Alt du trenger å vite om

Restylane og Fillere

Restylane og Fillere behandling

Hva gjør Restylane og Fillere? Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre i eldre hud er lavere og den absorberer væske dårligere enn ung hud. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen. Det binder vann og fungerer som et smøremiddel og transporterer næringsstoffer til hud, bindevev, øyne og leddvæske.

Hyaluronsyre brukes for å bygge volum i ansikt og lepper og regenerer ved å gi fukt ”innenfra”. Hyaluronsyre injiseres under huden og i lepper for å gjenskape volum, rette linjer og rynker. Vi bruker Juvederm, Teosyal, Restylane, Emervel m.fl.

FÅ RESTYLANE OG FILLERE BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

Det er bare naturlig at kvaliteten på huden endres over tid. Solens skarpe stråler, alder og miljø vil etterhvert skape rynker og linjer i huden. Du har muligheten til å gjenopprette hudens elastisitet, fylde og struktur med Restylane. Vi tilbyr ulike behandlinger med Restylane og Fillere, som kan gjenopprette ansiktsvolumet og redusere rynker og linjer. Restylane er også kjent som filler, som er en generell betegnelse på produktet. Hos Beauty Medical Oslo bruker vi blant annet produktet Restylane, som er et anerkjent og grundig testet produkt over hele verden.

Når vi bruker Restylane i våre behandlinger, vil produktet fylle huden og skape en fin, glatt og jevn overflate. Over tid brytes nivåene av hyaluronsyre, elastin og kollagen ned i huden. Restylane består av vann og hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks som eksisterer naturlig i bindevevet vårt. Hyaluronsyren i Restylane binder væske, og derfor blir huden din fastere og fyldigere når vi bruker Restylane i våre forskjellige behandlinger for ansiktet.

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

  RESTYLANE ER EN IKKE-PERMANENT FILLER MED MANGE MULIGHETER!

  Restylane kan brukes på flere ansiktsområder som trenger ekstra fylde.
  Restylane kan behandle disse områdene:

  • Jevn linjer rundt munnen
  • Reduser linjer fra nesen og ned
  • Fjern nedovervendte hjørner av munnen
  • Oppnå leppeutvidelse
  • Bygg kinnben
  • Reduser arrvev
  • Fjern mørke sirkler og innfall under øynene
  • Bygg og gjenopprett harmoni på nesen
  • Reduser forekomst / hulrom ved templene
  • Bygge og definere hakeområdet
  • Definer kjevelinjen
  • Gi hendene lys fylde og vitalitet
  • Reduser rynker og linjer på brystet
  • Løft tunge øreklaffer

  Når vi gjør Restylane-behandlinger, bruker vi ofte en kombinasjon av Restylane og botox / Azzalure for å oppnå et pent resultat. En behandling med Restylane påvirker ikke ansiktsuttrykkene i ansiktet ditt, og vi sikter alltid mot et naturlig uttrykk. Før vi kan gjøre en behandling med Restylane, må du ta en lovpålagt konsultasjon hos oss senest 48 timer før behandlingen.

  RESTYLANE SKINBOOSTER (Vitamin Injeksjon)

  Restylane Skinbooster har blitt en ekstremt populær behandling på klinikken. Hudforsterkeren fungerer litt annerledes enn det vanlige Restylane-fyllstoffet, da konsistensen er annerledes og formålet med dette er ikke å skape volum i huden, men å gi glød og oppfriskning av ansiktet.
  Skinboosteren kan være Juvéderm Hydrate, Cyticare og Mesohyal, som har veldig lang holdbarhet og ved hjelp av små prikker i huden vil du dermed oppnå en mesoterapeutisk effekt, som kan påvirke arrvev, fine linjer / rynker, ustrukturert hud og grove porer. Det kjennetegnes ved å være en helt unik behandling, som kan påvirke og løfte hudkvaliteten betydelig ved å gi elastisitet og glød, da den hydrerer og strammer huden innenfra.
  Restylane Skinbooster kan brukes over hele ansiktet, hendene, nakken og brystet.

  Elastisiteten og strukturen i huden vil endre seg markant i løpet av et behandlingsforløp, der vi bygger opp resultatet. Holdbarheten kan variere fra 3-4 måneder.

  SLIK ER EN RESTYLANE / FILLER BEHANDLING

  Sammen ser vi på ansiktet ditt og snakker om hvilke områder du vil at vi skal behandle. Før vi utfører en Restylane-behandling, sprayer vi alltid huden din. Vi bruker en tynn engangssprøyte for å injisere Restylane i huden i ønsket område. Du har muligheten til å bli lokalbedøvd før vi begynner behandlingen. Vi setter alltid av 30 minutter til alle kunder som ønsker en Restylane-behandling. Selve behandlingen tar mellom 5-20 minutter, avhengig av hvor mange og hvilke områder du vil at vi skal behandle. Etter behandlingen vil du kunne fungere som normalt og fortsette dagen som vanlig.

  RESTYLANENS VARIGHET

  Når vi bruker Restylane, varierer holdbarheten avhengig av hvilket område i ansiktet Restylane brukes til. Generelt er holdbarheten til Restylane 3-4 måneder for de fleste ansiktsområder. Restylane kan vare i opptil 18 måneder hvis det brukes til behandling av kinnben.

  Hos Beauty Medical vil vi selvfølgelig snakke med deg om hvor lang holdbarhet ditt behandlede område vil ha.

  BIVIRKNINGER ETTER BEHANDLING MED RESTYLANE OG FILLERE

  Forstyrrelser som rødhet, sårhet, små blåmerker og hevelse etter behandling med Restylane kan forekomme. Disse symptomene kommer vanligvis dagen etter behandlingen og vil avta raskt – men det kan ta litt lengre tid med hevelse under øynene. Restylane kan samle seg som små klumper under øynene og i leppene. Dette kan masseres bort. Skulle et uønsket resultat av behandlingen med Restylane forekomme i all forventning, er det mulig å få Restylane oppløst med hylase.

  SPESIELLE FORHOLDSREGLER

  Når du har blitt behandlet med Restylane, må du passe på å ikke utføre anstrengende fysisk aktivitet samme dag hvis du har blitt behandlet i store områder. Du bør helst unngå å massere eller gni på det behandlede området. Du skal ikke bruke sminke fire timer etter behandlingen. Vi tilbyr alltid en sjekk 14 dager etter at du har fått behandling med Restylane for å sikre at alt er som det skal være.

  Du finner priser på Restylane og filler her. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for spørsmål og for å få en gratis konsultasjon uten forpliktelse.

  BEAUTY MEDICAL BEHANDLINGER

  Andre lignende behandlinger

  Var det ikke dette du så etter? Da har vi flere behandlinger som kan passe bedre for deg! Spør oss gjerne om du lurer på noe.

  PBSerum Medical behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  PBSerum Medical

  Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

  Les mer om PBSerum Medical
  Botox behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Botox

  Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan.

  Les mer om Botox
  Carboxytherapy behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Carboxytherapy

  Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

  Les mer om Carboxytherapy
  Hyperpigmentering behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Hyperpigmentering

  Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

  Les mer om Hyperpigmentering
  Kjemisk Peeling behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Kjemisk Peeling

  Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

  Les mer om Kjemisk Peeling
  Trådløft behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Trådløft

  Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

  Les mer om Trådløft
  Bloomea behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

  Bloomea

  Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

  Les mer om Bloomea

  Elise Laser Plasma

  Elise laser plasma – en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av Elise…

  Les mer om Elise Laser Plasma

  Zo Skin Health

  For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO®…

  Les mer om Zo Skin Health
  Få profesjonell hjelp og veiledning

  Bestill gratis konsultasjon

  Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

   DETTE SIER VÅRE KUNDER

   Hvorfor velge Beauty Medical?

   Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

   [wprevpro_usetemplate tid="1"]
   Spørsmål & Svar

   Restylane og Fillere

   Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

   En fordel med Restylane og Fillere behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Menn har ofte kraftigere muskler enn kvinner, så virkningen hos menn kan avta raskere. Dette avhenger av hvor anspent muskelen er i utgangspunktet. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

   Hvilke bivirkninger har Restylane og Fillere?

   • Det kan oppstå forbigående hevelser, blåmerker / rødhet eller kløe i det behandlede området • Det kan oppstå klumper, da det er levende bløtvev vi jobber med. Når en géle injiseres er det klart dette kan klumpe seg. Dette er forbigående. Noen opplever at klumper kan vare helt opp til 2 mndr, men oftest går dette over innen første 4 ukene.

   Hvem kan ta Restylane og Fillere?

   • Alle som ønsker å glatte rynker / linjer i ansiktet • Alle over 18 som ikke er gravide eller ammer • Alle som ikke har medisinske kontraindikasjoner mot virkestoffet • Du skal ikke ha feber eller pågående infeksjoner

   Hva må man passe på etter restylane behandling?

   • Du skal unngå å massere eller gni på det behandlede området, med mindre annet er avtalt • Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling • Du bør unngå store mengder av alkohol første døgnet. Dette kan øke hevelsen • Du bør ikke trene eller gå i badstue det første døgnet etter behandling

   NyhetsbrevAbonner for unike tilbud, informasjon og nyheter!

   Vi sender kun interessante nyhetsbrev som vil falle i smak.