Restylane & Fillere

Hva gjør Restylane og Fillere? Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre i eldre hud er lavere og den absorberer væske dårligere enn ung hud. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen. Det binder vann og fungerer som et smøremiddel og transporterer næringsstoffer til hud, bindevev, øyne og leddvæske.

Hyaluronsyre brukes for å bygge volum i ansikt og lepper og regenerer ved å gi fukt ”innenfra”. Hyaluronsyre injiseres under huden og i lepper for å gjenskape volum, rette linjer og rynker. Vi bruker Juvederm, Teosyal, Restylane, Emervel m.fl.

RESTYLANE OG FILLERE BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

Det er bare naturlig at kvaliteten på huden endres over tid. Solens skarpe stråler, alder og miljø vil etterhvert skape rynker og linjer i huden. Du har muligheten til å gjenopprette hudens elastisitet, fylde og struktur med Restylane. Vi tilbyr ulike behandlinger med Restylane og Fillere, som kan gjenopprette ansiktsvolumet og redusere rynker og linjer. Restylane er også kjent som filler, som er en generell betegnelse på produktet. Hos Beauty Medical Oslo bruker vi blant annet produktet Restylane, som er et anerkjent og grundig testet produkt over hele verden.

Når vi bruker Restylane i våre behandlinger, vil produktet fylle huden og skape en fin, glatt og jevn overflate. Over tid brytes nivåene av hyaluronsyre, elastin og kollagen ned i huden. Restylane består av vann og hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks som eksisterer naturlig i bindevevet vårt. Hyaluronsyren i Restylane binder væske, og derfor blir huden din fastere og fyldigere når vi bruker Restylane i våre forskjellige behandlinger for ansiktet.

Restylane og Fillere behandling hos Beauty Medical i Oslo.
RESTYLANE OG FILLERE ER EN IKKE-PERMANENT FILLER MED MANGE MULIGHETER - Beauty Medical

RESTYLANE ER EN IKKE-PERMANENT FILLER MED MANGE MULIGHETER!

Restylane kan brukes på flere ansiktsområder som trenger ekstra fylde.
Restylane kan behandle disse områdene:

 • Jevn linjer rundt munnen
 • Reduser linjer fra nesen og ned
 • Fjern nedovervendte hjørner av munnen
 • Oppnå leppeutvidelse
 • Bygg kinnben
 • Reduser arrvev
 • Fjern mørke sirkler og innfall under øynene
 • Bygg og gjenopprett harmoni på nesen
 • Reduser forekomst / hulrom ved templene
 • Bygge og definere hakeområdet
 • Definer kjevelinjen
 • Gi hendene lys fylde og vitalitet
 • Reduser rynker og linjer på brystet
 • Løft tunge øreklaffer

Når vi gjør Restylane-behandlinger, bruker vi ofte en kombinasjon av Restylane og botox / Azzalure for å oppnå et pent resultat. En behandling med Restylane påvirker ikke ansiktsuttrykkene i ansiktet ditt, og vi sikter alltid mot et naturlig uttrykk. Før vi kan gjøre en behandling med Restylane, må du ta en lovpålagt konsultasjon hos oss senest 48 timer før behandlingen.

RESTYLANE SKINBOOSTER (Vitamin Injeksjon)

Restylane Skinbooster har blitt en ekstremt populær behandling på klinikken. Hudforsterkeren fungerer litt annerledes enn det vanlige Restylane-fyllstoffet, da konsistensen er annerledes og formålet med dette er ikke å skape volum i huden, men å gi glød og oppfriskning av ansiktet.
Skinboosteren kan være Juvéderm Hydrate, Cyticare og Mesohyal, som har veldig lang holdbarhet og ved hjelp av små prikker i huden vil du dermed oppnå en mesoterapeutisk effekt, som kan påvirke arrvev, fine linjer / rynker, ustrukturert hud og grove porer. Det kjennetegnes ved å være en helt unik behandling, som kan påvirke og løfte hudkvaliteten betydelig ved å gi elastisitet og glød, da den hydrerer og strammer huden innenfra.
Restylane Skinbooster kan brukes over hele ansiktet, hendene, nakken og brystet.

Elastisiteten og strukturen i huden vil endre seg markant i løpet av et behandlingsforløp, der vi bygger opp resultatet. Holdbarheten kan variere fra 3-4 måneder.

Restylane og Fillere Skinbooster - Beauty Medical
Slik er en restylane / filler behandling hos Beauty Medical

SLIK ER EN RESTYLANE / FILLER BEHANDLING

Sammen ser vi på ansiktet ditt og snakker om hvilke områder du vil at vi skal behandle. Før vi utfører en Restylane-behandling, sprayer vi alltid huden din. Vi bruker en tynn engangssprøyte for å injisere Restylane i huden i ønsket område. Du har muligheten til å bli lokalbedøvd før vi begynner behandlingen. Vi setter alltid av 30 minutter til alle kunder som ønsker en Restylane-behandling. Selve behandlingen tar mellom 5-20 minutter, avhengig av hvor mange og hvilke områder du vil at vi skal behandle. Etter behandlingen vil du kunne fungere som normalt og fortsette dagen som vanlig.

RESTYLANENS VARIGHET

Når vi bruker Restylane, varierer holdbarheten avhengig av hvilket område i ansiktet Restylane brukes til. Generelt er holdbarheten til Restylane 3-4 måneder for de fleste ansiktsområder. Restylane kan vare i opptil 18 måneder hvis det brukes til behandling av kinnben.

Hos Beauty Medical vil vi selvfølgelig snakke med deg om hvor lang holdbarhet ditt behandlede område vil ha.

BIVIRKNINGER ETTER BEHANDLING MED RESTYLANE OG FILLERE

Forstyrrelser som rødhet, sårhet, små blåmerker og hevelse etter behandling med Restylane kan forekomme. Disse symptomene kommer vanligvis dagen etter behandlingen og vil avta raskt – men det kan ta litt lengre tid med hevelse under øynene. Restylane kan samle seg som små klumper under øynene og i leppene. Dette kan masseres bort. Skulle et uønsket resultat av behandlingen med Restylane forekomme i all forventning, er det mulig å få Restylane oppløst med hylase.

SPESIELLE FORHOLDSREGLER

Når du har blitt behandlet med Restylane, må du passe på å ikke utføre anstrengende fysisk aktivitet samme dag hvis du har blitt behandlet i store områder. Du bør helst unngå å massere eller gni på det behandlede området. Du skal ikke bruke sminke fire timer etter behandlingen. Vi tilbyr alltid en sjekk 14 dager etter at du har fått behandling med Restylane for å sikre at alt er som det skal være.

Du finner priser på Restylane og filler her. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for spørsmål og for å få en gratis konsultasjon uten forpliktelse.

Bivirkninger etter behandling med Restylane og Fillere - Beauty Medical

Spørsmål & Svar

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med Restylane og Fillere behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Menn har ofte kraftigere muskler enn kvinner, så virkningen hos menn kan avta raskere. Dette avhenger av hvor anspent muskelen er i utgangspunktet. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Hvilke bivirkninger har Restylane og Fillere?

• Det kan oppstå forbigående hevelser, blåmerker / rødhet eller kløe i det behandlede området • Det kan oppstå klumper, da det er levende bløtvev vi jobber med. Når en géle injiseres er det klart dette kan klumpe seg. Dette er forbigående. Noen opplever at klumper kan vare helt opp til 2 mndr, men oftest går dette over innen første 4 ukene.

Hvem kan ta Restylane og Fillere?

• Alle som ønsker å glatte rynker / linjer i ansiktet • Alle over 18 som ikke er gravide eller ammer • Alle som ikke har medisinske kontraindikasjoner mot virkestoffet • Du skal ikke ha feber eller pågående infeksjoner

Hva må man passe på etter restylane behandling?

• Du skal unngå å massere eller gni på det behandlede området, med mindre annet er avtalt • Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling • Du bør unngå store mengder av alkohol første døgnet. Dette kan øke hevelsen • Du bør ikke trene eller gå i badstue det første døgnet etter behandling

Behandlinger

Var ikke denne behandlingen noe for deg? Sjekk ut de andre behandlingene vi tilbyr her!

PBSerum Medical Behandling

PBSerum Medical

Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

Botox behandling

Botox

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan.

Restylane og Fillere behandling

Restylane

Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre…

Botox behandling

Trådløft

Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

Carboxytherapy Behandling

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

Hyperpigmentering Behandling

Hyperpigmentering

Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

Kjemisk Peeling Behandling

Kjemisk Peeling

Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

Bloomea Behandling

Bloomea

Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

Elise Laser Plasma behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Elise Laser Plasma

Elise laser plasma – en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av Elise…

Zo Skin Health

ZO Skin Health

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO®…

Bestill behandling nå

Er du klar til å bestille behandling hos oss? Vi har lang erfaring og veileder deg slik at du får det resultatet du ønsker deg! Om du er usikker så kan du stille dine spørsmål i chatten vår eller bestille gratis konsultasjon.

Bestill behandling nå

Er du klar til å bestille behandling hos oss? Vi har lang erfaring og veileder deg slik at du får det resultatet du ønsker deg! Om du er usikker så kan du stille dine spørsmål i chatten vår eller bestille gratis konsultasjon.

Hvorfor Beauty Medical

Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

Beauty Medical Oslo
3.0
Based on 2 reviews
powered by Facebook
Triana Iglesias
Triana Iglesias
2021-05-03T20:31:52+0000
Fantastiske damer - i nydelige lokaler.Jeg er så utrolig fornøyd med alle behandlinger som Sandra og jentene hennes... har gitt meg. Huden min har aldri sett så fresh ut - og jeg gløder hver gang jeg går derifra. De er super profesjonelle og tar skikkelig vare på deg. Så mye fine behandlinger og masse ekspert-hjelp til å finne riktig hudpleie. Har gårt til de i mange år. Jeg fikk til og med super oppfølging mens jeg var gravid , da det er veldig vanskelig å finne behandlinger og hudpleie man kan bruke da.Sandra er best i bransjen - og jeg er så glad for å kunne gå til henne på behandling ❤️read more
Ivana Konjević
Ivana Konjević
2019-09-01T09:07:46+0000
Reste hela vägen från Sverige för att ta “LVL By Nouveau Lashes” kurs hos Sandra Michelle Romano på Beauty Medical i... Oslo. Det var absolut värt det och jag njöt av varje sekund. Kände att jag gick därifrån med rätt kunskap och dessutom var jag väldigt trygg i Sandras händer. Vi hade en väldigt god stämning och jag kunde inte haft en bättre kurshållare men även model. Nu längtar jag efter att starta igång! 💕read more
Jonas Kristiansen Odden
Jonas Kristiansen Odden
2019-05-06T10:34:13+0000
Utrolig fornøud med fjerning av fillers og naturlige fine lepper igjen, tusen takk Sandra! ❤️
Elisabeth Holst
Elisabeth Holst
2018-12-12T15:00:16+0000
Jeg har tidligere fått behandlinger gjort ved Beauty Medical Oslo, både leppefillers, kjemisk peeling og carboxyterapi.... Jeg har fått tydelige og gode resultater hver gang, og jeg anbefaler bedriften på det varmeste!read more
Desiree Nilssen
Desiree Nilssen
2018-12-04T13:31:12+0000
Fantastiske folk som tar godt vare på deg mens du er der❤️
Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
Bjørn Kjetil Lindheim Engenes
2018-12-02T13:56:31+0000
Fantastisk service, å hun vet hva hun gjør. Hun kan sitt fag til fingerspissen. Anbefaler BM ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✔️
Saba Farao
Saba Farao
2018-10-08T20:51:54+0000
Ingen over Sandra når det gjelder service, kundebehandling og omsorg. Faglig kompetanse: alltid oppdatert med de nyeste... behandlinger og teknikker. Godt øye for hva som er pent og elegant. Sandra Elsker deg ♥️read more
Emma Fieber
Emma Fieber
2018-10-08T20:50:35+0000
Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta nån annan... få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️read more
Helene Sundt Flaten
Helene Sundt Flaten
2018-10-04T16:13:58+0000
Veldig flink, og er utrolig fornøyd med resultatet. God kundebehandling. Anbefaler virkelig videre!
Victoria Helene Johansen
Victoria Helene Johansen
2018-09-18T21:00:33+0000
Sandra hos Beauty Medical har høy kunnskap og er utrolig dyktig i sitt fag! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Ingen... andre får lenger lov til å gjøre noen som helst behandling på meg.😍read more
Nazanin Pouresmaili
Nazanin Pouresmaili
2018-07-03T07:47:44+0000
Sandra är proff, kunnig och förtroendeingivande, och väldigt duktig på det hon gör. I kombination med hennes... sprudlande personlighet och vänskapliga sätt får man en behandling utöver det vanliga! 🙂read more
Thea-Pernille Risan Svendsen
Thea-Pernille Risan Svendsen
2018-05-28T18:30:18+0000
Natalie Tildefors
Natalie Tildefors
2018-05-12T14:26:41+0000
Bästa kliniken � gjorde mina läppar och är sjukt nöjd! Rekommenderas att gå till Sandra �
Johannah Helene Iversen
Johannah Helene Iversen
2018-05-06T08:56:25+0000
Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!
Martine Stensby
Martine Stensby
2018-05-01T16:23:36+0000
Jennie Brunbäck
Jennie Brunbäck
2018-04-27T05:49:25+0000
Stine Freire Aarhus
Stine Freire Aarhus
2018-04-06T18:40:18+0000
Kom som en virgin, og følte meg veldig trygg og ivaretatt! Sandra er en kjempe herlig jente som virkelig tar vare på... kundene sine� Hun bruker god tid på å informere om både før behandlingen og selve behandlingen. Blir mer og mer fornøyd med resultatet!��Takk!read more
Julie Naomi Holm
Julie Naomi Holm
2018-03-25T14:18:43+0000
Sara Azami
Sara Azami
2018-03-16T23:06:00+0000
�I had treatments at Beauty Medical Oslo. Definitely my #1 stop when I visit Oslo. First of all, I would like to give... credit for the costumer service. No matter how I feel when I walk thru that door, Sandra always spreads her joy over me! She gets the results I’m requesting, witch I value very high. I have some experiences from other clinics in Stockholm where I as a costumer got results I didn’t ask for. Because of that the doctor thought that it suited me better. But that’s not what I want to pay for right? So thank you Sandra for working your magic on me. Your talent makes me feel safe, although I’m such a coward when it comes to needless. I’m also glad for the good prices you offer, It’s worth every single penny! (Don’t raise the prices now due to that, I’ll be the one everybody will blame �. Lol I’m just fooling around�)Can’t wait to visit you at the new address!I wish you all the best of luck and see you soon �read more
Julie Nybakken Hansen
Julie Nybakken Hansen
2018-03-16T07:37:37+0000
Ekstremt dyktig og serviceinnstilt. Fokuserer på å fremheve naturlige kvaliteter og har alltid kunden i fokus !
Yvonne Jennifer
Yvonne Jennifer
2018-03-15T22:54:03+0000
Jag har försökt att förstora och forma mina läppar hos andra förr, men Sandra är den enda som har lyckats riktigt bra.... Jag är så nöjd!!Hon är lätt på handen, jag kan lova att jag knappt kände något, hon tar sin tid även fast hon naturligt är snabb, då hon vet vad hon gör! Om du vill ha läppar och andra skönhetsbehandlingar med super awesome resultat så ska du absolut besöka Sandra på Beauty Medical.5 av 5 toasters!!! ��read more
Tonje Finstad Martinsen
Tonje Finstad Martinsen
2018-03-02T07:21:10+0000
Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �
Renate Pettersen
Renate Pettersen
2017-12-22T14:02:57+0000
Celina Romano
Celina Romano
2017-11-30T20:07:30+0000
Linda Hellerud
Linda Hellerud
2017-11-28T19:04:40+0000
Tusen takk for et smertefritt og nydelig resultat av stylage i lepper�
Christina Bakken
Christina Bakken
2017-09-03T18:53:30+0000
Cecilie Bibow
Cecilie Bibow
2017-09-01T20:13:40+0000
Mai Linn M. Nguyen
Mai Linn M. Nguyen
2017-09-01T19:07:42+0000
Sandra er en super dyktig og flott dame, som byr på det beste!
Jocelyn Romano
Jocelyn Romano
2017-09-01T10:03:15+0000
Torstein Kvale
Torstein Kvale
2017-09-01T07:31:34+0000
Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.
Harald Pedersen
Harald Pedersen
2017-09-01T07:28:46+0000
Christina Denice Wulff-Pedersen
Christina Denice Wulff-Pedersen
2017-08-31T21:30:17+0000
Linn C Patterson
Linn C Patterson
2017-08-31T20:56:57+0000
Anette Finholt Henanger
Anette Finholt Henanger
2017-08-31T20:51:31+0000
Sandra er den dyktigste kosmetiske sykepleieren som finnes! Så profesjonell og dyktig! Her er du i trygge hender!
Aya Romano
Aya Romano
2017-08-31T20:08:36+0000
Mesoterapi med Sandra er bare å anbefale å det sterkeste! Sverger til meso og kan love at Sandra er lett på hånden og... at behandlingen var smertefri!read more
Anduena Ch
Anduena Ch
2017-05-12T10:33:49+0000
Endelig!! Sandra var en veldig flink og dyktig dame. Hun var forståelsesfull, tokk seg tid til kundene. Hun brukte god... tid til å forstå det du ville ha, det var akkuratt det resultatet jeg ville ha. Anbefaler ho til alle sammen som er ute etter en så flink dame. Fast kunde fra nå av!!! 🙂read more
Sara Freiman
Sara Freiman
2017-01-29T22:58:19+0000
Väldigt duktig och proffesionell! Hos Sandra är man i trygga händer, supernöjd med resultatet! 🙂 Är du ute efter det... bästa resultatet är det till Sandra du ska gå! 🙂read more
Anniken Mari Herang
Anniken Mari Herang
2017-01-21T11:24:12+0000
Fornøyd hver eneste gang, føler meg alltid velkommen og servicen er fantastisk!
Stine Raastad
Stine Raastad
2017-01-11T16:12:05+0000
Stine S. Orvik
Stine S. Orvik
2017-01-05T12:42:08+0000
Sandra er for det første en fantastisk flott person, hun tok meg godt imot og jeg følte meg trygg gjennom hele... prosessen. Jeg er livredd sprøyter, og grua meg et døgn i forveien. Det gikk helt strålende!!! Dama er rå!!!��read more
Theodor Bryhn-Holmboe
Theodor Bryhn-Holmboe
2016-12-19T17:11:24+0000
PROFF! <3
Rita Anette Lunde Haugland
Rita Anette Lunde Haugland
2016-12-03T13:47:17+0000
Varm ,lyttende og profesjonell!
Elvane Zogaj
Elvane Zogaj
2016-12-03T12:12:09+0000
Sandraaaa!� Superfornøyd med den dama her assa! Hun er ærlig med hva hun mener passer deg best og VET hva hun snakker... om! Har ikke følt meg så bra på lenge! Du er rett og slett best! �����read more
Ana Djukic Stamenic
Ana Djukic Stamenic
2016-12-02T21:41:50+0000
Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er... profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.read more
Yvonne Torp
Yvonne Torp
2016-12-02T20:53:27+0000
Woooow, dette ble bedre enn jeg trodde, Sandra var utrolig flink, proff og den dama vet hva hun driver med. Jeg kan på... det sterkeste anbefale Sandra på det sterkeste og ikke minst den fine salongen��read more
Ghazaleh Ostadian
Ghazaleh Ostadian
2016-10-10T21:28:10+0000
Veldig profesjonelt. Sandra er kjempe flink til å informere, og bruker en beroligende stemme underveis mens hun utfører... behandlingen. Hun er varm, blid og smilende, så det gjør en kunde avslappet. Selv følte jeg at jeg er i trygge hender under hele behandlingen. Og personlig sliter jeg veldig med "nål-angst". Men jeg følte at jeg kunne slappe helt av med nervene så lenge hun holdte på, og det er veldig betryggende. Jeg følte meg så trygg at jeg dro tilbake for 2. Gang to uker etter første behandling, for å bygge mere på det vi startet uten å være nervøs. Er du på utkikk etter mest mulig naturlige lepper så er dette absolutt et sted med god kvalitet og resultat.read more
Unni Gabrielle Carreno
Unni Gabrielle Carreno
2016-10-01T13:33:38+0000
Sandra er en behagelig og livsglad person. Hun får deg til å føle deg velkommen og avslappet. Hun vet hva hun gjør og... sier ifra om hva hun mener. Flotte lokaler på Frogner og super super service. Anbefales!read more
Charlotte Bryhn
Charlotte Bryhn
2016-10-01T13:31:02+0000
Flinkeste dama i byen! Hun har så stødige hender og resultatet blir helt amazing�
Mikkel Hestnes
Mikkel Hestnes
2016-10-01T02:54:41+0000
Next Reviews

Team Beauty Medical

Beauty Medical er et team av profesjonelle og glade mennesker. Hver og en har sitt felt de er best på og kan derfor hjelpe deg på den beste måten!

Sandra Romano

Julie Herland

Maiken Rønning

Jeanette Ufs

Renate Johansen

Daniel Armas

Celina Romano

Eline Greve

Eva Mehlgård

Dr Martin Haugen

PLASTIKKIRURG/OVERLEGE RIKSHOSPITALET