Alt du trenger å vite om

Kjemisk Peeling

Hva er kjemisk peeling?

Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre (kjemisk peeling). Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området.

Hvor mye hud som fjernes ved en kjemisk peel bestemmes av hvor sterk den eksfolierende syren er, og hvor lenge den ligger på huden. Man deler inn i overfladisk, middels eller dyp kjemisk peeling.

På grunn av sin evne til å utvikle ny hud, har kjemisk peeling et bredt bruksområde. Det brukes allikevel først og fremst på hender, utringning, ansikt og hals, med hensikten å forbedre hudens utseendet ved å minske fine linjer, pigmentflekker, arr, akne og ujevnheter.

KJEMISK PEELING SIN EFFEKT OG BRUKSOMRÅDER

En kjemisk peeling går ut på å fjerne gamle hudceller, og stimulere huden til å utvikle nye. De største fordelene ved å benytte kjemisk peeling for å fjerne gamle hudcelle og stimulere utvikling av nye er:

Kjemiske peelinger finnes i ulike styrker og kan defor både brukes aggressivt for rask og stor effekt, eller forsiktig for suksessive forbedringer.
Man har god kontroll over hvor dypt peelingen går i huden
Den har en jevn effekt over hele behandlingsområdet
Kjemisk peeling med ulike teknikker og syrer. Hvor stor effekten er avgjøres av tre faktorer: hvor sterk syre som brukes, hvor mye man påfører og hvor lenge den får virke.

Det er mange produktnavn på de syrene som brukes i kjemisk peeling, men jevnt over kan de deles inn i fire ulike kategorier; AHA-syrer, BHA syrer, Trikloreddiksyre (TCA) og Fenolsyre.

Enkelte svakere kjemiske peelinger kan man kjøpe over disk. De mer konsentrerte brukes kun på skjønnhetsklinikker, mens de sterkeste kun brukes av leger og sykepleiere ved medisinske klinikker.

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

  AHA OG BHA SYRER

  Overflatepeeling som frisker opp huden

  En AHA eller BHA peeling er en skjønnhetsbehandling som bukes for å friske opp huden i ansiktet, på hendene eller i utringningen.

  AHA står for Alpha Hydroxy Acid, en gruppe syrer som utvinnes av naturlige kilder som melk, sukkerrør og ulike typer frukt. Disse kalles også melkesyre, glykolsyre eller fruktsyre. AHA-syrene har i ytterligere en ”søskensyre” som heter Salicylsyre – en såkalt BHA-syre (Beta Hydroxy Acid).

  AHA- og BHA- syrer har to effekter. Den ene er en eksfolierende effekt som gjør at hudens ytterste lag, epidermis, fjernes. AHA-syrer stimulerer i tillegg økt produksjon av collagen og hyaluronsyre, og forbedrer hudens fuktighetsbalanse.

  BHA-syren Salicylsyre har ved siden av den eksfolierende effekten også bakteriehemmende og betennelsesdempende egenskaper, men den kan virke uttørkende på huden. Dette gjør den til et godt alternativ for aknebehandling, men den egner seg mindre godt for mennesker med tørr hud.

  AHA og BHA peeling brukes først og fremst for lindring av aktiv akne, solskader som pigmentforandringer, mindre ujevnheter i hudoverflaten, melasma og såkalt keratosis polaris.

  Under behandlingen blir syreløsningen påført huden på det området som skal behandles. Her får den virke i 5-10 minutter før den nøytraliseres. Det kan svi litt, men man behøver ikke bedøvelse. Etter behandlingen kan man fint vende tilbake til sine daglige aktiviteter, og det er heller ingenting i veien for å bruke sminke.

  Fordi de syrene som brukes er forholdsvis milde, er det ofte nødvendig med 2-4 behandlinger med en ukes mellomrom før man oppnår synlige resultater. For å opprettholde resultatet er det passende med en til to behandlinger per måned. Det er en fordel om man ser på disse behandlingene som et ledd i et ”avansert hudpleieprogram”.

  TCA KJEMISK PEELING

  Middelsdyp medisinsk peeling som virker foryngrende

  En TCA peeling er en medisinsk behandling som brukes for å jevne ut og foryngre huden i ansikt, på hender eller bryst. Den er spesielt populær for behandling av alderstegn knyttet til soleksponering.

  TCA (Trikloreddiksyre) er basert på klorert eddiksyre, og er i konsentert form svært etsende. Under kjemiske peelinger brukes TCA maksimalt med 50% konsentrasjon, men for middelsdyp peeling brukes vanligvis løsninger med 23-35% konsentrasjon. Det foreligger en risiko for arrdannelser ved bruk av TCA 50%.

  TCA brukes ved peeling der man ønsker å gjøre noe med pigmentforandringer, samt slitasje og ujevnhet i hudens overflate. Peeling med TCA +25% i styrke er en kraftig behandling som får den gamle huden til å flasse av før den erstattes av ny, frisk hud.

  Resultatene av en TCA peeling er som oftest tydelige. Man oppnår en glattere hud med jevnere farge og friskere overflate. Fordi den gamle huden forsvinner og erstattes av ”ny” hud, ser man også naturlig yngre ut.

  Under en TCA peeling blir syren påført huden der den får virke i 10-30 minutter. Det kan svi ordentlig mens huden løses opp, og den vil få en hvit/frostet overflate. Ved behov kan man få smertelindrende eller beroligende medisiner.

  Etter behandlingen, på dag 1-2, blir huden først rosa, deretter rød og tilslutt brun. Huden vil oppleves som hoven og læraktig. På dag 3-7 flasser den gamle huden av, og en ny, babyrosa hud blir synlig. I noen tilfeller kan denne ”helingsprosessen” ta flere uker.

  Man bør ha fri noen dager etter en TCA-behandling. Dag 3-7 kan man stort sett arbeide normalt, forutsatt at man ikke har problemer med å svare på spørsmål om hudens fargeendringer og pågående flassing. Fra dag 8 er man i de fleste tilfeller klar for å sosialisere som vanlig.

  Fordi TCA peeling i konsentrasjoner over 15% har en relativt kraftig effekt, bør behandlinger utføres av personer med medisinsk kompetanse for å unngå risiko for arrdannelser og pigmentflekker.

  FENOLSYRE KJEMISK PEELING

  Dyp peeling med sterk syre som glatter ut ujevnheter

  Fenolsyrepeeling er en kvalifisert medisinsk behandling med svært kraftig effekt. Den skal derfor kun utføres på medisinske klinikker av personer med minst allmenn legekompetanse.

  Fenolsyre brukes kun i ansiktet der den tar bort overfladiske rynker, pigmentforandringer og ujevnheter. Fenolpeeling har en svært begrenset effekt på arr. Mange tror allikevel den det er en effektiv behandling for aknearr; det er det dessverre ikke. Det er derimot en svært effektiv behandling for rynker som følge av endringer i hudens dypere lag (dermis).

  Fenolpeeling kan bleke huden. Hvis man opplever at huden blekes av behandlingen, kan den være så kraftig at man får en ”spøkelseslignende” hudfarge. Man må derfor være forberedt på å være avhengig av sminke i sosiale sammenhenger hvis dette inntreffer. Personer med mørkere hudtoner bør ikke få utført en fenolpeeling.

  Fenolsyren fører til en kontrollert etseskade på huden som på mange måter ligner den man oppnår med laserpeeling. Kroppen leger skaden ved å utvikle nye bindevevsfiber nede i huden, og nye cellelag på overflaten. Dette strammer opp, øker elastisiteten, og jevner ut både overflate og pigmentet.

  Fordi en fenolpeeling i praksis er en etseskade utføres den, ved behandling på mindre områder, med lokalbedøvelse, eller under narkose ved større behandlinger.

  Hele ansiktet tar opp til en time å behandle. Ved behandling av hele ansiktet følger man nøye med på pasienten under inngrepet, både med hjertemonitor og intravenøs væske, fordi fenol kan være giftig i for store doser.

  Etter en fenolpeeling får man noe som ligner et brannsår på det behandlede området, og man vil hovne opp ordentlig. Sårene forbindes med bandasje eller en spesiell silikonmaske. I noen tilfeller benytter man seg av åpen leging kombinert med påsmøring av vaselin.

  Huden vil normalt sett lege såroverlatene i løpet av 10 dager. Deretter må man regne med kraftig rødhet i ytterligere noen uker, noe som vil forsvinne gradvis etter 3-6 måneder. Man bør regne med å være borte fra jobben i 2-3 uker etter behandlingen.

  Kraften i en fenolsyrepeeling, og den omfattende helingsprosessen kroppen gjennomfører, vil gi en helt ny hud på hele det behandlede området. Forskjellen i hudkvaliteten er som oftest drastisk og resultatene varer i flere titalls år.

  RISIKO VED EN KJEMISK PEELING

  Kemisk peeling fjerner hud. Hvor dypt man går avgjør hvor store forandringer man kan forvente seg, og med dybde følger også ekstra risiko. Ved en overflatepeeling er det veldig lite som kan gå galt.

  Under dypere peeling lager man en kontrollert annengrads forbrenning. Med korrekt behandling og påpasselig sårleging vil man få en ny, fin hud. En feilaktig behandling, eller gale vurderinger av pasientens helingsevner kan føre til bivirkninger.

  Bivirkninger i forbindelse med kjemisk peeling handler først og fremst om ujevn pigmentering og arrdannelser.

  Under følger en mer konkret oversikt:

  • Ved dyp peeling med Fenol er det veldig vanlig med det som kalles hypopigmentering, noe som innebærer at man mister pigmentet i huden. Enkelte pasienter opplever at de ser ”kritthvite” ut uten sminke. I de tilfeller der pigmenteringen blir ujevn kan det være vanskelig å sminke over.
  • Fenolsyre er så sterk at behandlingen som oftest utføres under narkose eller med intravenøs sedering. Toksiteten kan påvirke hjertet, leveren og nyrenes funksjon, derfor anbefales både hjertemonitor og intravenøs væsketilførsel under behandlingen.
  • Ved TCA peeling kan pigmenteringen i de behandlede områdene endres. Vanligvis blir huden lysere, men den kan også mørkne. I enkelte tilfeller opplever man ujevn pigmentering.
  • Etter behandling hovner man opp og flasser, noen ganger svært kraftig, i opp til 2 uker. Huden er deretter lett rød i opptil 6 måneder.
  • En viktig del av en dyp kjemisk peeling er, ifølge mange, en 2-4 uker lang forbehandling i form av spesiell rengjøring og innsmøring som bleker huden og stimulerer celledelingen. Hvis man er unøyaktig får man et dårligere resultat, og risikoen for bivirkninger øker.
  • Ved TCA peeling i styrke over 50% og Fenolsyrepeel er det en viss risiko for arrdannelser. Dårlig etterbehandling eller manglende sårleging kan også føre til permanente arr.
  • Alle peelinger gjør huden svært følsom for solen. Derfor skal man alltid beskytte seg med høy solfaktor før og etter en kjemisk peeling. Ved dypere peeling må man regne med at følsomheten for sol kan bli permanent.
  • Med alle sårskader finnes det en fare for infeksjon. Kjemisk peeling øker også risikoen for tilbakefall/hyppige anfall hos bærere av herpesvirus. Noen ganger anbefales derfor forebyggende behandling.
  • Helt til slutt bør man være kjent med at Fenolsyren som brukes ved de dypeste peelingene er giftig, og kan, hvis den brukes feil, påvirke funksjonen til hjerte, lever og nyrer.

  SLIK MINSKER MAN RISIKOEN VED EN KJEMISK PEELING

  Kjemisk peeling vil alltid kreve en vurdering av hva slags resultater man ønsker mot potensiell risiko, plager og kostnader man kan akseptere. Å velge en svakere peeling er derfor den mest åpenbare måten å minske risikoen. Det finnes allikevel flere alternativ:

  1. Velg alltid en erfaren medisinsk klinikk med godt rykte ved alle dype peelinger. Dyp peeling bør kun utføres av hudlege, plastikkirurger etc.
  2. Utfør først en mildere type peeling for å se hvordan kroppen din reagerer. Deretter kan du stegvis velge kraftigere behandlinger.
  3. I enkelte tilfeller er det bedre å gjennomgå flere mindre, mildere behandlinger enn en sterk en, ettersom man slik har bedre kontroll over prosessen.

  Noen personer frarådes fullstendig fra peeling. I denne gruppen er: personer som går på visse typer medisiner, er gravide/ammer, har veldig lys, rødlett eller fregnete hud, mørkere hudtyper, lett får arr/keloider og personer med hjerte- og karsykdommer.

  Du kan se priser for kjemisk peeling behandling her, og du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål. Vi tilbyr også alltid en gratis og uforpliktende konsultasjon.

  BEAUTY MEDICAL

  Våre behandlinger

  PBSerum Medical Behandling

  PBSerum Medical

  Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

  Botox behandling

  Botox

  Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan.

  Restylane og Fillere behandling

  Restylane & Fillere

  Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre…

  Carboxytherapy Behandling

  Carboxytherapy

  Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

  Hyperpigmentering Behandling

  Hyperpigmentering

  Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

  Kjemisk Peeling Behandling

  Kjemisk Peeling

  Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

  Trådløft Behandling

  Trådløft

  Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

  Bloomea Behandling

  Bloomea

  Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

  Få profesjonell hjelp og veiledning

  Bestill gratis konsultasjon

  Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

   DETTE SIER VÅRE KUNDER

   Hvorfor Beauty Medical?

   Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

   Beauty Medical Oslo
   4.9
   Based on 62 reviews
   powered by Facebook
   Veronica Iselin Pedersen
   Veronica Iselin Pedersen
   2020-01-24T17:02:38+0000
   Anbefaler dette stedet på det STERKESTE! Sandra kosmetisk sykepleier som driver denne klinikken har bred kompetanse... innenfor det hun driver med og hun brenner virkelig for jobben hun gjør! 🌟🌟Her er kun det beste godt nok, og jammen meg er det verdt HVER eneste krone!Prøvde ut carboxytherapy behandling hos dyktige Karin i desember for første gang på mine akne arr, wow for et resultat etter kun 1 behandling(man kunne tydelig se at huden begynte å bli bedre) bestilte 2 nye timer før jeg forlot salongen. Om du har hudplager er dette absolutt stedet og oppsøke hjelp!!!read more
   Danielle Berg
   Danielle Berg
   2019-10-09T03:53:27+0000
   For noen herlig jenter! Ble så godt tatt imot når jeg skulle prøve carboxy fornførste gang. Likte behabdling så... godt at før jeg hadde kommet meg hjem igjen så hadde jeg bestillt ny time hos samme person 🙌☺️ Det var vel verdt tiden min og kommer til å bruke bare de i fremtiden❤️read more
   Ivana Konjević
   Ivana Konjević
   2019-09-01T09:07:46+0000
   Reste hela vägen från Sverige för att ta “LVL By Nouveau Lashes” kurs hos Sandra Michelle Romano på Beauty... Medical i Oslo. Det var absolut värt det och jag njöt av varje sekund. Kände att jag gick därifrån med rätt kunskap och dessutom var jag väldigt trygg i Sandras händer. Vi hade en väldigt god stämning och jag kunde inte haft en bättre kurshållare men även model. Nu längtar jag efter att starta igång! 💕read more
   Jonas Kristiansen Odden
   Jonas Kristiansen Odden
   2019-05-06T10:34:13+0000
   Utrolig fornøud med fjerning av fillers og naturlige fine lepper igjen, tusen takk Sandra! ❤️
   Wenche Rasmussen
   Wenche Rasmussen
   2019-05-03T15:04:55+0000
   Hadde time hos Sandra denne uken. En utrolig bra behandling med en dame som var profesjonell til fingerspissene. Følte... meg veldig godt ivaretatt. Anbefaler virkelig denne fantastiske damen, hun er både dyktig på det hun gjør og er utrolig koselig!read more
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-12-12T15:00:16+0000
   Jeg har tidligere fått behandlinger gjort ved Beauty Medical Oslo, både leppefillers, kjemisk peeling og... carboxyterapi. Jeg har fått tydelige og gode resultater hver gang, og jeg anbefaler bedriften på det varmeste!read more
   Desiree Nilssen
   Desiree Nilssen
   2018-12-04T13:31:12+0000
   Fantastiske folk som tar godt vare på deg mens du er der❤️
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   2018-12-02T13:56:31+0000
   Fantastisk service, å hun vet hva hun gjør. Hun kan sitt fag til fingerspissen. Anbefaler BM... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️read more
   Saba Farao
   Saba Farao
   2018-10-08T20:51:54+0000
   Ingen over Sandra når det gjelder service, kundebehandling og omsorg. Faglig kompetanse: alltid oppdatert med de... nyeste behandlinger og teknikker. Godt øye for hva som er pent og elegant. Sandra Elsker deg ♥️read more
   Emma Fieber
   Emma Fieber
   2018-10-08T20:50:35+0000
   Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta... nån annan få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️read more
   Helene Sundt Flaten
   Helene Sundt Flaten
   2018-10-04T16:13:58+0000
   Veldig flink, og er utrolig fornøyd med resultatet. God kundebehandling. Anbefaler virkelig videre!
   Victoria Helene Johansen
   Victoria Helene Johansen
   2018-09-18T21:00:33+0000
   Sandra hos Beauty Medical har høy kunnskap og er utrolig dyktig i sitt fag! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Ingen... andre får lenger lov til å gjøre noen som helst behandling på meg.😍read more
   Malin Press
   Malin Press
   2018-08-08T08:42:12+0000
   Sandra är bäst! Aldrig varit med om bättre, hon vet verkligen vad hon håller på med. Fyllde läpparna och det var... första gången jag fick dem exakt som jag ville! 😍 Kommer aldrig gå till någon annan igen!read more
   Nazanin Pouresmaili
   Nazanin Pouresmaili
   2018-07-03T07:47:44+0000
   Sandra är proff, kunnig och förtroendeingivande, och väldigt duktig på det hon gör. I kombination med hennes... sprudlande personlighet och vänskapliga sätt får man en behandling utöver det vanliga! 🙂read more
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   2018-05-28T18:30:18+0000
   Natalie Tildefors
   Natalie Tildefors
   2018-05-12T14:26:41+0000
   Bästa kliniken � gjorde mina läppar och är sjukt nöjd! Rekommenderas att gå till Sandra �
   Johannah Helene Iversen
   Johannah Helene Iversen
   2018-05-06T08:56:25+0000
   Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!
   Martine Stensby
   Martine Stensby
   2018-05-01T16:23:36+0000
   Jennie Brunbäck
   Jennie Brunbäck
   2018-04-27T05:49:25+0000
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-04-18T11:21:30+0000
   Jeg har vært et par ganger hos Sandra nå, både for å få leppefillers (som ser fantastisk ut, tusen takk!!), men... også for blant annet kjemisk peeling for acne og Carboxyterapi. Det som er gjennomgående hos Sandra er at man får kvalitet, men også en helt fantastisk kundeservice. Du blir tatt vare på gjennom hele prosessen - hver gang. Anbefales på det sterkeste!read more
   Stine Freire Aarhus
   Stine Freire Aarhus
   2018-04-06T18:40:18+0000
   Kom som en virgin, og følte meg veldig trygg og ivaretatt! Sandra er en kjempe herlig jente som virkelig tar vare på... kundene sine� Hun bruker god tid på å informere om både før behandlingen og selve behandlingen. Blir mer og mer fornøyd med resultatet!��Takk!read more
   Harald Simensen
   Harald Simensen
   2018-04-05T12:08:18+0000
   Julie Naomi Holm
   Julie Naomi Holm
   2018-03-25T14:18:43+0000
   Sara Azami
   Sara Azami
   2018-03-16T23:06:00+0000
   �I had treatments at Beauty Medical Oslo. Definitely my #1 stop when I visit Oslo. First of all, I would like to give... credit for the costumer service. No matter how I feel when I walk thru that door, Sandra always spreads her joy over me! She gets the results I’m requesting, witch I value very high. I have some experiences from other clinics in Stockholm where I as a costumer got results I didn’t ask for. Because of that the doctor thought that it suited me better. But that’s not what I want to pay for right? So thank you Sandra for working your magic on me. Your talent makes me feel safe, although I’m such a coward when it comes to needless. I’m also glad for the good prices you offer, It’s worth every single penny! (Don’t raise the prices now due to that, I’ll be the one everybody will blame �. Lol I’m just fooling around�)Can’t wait to visit you at the new address!I wish you all the best of luck and see you soon �read more
   Julie Nybakken Hansen
   Julie Nybakken Hansen
   2018-03-16T07:37:37+0000
   Ekstremt dyktig og serviceinnstilt. Fokuserer på å fremheve naturlige kvaliteter og har alltid kunden i fokus !
   Yvonne Jennifer
   Yvonne Jennifer
   2018-03-15T22:54:03+0000
   Jag har försökt att förstora och forma mina läppar hos andra förr, men Sandra är den enda som har lyckats riktigt... bra. Jag är så nöjd!!Hon är lätt på handen, jag kan lova att jag knappt kände något, hon tar sin tid även fast hon naturligt är snabb, då hon vet vad hon gör! Om du vill ha läppar och andra skönhetsbehandlingar med super awesome resultat så ska du absolut besöka Sandra på Beauty Medical.5 av 5 toasters!!! ��read more
   Tonje Finstad Martinsen
   Tonje Finstad Martinsen
   2018-03-02T07:21:10+0000
   Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �
   Renate Pettersen
   Renate Pettersen
   2017-12-22T14:02:57+0000
   Celina Romano
   Celina Romano
   2017-11-30T20:07:30+0000
   Linda Hellerud
   Linda Hellerud
   2017-11-28T19:04:40+0000
   Tusen takk for et smertefritt og nydelig resultat av stylage i lepper�
   Christina Bakken
   Christina Bakken
   2017-09-03T18:53:30+0000
   Cecilie Bibow
   Cecilie Bibow
   2017-09-01T20:13:40+0000
   Mai Linn M. Nguyen
   Mai Linn M. Nguyen
   2017-09-01T19:07:42+0000
   Sandra er en super dyktig og flott dame, som byr på det beste!
   Jocelyn Romano
   Jocelyn Romano
   2017-09-01T10:03:15+0000
   Torstein Kvale
   Torstein Kvale
   2017-09-01T07:31:34+0000
   Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.
   Harald Pedersen
   Harald Pedersen
   2017-09-01T07:28:46+0000
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   2017-08-31T21:30:17+0000
   Linn C Patterson
   Linn C Patterson
   2017-08-31T20:56:57+0000
   Anette Finholt Henanger
   Anette Finholt Henanger
   2017-08-31T20:51:31+0000
   Sandra er den dyktigste kosmetiske sykepleieren som finnes! Så profesjonell og dyktig! Her er du i trygge hender!
   Aya Romano
   Aya Romano
   2017-08-31T20:08:36+0000
   Mesoterapi med Sandra er bare å anbefale å det sterkeste! Sverger til meso og kan love at Sandra er lett på hånden... og at behandlingen var smertefri!read more
   Anduena Ch
   Anduena Ch
   2017-05-12T10:33:49+0000
   Endelig!! Sandra var en veldig flink og dyktig dame. Hun var forståelsesfull, tokk seg tid til kundene. Hun brukte god... tid til å forstå det du ville ha, det var akkuratt det resultatet jeg ville ha. Anbefaler ho til alle sammen som er ute etter en så flink dame. Fast kunde fra nå av!!! 🙂read more
   Sara Freiman
   Sara Freiman
   2017-01-29T22:58:19+0000
   Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet! 🙂 Är du ute efter... det bästa resultatet är det till Sandra du ska gå! 🙂read more
   Anniken Mari Herang
   Anniken Mari Herang
   2017-01-21T11:24:12+0000
   Fornøyd hver eneste gang, føler meg alltid velkommen og servicen er fantastisk!
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   2017-01-17T15:39:50+0000
   Stine Raastad
   Stine Raastad
   2017-01-11T16:12:05+0000
   Stine S. Orvik
   Stine S. Orvik
   2017-01-05T12:42:08+0000
   Sandra er for det første en fantastisk flott person, hun tok meg godt imot og jeg følte meg trygg gjennom hele... prosessen. Jeg er livredd sprøyter, og grua meg et døgn i forveien. Det gikk helt strålende!!! Dama er rå!!!��read more
   Theodor Bryhn-Holmboe
   Theodor Bryhn-Holmboe
   2016-12-19T17:11:24+0000
   PROFF! <3
   Rita Anette Lunde Haugland
   Rita Anette Lunde Haugland
   2016-12-03T13:47:17+0000
   Varm ,lyttende og profesjonell!
   Elvane Zogaj
   Elvane Zogaj
   2016-12-03T12:12:09+0000
   Sandraaaa!� Superfornøyd med den dama her assa! Hun er ærlig med hva hun mener passer deg best og VET hva hun... snakker om! Har ikke følt meg så bra på lenge! Du er rett og slett best! �����read more
   Ana Djukic Stamenic
   Ana Djukic Stamenic
   2016-12-02T21:41:50+0000
   Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er... profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.read more
   Yvonne Torp
   Yvonne Torp
   2016-12-02T20:53:27+0000
   Woooow, dette ble bedre enn jeg trodde, Sandra var utrolig flink, proff og den dama vet hva hun driver med. Jeg kan på... det sterkeste anbefale Sandra på det sterkeste og ikke minst den fine salongen��read more
   Ghazaleh Ostadian
   Ghazaleh Ostadian
   2016-10-10T21:28:10+0000
   Veldig profesjonelt. Sandra er kjempe flink til å informere, og bruker en beroligende stemme underveis mens hun... utfører behandlingen. Hun er varm, blid og smilende, så det gjør en kunde avslappet. Selv følte jeg at jeg er i trygge hender under hele behandlingen. Og personlig sliter jeg veldig med "nål-angst". Men jeg følte at jeg kunne slappe helt av med nervene så lenge hun holdte på, og det er veldig betryggende. Jeg følte meg så trygg at jeg dro tilbake for 2. Gang to uker etter første behandling, for å bygge mere på det vi startet uten å være nervøs. Er du på utkikk etter mest mulig naturlige lepper så er dette absolutt et sted med god kvalitet og resultat.read more
   Unni Gabrielle Carreno
   Unni Gabrielle Carreno
   2016-10-01T13:33:38+0000
   Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør... og sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!read more
   Charlotte Bryhn
   Charlotte Bryhn
   2016-10-01T13:31:02+0000
   Flinkeste dama i byen! Hun har så stødige hender og resultatet blir helt amazing�
   Mikkel Hestnes
   Mikkel Hestnes
   2016-10-01T02:54:41+0000
   Next Reviews
   Fornøyd Beauty Medical kunde
   DETTE SIER VÅRE KUNDER

   Hvorfor Beauty Medical?

   Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

   Beauty Medical Oslo
   4.9
   Based on 62 reviews
   powered by Facebook
   Veronica Iselin Pedersen
   Veronica Iselin Pedersen
   2020-01-24T17:02:38+0000
   Anbefaler dette stedet på det STERKESTE! Sandra kosmetisk sykepleier som driver denne klinikken har bred kompetanse... innenfor det hun driver med og hun brenner virkelig for jobben hun gjør! 🌟🌟Her er kun det beste godt nok, og jammen meg er det verdt HVER eneste krone!Prøvde ut carboxytherapy behandling hos dyktige Karin i desember for første gang på mine akne arr, wow for et resultat etter kun 1 behandling(man kunne tydelig se at huden begynte å bli bedre) bestilte 2 nye timer før jeg forlot salongen. Om du har hudplager er dette absolutt stedet og oppsøke hjelp!!!read more
   Danielle Berg
   Danielle Berg
   2019-10-09T03:53:27+0000
   For noen herlig jenter! Ble så godt tatt imot når jeg skulle prøve carboxy fornførste gang. Likte behabdling så... godt at før jeg hadde kommet meg hjem igjen så hadde jeg bestillt ny time hos samme person 🙌☺️ Det var vel verdt tiden min og kommer til å bruke bare de i fremtiden❤️read more
   Ivana Konjević
   Ivana Konjević
   2019-09-01T09:07:46+0000
   Reste hela vägen från Sverige för att ta “LVL By Nouveau Lashes” kurs hos Sandra Michelle Romano på Beauty... Medical i Oslo. Det var absolut värt det och jag njöt av varje sekund. Kände att jag gick därifrån med rätt kunskap och dessutom var jag väldigt trygg i Sandras händer. Vi hade en väldigt god stämning och jag kunde inte haft en bättre kurshållare men även model. Nu längtar jag efter att starta igång! 💕read more
   Jonas Kristiansen Odden
   Jonas Kristiansen Odden
   2019-05-06T10:34:13+0000
   Utrolig fornøud med fjerning av fillers og naturlige fine lepper igjen, tusen takk Sandra! ❤️
   Wenche Rasmussen
   Wenche Rasmussen
   2019-05-03T15:04:55+0000
   Hadde time hos Sandra denne uken. En utrolig bra behandling med en dame som var profesjonell til fingerspissene. Følte... meg veldig godt ivaretatt. Anbefaler virkelig denne fantastiske damen, hun er både dyktig på det hun gjør og er utrolig koselig!read more
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-12-12T15:00:16+0000
   Jeg har tidligere fått behandlinger gjort ved Beauty Medical Oslo, både leppefillers, kjemisk peeling og... carboxyterapi. Jeg har fått tydelige og gode resultater hver gang, og jeg anbefaler bedriften på det varmeste!read more
   Desiree Nilssen
   Desiree Nilssen
   2018-12-04T13:31:12+0000
   Fantastiske folk som tar godt vare på deg mens du er der❤️
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
   2018-12-02T13:56:31+0000
   Fantastisk service, å hun vet hva hun gjør. Hun kan sitt fag til fingerspissen. Anbefaler BM... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️read more
   Saba Farao
   Saba Farao
   2018-10-08T20:51:54+0000
   Ingen over Sandra når det gjelder service, kundebehandling og omsorg. Faglig kompetanse: alltid oppdatert med de... nyeste behandlinger og teknikker. Godt øye for hva som er pent og elegant. Sandra Elsker deg ♥️read more
   Emma Fieber
   Emma Fieber
   2018-10-08T20:50:35+0000
   Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta... nån annan få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️read more
   Helene Sundt Flaten
   Helene Sundt Flaten
   2018-10-04T16:13:58+0000
   Veldig flink, og er utrolig fornøyd med resultatet. God kundebehandling. Anbefaler virkelig videre!
   Victoria Helene Johansen
   Victoria Helene Johansen
   2018-09-18T21:00:33+0000
   Sandra hos Beauty Medical har høy kunnskap og er utrolig dyktig i sitt fag! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Ingen... andre får lenger lov til å gjøre noen som helst behandling på meg.😍read more
   Malin Press
   Malin Press
   2018-08-08T08:42:12+0000
   Sandra är bäst! Aldrig varit med om bättre, hon vet verkligen vad hon håller på med. Fyllde läpparna och det var... första gången jag fick dem exakt som jag ville! 😍 Kommer aldrig gå till någon annan igen!read more
   Nazanin Pouresmaili
   Nazanin Pouresmaili
   2018-07-03T07:47:44+0000
   Sandra är proff, kunnig och förtroendeingivande, och väldigt duktig på det hon gör. I kombination med hennes... sprudlande personlighet och vänskapliga sätt får man en behandling utöver det vanliga! 🙂read more
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   Thea-Pernille Risan Svendsen
   2018-05-28T18:30:18+0000
   Natalie Tildefors
   Natalie Tildefors
   2018-05-12T14:26:41+0000
   Bästa kliniken � gjorde mina läppar och är sjukt nöjd! Rekommenderas att gå till Sandra �
   Johannah Helene Iversen
   Johannah Helene Iversen
   2018-05-06T08:56:25+0000
   Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!
   Martine Stensby
   Martine Stensby
   2018-05-01T16:23:36+0000
   Jennie Brunbäck
   Jennie Brunbäck
   2018-04-27T05:49:25+0000
   Elisabeth Holst
   Elisabeth Holst
   2018-04-18T11:21:30+0000
   Jeg har vært et par ganger hos Sandra nå, både for å få leppefillers (som ser fantastisk ut, tusen takk!!), men... også for blant annet kjemisk peeling for acne og Carboxyterapi. Det som er gjennomgående hos Sandra er at man får kvalitet, men også en helt fantastisk kundeservice. Du blir tatt vare på gjennom hele prosessen - hver gang. Anbefales på det sterkeste!read more
   Stine Freire Aarhus
   Stine Freire Aarhus
   2018-04-06T18:40:18+0000
   Kom som en virgin, og følte meg veldig trygg og ivaretatt! Sandra er en kjempe herlig jente som virkelig tar vare på... kundene sine� Hun bruker god tid på å informere om både før behandlingen og selve behandlingen. Blir mer og mer fornøyd med resultatet!��Takk!read more
   Harald Simensen
   Harald Simensen
   2018-04-05T12:08:18+0000
   Julie Naomi Holm
   Julie Naomi Holm
   2018-03-25T14:18:43+0000
   Sara Azami
   Sara Azami
   2018-03-16T23:06:00+0000
   �I had treatments at Beauty Medical Oslo. Definitely my #1 stop when I visit Oslo. First of all, I would like to give... credit for the costumer service. No matter how I feel when I walk thru that door, Sandra always spreads her joy over me! She gets the results I’m requesting, witch I value very high. I have some experiences from other clinics in Stockholm where I as a costumer got results I didn’t ask for. Because of that the doctor thought that it suited me better. But that’s not what I want to pay for right? So thank you Sandra for working your magic on me. Your talent makes me feel safe, although I’m such a coward when it comes to needless. I’m also glad for the good prices you offer, It’s worth every single penny! (Don’t raise the prices now due to that, I’ll be the one everybody will blame �. Lol I’m just fooling around�)Can’t wait to visit you at the new address!I wish you all the best of luck and see you soon �read more
   Julie Nybakken Hansen
   Julie Nybakken Hansen
   2018-03-16T07:37:37+0000
   Ekstremt dyktig og serviceinnstilt. Fokuserer på å fremheve naturlige kvaliteter og har alltid kunden i fokus !
   Yvonne Jennifer
   Yvonne Jennifer
   2018-03-15T22:54:03+0000
   Jag har försökt att förstora och forma mina läppar hos andra förr, men Sandra är den enda som har lyckats riktigt... bra. Jag är så nöjd!!Hon är lätt på handen, jag kan lova att jag knappt kände något, hon tar sin tid även fast hon naturligt är snabb, då hon vet vad hon gör! Om du vill ha läppar och andra skönhetsbehandlingar med super awesome resultat så ska du absolut besöka Sandra på Beauty Medical.5 av 5 toasters!!! ��read more
   Tonje Finstad Martinsen
   Tonje Finstad Martinsen
   2018-03-02T07:21:10+0000
   Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �
   Renate Pettersen
   Renate Pettersen
   2017-12-22T14:02:57+0000
   Celina Romano
   Celina Romano
   2017-11-30T20:07:30+0000
   Linda Hellerud
   Linda Hellerud
   2017-11-28T19:04:40+0000
   Tusen takk for et smertefritt og nydelig resultat av stylage i lepper�
   Christina Bakken
   Christina Bakken
   2017-09-03T18:53:30+0000
   Cecilie Bibow
   Cecilie Bibow
   2017-09-01T20:13:40+0000
   Mai Linn M. Nguyen
   Mai Linn M. Nguyen
   2017-09-01T19:07:42+0000
   Sandra er en super dyktig og flott dame, som byr på det beste!
   Jocelyn Romano
   Jocelyn Romano
   2017-09-01T10:03:15+0000
   Torstein Kvale
   Torstein Kvale
   2017-09-01T07:31:34+0000
   Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.
   Harald Pedersen
   Harald Pedersen
   2017-09-01T07:28:46+0000
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   Christina Denice Wulff-Pedersen
   2017-08-31T21:30:17+0000
   Linn C Patterson
   Linn C Patterson
   2017-08-31T20:56:57+0000
   Anette Finholt Henanger
   Anette Finholt Henanger
   2017-08-31T20:51:31+0000
   Sandra er den dyktigste kosmetiske sykepleieren som finnes! Så profesjonell og dyktig! Her er du i trygge hender!
   Aya Romano
   Aya Romano
   2017-08-31T20:08:36+0000
   Mesoterapi med Sandra er bare å anbefale å det sterkeste! Sverger til meso og kan love at Sandra er lett på hånden... og at behandlingen var smertefri!read more
   Anduena Ch
   Anduena Ch
   2017-05-12T10:33:49+0000
   Endelig!! Sandra var en veldig flink og dyktig dame. Hun var forståelsesfull, tokk seg tid til kundene. Hun brukte god... tid til å forstå det du ville ha, det var akkuratt det resultatet jeg ville ha. Anbefaler ho til alle sammen som er ute etter en så flink dame. Fast kunde fra nå av!!! 🙂read more
   Sara Freiman
   Sara Freiman
   2017-01-29T22:58:19+0000
   Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet! 🙂 Är du ute efter... det bästa resultatet är det till Sandra du ska gå! 🙂read more
   Anniken Mari Herang
   Anniken Mari Herang
   2017-01-21T11:24:12+0000
   Fornøyd hver eneste gang, føler meg alltid velkommen og servicen er fantastisk!
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   Nathalia Shazina Rutger Lindseth
   2017-01-17T15:39:50+0000
   Stine Raastad
   Stine Raastad
   2017-01-11T16:12:05+0000
   Stine S. Orvik
   Stine S. Orvik
   2017-01-05T12:42:08+0000
   Sandra er for det første en fantastisk flott person, hun tok meg godt imot og jeg følte meg trygg gjennom hele... prosessen. Jeg er livredd sprøyter, og grua meg et døgn i forveien. Det gikk helt strålende!!! Dama er rå!!!��read more
   Theodor Bryhn-Holmboe
   Theodor Bryhn-Holmboe
   2016-12-19T17:11:24+0000
   PROFF! <3
   Rita Anette Lunde Haugland
   Rita Anette Lunde Haugland
   2016-12-03T13:47:17+0000
   Varm ,lyttende og profesjonell!
   Elvane Zogaj
   Elvane Zogaj
   2016-12-03T12:12:09+0000
   Sandraaaa!� Superfornøyd med den dama her assa! Hun er ærlig med hva hun mener passer deg best og VET hva hun... snakker om! Har ikke følt meg så bra på lenge! Du er rett og slett best! �����read more
   Ana Djukic Stamenic
   Ana Djukic Stamenic
   2016-12-02T21:41:50+0000
   Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er... profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.read more
   Yvonne Torp
   Yvonne Torp
   2016-12-02T20:53:27+0000
   Woooow, dette ble bedre enn jeg trodde, Sandra var utrolig flink, proff og den dama vet hva hun driver med. Jeg kan på... det sterkeste anbefale Sandra på det sterkeste og ikke minst den fine salongen��read more
   Ghazaleh Ostadian
   Ghazaleh Ostadian
   2016-10-10T21:28:10+0000
   Veldig profesjonelt. Sandra er kjempe flink til å informere, og bruker en beroligende stemme underveis mens hun... utfører behandlingen. Hun er varm, blid og smilende, så det gjør en kunde avslappet. Selv følte jeg at jeg er i trygge hender under hele behandlingen. Og personlig sliter jeg veldig med "nål-angst". Men jeg følte at jeg kunne slappe helt av med nervene så lenge hun holdte på, og det er veldig betryggende. Jeg følte meg så trygg at jeg dro tilbake for 2. Gang to uker etter første behandling, for å bygge mere på det vi startet uten å være nervøs. Er du på utkikk etter mest mulig naturlige lepper så er dette absolutt et sted med god kvalitet og resultat.read more
   Unni Gabrielle Carreno
   Unni Gabrielle Carreno
   2016-10-01T13:33:38+0000
   Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør... og sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!read more
   Charlotte Bryhn
   Charlotte Bryhn
   2016-10-01T13:31:02+0000
   Flinkeste dama i byen! Hun har så stødige hender og resultatet blir helt amazing�
   Mikkel Hestnes
   Mikkel Hestnes
   2016-10-01T02:54:41+0000
   Next Reviews
   Spørsmål & Svar

   Kjemisk Peeling

   Hva er kjemisk peeling?

   En kjemisk peel går ut på å fjerne gamle hudceller, og stimulere huden til å utvikle nye. De største fordelene ved å benytte kjemisk peeling for å fjerne gamle hudcelle og stimulere utvikling av nye.

   Hvilke typer kjemisk peeling finnes?

   AHA og BHA syrer, TCA Kjemisk Peeling og Fenolsyre Kjemisk Peeling.

   Hva er risikoen ved en kjemisk peeling?

   Kemisk peeling fjerner hud. Hvor dypt man går avgjør hvor store forandringer man kan forvente seg, og med dybde følger også ekstra risiko. Ved en overflatepeeling er det veldig lite som kan gå galt.

   Hvordan minske risikoen ved en kjemisk peeling?

   Kjemisk peeling vil alltid kreve en vurdering av hva slags resultater man ønsker mot potensiell risiko, plager og kostnader man kan akseptere. Å velge en svakere peeling er derfor den mest åpenbare måten å minske risikoen. Se mer på vår nettside!

   Hvor mye koster Kjemisk Peeling?

   Prisene varierer etter behandling og område, men det koster alt fra 1500,- til 25000,-.

   NyhetsbrevAbonner for unike tilbud, informasjon og nyheter!

   Vi sender kun interessante nyhetsbrev som vil falle i smak.