring og oppnå en jevnere hudtone og hudtekstur. Denne anbefaler vi å massere lett med oppovergående, sirkulære bevegelser på hofter, lår, legger og rumpe. Kan også brukes med en dermaroller.

2. PB Serum Easy Touch Draining Power:

PB Serum Easy Touch Draining Power er designet for å forbedre hudens utstråling ved å bekjempe væskeopphopning og redusere hevelse. Dette serumet inneholder aktive ingredienser som stimulerer lymfedrenasje og hjelper til med å fjerne overflødig væske og avfallsstoffer fra huden. Resultatet er en mer oppfrisket og revitalisert hudtone med forbedret klarhet. Hvis du sliter med oppblåsthet eller sliten hud, vil PB Serum Easy Touch Draining Power være ditt hemmelige våpen for en strålende glød. Denne anbefaler vi å massere lett med oppovergående, sirkulære bevegelser på hofter, lår, legger og rumpe. Kan og brukes med dermaroller.

3. PB Serum Easy Touch Lifting Power:

For de som ønsker å oppnå en fastere og mer løftet hud, er PB Serum Easy Touch Lifting Power svaret. Dette serumet er formulert med ingredienser som bidrar til å stramme opp og løfte hudstrukturen. Det stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, som er avgjørende for hudens fasthet og elastisitet. Ved regelmessig bruk vil du legge merke til en betydelig forbedring i hudens toning og fasthet, og et freshere utseende. Denne påfører du med å lett massere serumet inn i huden med oppovergående, sirkulære bevegelser på mage, rumpe, hals og armer. Kan også bruke med dermaroller.

Så hvorfor velge denne serien?

Det som gjør PB Serum Easy Touch-serien unik, er at hvert produkt er utviklet for å fungere i harmoni og gi en helhetlig tilnærming til hudpleie. Ved å kombinere de forskjellige serumene kan du skreddersy en komplett hjemmepleierutine som tar vare på alle aspekter av hudhelsen din på selve kroppen. Bruk Smooth Out Power for å jevne ut tekstur, Draining Power for å forbedre utstråling og redusere hevelse, og Lifting Power for å oppnå fastere og mer løftet hud. Sammen vil disse produktene hjelpe deg med å oppnå den strålende huden du alltid har drømt om.

PB Serum Easy Touch enzymatisk hjemmepleie gir en omfattende løsning for alle dine hudpleiebehov. Uansett om du ønsker å jevne ut tekstur, redusere hevelse eller oppnå en fastere hud, vil PB Serum Easy Touch-serien være din ultimate partner. Ved å innlemme disse kraftige serumene i din daglige hudpleierutine, vil du snart oppdage den synlige forbedringen av hudens tilstand og den fantastiske gløden som følger med det.

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss