Solfaktor er viktig året rundt. Mange sliter med å finne en solkrem som er tilpasset sin hudtype, som enkelt kan flettes inn i den daglige hudrutinen. Det er her vi kommer inn for å hjelpe deg, vi har solbeskyttelse som passer for alle hudtyper og hudfarger.
Av 
Nina Andersen
 og 
December 1, 2022

Solkremer for alle!

Solfaktor er viktig året rundt. Mange sliter med å finne en solkrem som er tilpasset sin hudtype, som enkelt kan flettes inn i den daglige hudrutinen. Det er her vi kommer inn for å hjelpe deg, vi har solbeskyttelse som passer for alle hudtyper og hudfarger.

ZO SKIN HEALTH har 5 ulike solfaktorer! ZO sine solkremer har alle helhetlig og bredspektret beskyttelse De har en avansert formulering som beskytter mot UVA-/UVB- stråling, HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød stråling).

ALLE solkremene fra ZO har langtidsvirkende beskyttelse, og beskytter mot stråling i hele 12 TIMER. Disse solkremene er perfekt for deg som oppholder deg lenge i solen!

Daily Sheer Broad Sprectrum SPF 50: Solkrem med kjemisk solfilter. Denne solkremen er fin for deg som har en fetere hudtype, fordi den trekker seg raskt inn i huden og etterlater seg en matt finish. Den er både svette- og vannbestandig i hele 80 minutter! I tillegg til full beskyttelse så gir den masse fukt til huden.

Broad Sprectrum Sunscreen SPF 50: Solkrem med fysisk solfilter. Dette er en solkrem som passer for de med en normal til litt tørrere hudtype. Den er av litt tykkere konsistens, og mange elsker denne på hals, bryst og generelt på kroppen. Denne gir ekstremt god beskyttelse, og vil også hydrere huden din.

Smart Tone Broad Spectrum SPF 50: Solkrem med kjemisk solfilter. En lettere solkrem som passer for de fleste hudtoner, med et hint av farge i seg. Gir huden fukt samtidig som den har total beskyttelse.

Sunscreen + Primer Broad Sprectrum SPF 30: Solkrem med fysisk solfilter. Dette er en beskyttende solkrem som også fungerer som en primer. Denne er lett å integrere i sminkerutinen din, og vil gi god beskyttelse hele dagen. Den avgir en matt finish og gjør at sminken sitter jevnere på huden.

Sunscreen + Powder Broad Sprectrum SPF 30: Solfaktor med fysisk filter. Dette er solbeskyttelse i pudderform, med en syntetisk børste for en jevn påføring. Et lysreflekterende mineralpudder som etterlater en fin glød. Finnes i 3 forskjellige farger, Light, Medium og Deep.

COLORE SCIENCE Har et stort sortiment med solkremer. Denne serien er en storfavoritt hos oss i klinikken og hos ekstremt mange av våre kunder. Alle solfaktorene har bredspektret beskyttelse, og beskytter mot UVA, UVB, HEV-lys og IR-A.

FACE SHIELD SPF 50: Finnes i 7 ulike varianter. Her finner du garantert en solkrem som passer for deg. Disse er lett å smøre på huden, og vil ikke trigge til urenheter og kviser.

Classic: Variant som en transparent/uten farge som føles ekstremt lett og deilig på huden.

Resterende av variantene har litt farge i seg, tilpasset din hud. Disse solkremene blender seg inn i huden på en fantastisk måte, og etterlater seg et nydelig resultat på huden. Mange liker en lett dekkende krem som jevner ut huden slik at man kan føle seg litt freshere når man ligger på stranden og helst ikke skal bruke så mye sminke. Samtidig vil denne solkremen også funke som en perfekt start på sminkerutinen i det daglige.

Glow og Bronze: To varianter som etterlater seg en perfekt glød, som har litt shimmer i seg. Glow for lysere hudtyper og Bronze for mørkere hudtyper!

Fair, Medium, Tan og Deep: Dette er FLEX- variantene. Disse passer for alle, og er helt perfekt om du sliter med oljete og uren hud. Disse avgir en matt finish og blender seg sinnsykt godt inn i huden. De finnes i 4 ulike farger, men tilpasser seg samtidig din hudfarge etter påføring.

Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 30: Dette er solbeskyttelse i pudderform, og passer perfekt alene og over sminken din. Denne er perfekt å ha med seg i vesken for å påføre solfaktor utover dagen. Finnes i flere varianter av Fair, Medium, Tan og Deep.

MELINE har en solkremsvariant som beskytter mot alle solens skadelige stråler. For optimal beskyttelse bør den påføres hver andre time gjennom sommersesongen.

MELINE B.B CREAM:  Denne solkremen er spesiallaget for deg som sliter med pigmenteringer og ujevnheter i huden. Den kommer i 2 ulike nyanser; LIGHT og MEDIUM. Passer perfekt for deg som ikke bruker sminke, men ønsker en fin og naturlig glødende hud. Den kan også selvsagt brukes som en del av din daglige sminkerutine. Den blender seg godt inn i huden og jevner ut hudtonen.

NOON AESTHETICS: (Etter nye retningslinjer kan ikke NOON selges over nettbutikk i Norge. Ta kontakt med oss eller kom innom klinikken for å handle produktene)

MULTIVIT SUN PROTECTOR SPF30: Solbeskyttelse med innkapslet UV- filter som beskytter mot alle solens skadelige stråler. I tillegg til full beskyttelse inneholder denne solkremen vitaminene B, C og E. Beskytter huden mot aldringstegn og forebygger solskadet hud. Denne solkremen passer for alle hudtyper.

Brush&Go SPF 50: Et mineralpudder med høy solbeskyttelse mot UVA og UVB. Passer for alle hudtyper og gir en matt finish for deg som sliter med fet og oljete hud. Perfekt å ha i vesken for total beskyttelse gjennom hele dagen. En siste finish på sminkerutinen!

Håper dette var til god hjelp for dere som sliter med å finne en god solkrem som passer for deg og din hud. Vi kan nås på mail kundeservice@beautymedical.no eller telefon 403 11 017 mellom 09-19 i hverdager (10-18 lørdager).

Ønsker du å vite mer?
‍ Snakk med oss