Alt du trenger å vite om

Restylane og Fillere

Restylane og Fillere behandling

Hva gjør Restylane og Fillere? Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppevolumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre i eldre hud er lavere og den absorberer væske dårligere enn ung hud. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen. Det binder vann og fungerer som et smøremiddel og transporterer næringsstoffer til hud, bindevev, øyne og leddvæske.

Hyaluronsyre brukes for å bygge volum i ansikt og lepper og regenerer ved å gi fukt ”innenfra”. Hyaluronsyre injiseres under huden og i lepper for å gjenskape volum, rette linjer og rynker. Vi bruker Juvederm, Teosyal, Restylane, Emervel m.fl.

FÅ RESTYLANE OG FILLERE BEHANDLING HOS BEAUTY MEDICAL

Det er bare naturlig at kvaliteten på huden endres over tid. Solens skarpe stråler, alder og miljø vil etterhvert skape rynker og linjer i huden. Du har muligheten til å gjenopprette hudens elastisitet, fylde og struktur med Restylane. Vi tilbyr ulike behandlinger med Restylane og Fillere, som kan gjenopprette ansiktsvolumet og redusere rynker og linjer. Restylane er også kjent som filler, som er en generell betegnelse på produktet. Hos Beauty Medical Oslo bruker vi blant annet produktet Restylane, som er et anerkjent og grundig testet produkt over hele verden.

Når vi bruker Restylane i våre behandlinger, vil produktet fylle huden og skape en fin, glatt og jevn overflate. Over tid brytes nivåene av hyaluronsyre, elastin og kollagen ned i huden. Restylane består av vann og hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks som eksisterer naturlig i bindevevet vårt. Hyaluronsyren i Restylane binder væske, og derfor blir huden din fastere og fyldigere når vi bruker Restylane i våre forskjellige behandlinger for ansiktet.

Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

RESTYLANE ER EN IKKE-PERMANENT FILLER MED MANGE MULIGHETER!

Restylane kan brukes på flere ansiktsområder som trenger ekstra fylde.
Restylane kan behandle disse områdene:

 • Jevn linjer rundt munnen
 • Reduser linjer fra nesen og ned
 • Fjern nedovervendte hjørner av munnen
 • Oppnå leppeutvidelse
 • Bygg kinnben
 • Reduser arrvev
 • Fjern mørke sirkler og innfall under øynene
 • Bygg og gjenopprett harmoni på nesen
 • Reduser forekomst / hulrom ved templene
 • Bygge og definere hakeområdet
 • Definer kjevelinjen
 • Gi hendene lys fylde og vitalitet
 • Reduser rynker og linjer på brystet
 • Løft tunge øreklaffer

Når vi gjør Restylane-behandlinger, bruker vi ofte en kombinasjon av Restylane og botox / Azzalure for å oppnå et pent resultat. En behandling med Restylane påvirker ikke ansiktsuttrykkene i ansiktet ditt, og vi sikter alltid mot et naturlig uttrykk. Før vi kan gjøre en behandling med Restylane, må du ta en lovpålagt konsultasjon hos oss senest 48 timer før behandlingen.

RESTYLANE SKINBOOSTER (Vitamin Injeksjon)

Restylane Skinbooster har blitt en ekstremt populær behandling på klinikken. Hudforsterkeren fungerer litt annerledes enn det vanlige Restylane-fyllstoffet, da konsistensen er annerledes og formålet med dette er ikke å skape volum i huden, men å gi glød og oppfriskning av ansiktet.
Skinboosteren kan være Juvéderm Hydrate, Cyticare og Mesohyal, som har veldig lang holdbarhet og ved hjelp av små prikker i huden vil du dermed oppnå en mesoterapeutisk effekt, som kan påvirke arrvev, fine linjer / rynker, ustrukturert hud og grove porer. Det kjennetegnes ved å være en helt unik behandling, som kan påvirke og løfte hudkvaliteten betydelig ved å gi elastisitet og glød, da den hydrerer og strammer huden innenfra.
Restylane Skinbooster kan brukes over hele ansiktet, hendene, nakken og brystet.

Elastisiteten og strukturen i huden vil endre seg markant i løpet av et behandlingsforløp, der vi bygger opp resultatet. Holdbarheten kan variere fra 3-4 måneder.

SLIK ER EN RESTYLANE / FILLER BEHANDLING

Sammen ser vi på ansiktet ditt og snakker om hvilke områder du vil at vi skal behandle. Før vi utfører en Restylane-behandling, sprayer vi alltid huden din. Vi bruker en tynn engangssprøyte for å injisere Restylane i huden i ønsket område. Du har muligheten til å bli lokalbedøvd før vi begynner behandlingen. Vi setter alltid av 30 minutter til alle kunder som ønsker en Restylane-behandling. Selve behandlingen tar mellom 5-20 minutter, avhengig av hvor mange og hvilke områder du vil at vi skal behandle. Etter behandlingen vil du kunne fungere som normalt og fortsette dagen som vanlig.

RESTYLANENS VARIGHET

Når vi bruker Restylane, varierer holdbarheten avhengig av hvilket område i ansiktet Restylane brukes til. Generelt er holdbarheten til Restylane 3-4 måneder for de fleste ansiktsområder. Restylane kan vare i opptil 18 måneder hvis det brukes til behandling av kinnben.

Hos Beauty Medical vil vi selvfølgelig snakke med deg om hvor lang holdbarhet ditt behandlede område vil ha.

BIVIRKNINGER ETTER BEHANDLING MED RESTYLANE OG FILLERE

Forstyrrelser som rødhet, sårhet, små blåmerker og hevelse etter behandling med Restylane kan forekomme. Disse symptomene kommer vanligvis dagen etter behandlingen og vil avta raskt – men det kan ta litt lengre tid med hevelse under øynene. Restylane kan samle seg som små klumper under øynene og i leppene. Dette kan masseres bort. Skulle et uønsket resultat av behandlingen med Restylane forekomme i all forventning, er det mulig å få Restylane oppløst med hylase.

SPESIELLE FORHOLDSREGLER

Når du har blitt behandlet med Restylane, må du passe på å ikke utføre anstrengende fysisk aktivitet samme dag hvis du har blitt behandlet i store områder. Du bør helst unngå å massere eller gni på det behandlede området. Du skal ikke bruke sminke fire timer etter behandlingen. Vi tilbyr alltid en sjekk 14 dager etter at du har fått behandling med Restylane for å sikre at alt er som det skal være.

Du finner priser på Restylane og filler her. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for spørsmål og for å få en gratis konsultasjon uten forpliktelse.

BEAUTY MEDICAL BEHANDLINGER

Andre lignende behandlinger

Var det ikke dette du så etter? Da har vi flere behandlinger som kan passe bedre for deg! Spør oss gjerne om du lurer på noe.

PBSerum Medical behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

PBSerum Medical

Mange av oss har ett eller flere problemområder som vi ønsker å gjøre noe med, men som kan være vanskelige å behandle. Det kan være lokalisert fett som dobbelthake eller love handles…

Les mer om PBSerum Medical
Botox behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Botox

Botox er et registrert legemiddel som inneholder BotuliumToxin type A. I Norge finnes flere typer som markedsføres for kosmetisk bruk. Vi benytter Vistabel produsert av Allergan.

Les mer om Botox
Carboxytherapy behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en behandling som har vært brukt på sykehus i nærmere 100 år. Behandlingen har visst seg å være meget effektiv mot å fremkynne grohelingsprosessen i…

Les mer om Carboxytherapy
Hyperpigmentering behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Hyperpigmentering

Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”. Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter…

Les mer om Hyperpigmentering
Kjemisk Peeling behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Kjemisk Peeling

Du kan endre hudoverflaten, ved å påføre syre. Syren stimulerer og løser opp den gamle huden, og kroppen utvikler ny, frisk hud på det behandlede området. Hvor mye hud…

Les mer om Kjemisk Peeling
Trådløft behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Trådløft

Ser du eldre ut enn du føler deg? Med trådløft kan du skru tiden tilbake på en skånsom og naturlig måte, med lite nedetid og et langvarig resultat på hele 3-5 år. Når huden eldes…

Les mer om Trådløft
Bloomea behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Bloomea

Bloomea er en ny og innovativ behandling som er utviklet i Frankrike av tre kosmetiske kirurger. Behandlingen er delt inn i tre steg som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser…

Les mer om Bloomea
Elise Laser Plasma behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Elise Laser Plasma

Elise laser plasma – en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av Elise…

Les mer om Elise Laser Plasma
Zo Skin Health behandling hos Beauty Medical med gratis konsultasjon.

Zo Skin Health

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO®…

Les mer om Zo Skin Health
Få profesjonell hjelp og veiledning

Bestill gratis konsultasjon

Bestill GRATIS konsultasjon hos Beauty Medical for å få mer informasjon, bli sikker på hva som passer deg best, og ikke minst profesjonell hjelp så du føler deg trygg! Du får 10 minutter gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss angående tidspunkt.

DETTE SIER VÅRE KUNDER

Hvorfor velge Beauty Medical?

Å velge riktig behandler kan være vrient i blant når det er mange å velge mellom. Vi er rangert til 4,9/5 på Facebook og 5/5 på Google av over 100 tidligere kunder! Se hva noen av de sier her:

 • 5 star review  Helt fantastisk i det hun gjør og hun tar den tiden det trenger for å få det beste resultatet. �

  Tonje Finstad Martinsen Avatar Tonje Finstad Martinsen
  March 2, 2018

  5 star review  Sandra er helt fantastisk. Perfekt resultat. Hun er kjempeflink til å forklare og er så lett på hånden. Hun er profesjonell og for best resultat anbefaler jeg virkelig et besøk til Sandra.

  Ana Djukic Stamenic Avatar Ana Djukic Stamenic
  December 2, 2016

  5 star review  Varm ,lyttende og profesjonell!

  Rita Anette Lunde Haugland Avatar Rita Anette Lunde Haugland
  December 3, 2016

  positive review  Förutom att Sandra är en störtskön jordnära person så är hon oerhört duktig på det hon gör! Ska aldrig låta nån annan få fixa mina läppar. 5/5 ⭐️

  Emma Fieber Avatar Emma Fieber
  October 8, 2018
 • positive review  Anbefaler dette stedet på det STERKESTE! Sandra kosmetisk sykepleier som driver denne klinikken har bred kompetanse innenfor det hun driver med og hun brenner virkelig for jobben hun gjør! ?? Her er kun det beste godt nok, og jammen meg er det verdt HVER eneste krone! Prøvde ut carboxytherapy behandling hos dyktige Karin i desember for første gang på mine akne arr, wow for et resultat etter kun 1 behandling(man kunne tydelig se at huden begynte å bli bedre) bestilte 2 nye timer før jeg forlot salongen. Om du har hudplager er dette absolutt stedet og oppsøke hjelp!!!

  Veronica Iselin Pedersen Avatar Veronica Iselin Pedersen
  January 24, 2020

  5 star review  Tusen takk for et smertefritt og nydelig resultat av stylage i lepper�

  Linda Hellerud Avatar Linda Hellerud
  November 28, 2017

  5 star review  Kom som en virgin, og følte meg veldig trygg og ivaretatt! Sandra er en kjempe herlig jente som virkelig tar vare på kundene sine� Hun bruker god tid på å informere om både før behandlingen og selve behandlingen. Blir mer og mer fornøyd med resultatet!�� Takk!

  Stine Freire Aarhus Avatar Stine Freire Aarhus
  April 6, 2018

  positive review  Reste hela vägen från Sverige för att ta “LVL By Nouveau Lashes” kurs hos Sandra Michelle Romano på Beauty Medical i Oslo. Det var absolut värt det och jag njöt av varje sekund. Kände att jag gick därifrån med rätt kunskap och dessutom var jag väldigt trygg i Sandras händer. Vi hade en väldigt god stämning och jag kunde inte haft en bättre kurshållare men även model. Nu längtar jag efter att starta igång! ?

  Ivana Konjević Avatar Ivana Konjević
  September 1, 2019
 • 5 star review  Flinkeste dama i byen! Hun har så stødige hender og resultatet blir helt amazing�

  Charlotte Bryhn Avatar Charlotte Bryhn
  October 1, 2016

  5 star review  Sandra är proff, kunnig och förtroendeingivande, och väldigt duktig på det hon gör. I kombination med hennes sprudlande personlighet och vänskapliga sätt får man en behandling utöver det vanliga! 🙂

  Nazanin Pouresmaili Avatar Nazanin Pouresmaili
  July 3, 2018

  positive review  Sandra är bäst! Aldrig varit med om bättre, hon vet verkligen vad hon håller på med. Fyllde läpparna och det var första gången jag fick dem exakt som jag ville! ? Kommer aldrig gå till någon annan igen!

  Malin Press Avatar Malin Press
  August 8, 2018

  5 star review  Sandra er utrolig dyktig i jobben sin og er den mest oppdaterte innenfor skjønnhet og velvære.

  Torstein Kvale Avatar Torstein Kvale
  September 1, 2017
 • positive review  Fantastiske folk som tar godt vare på deg mens du er der❤️

  Desiree Nilssen Avatar Desiree Nilssen
  December 4, 2018

  positive review  Hadde time hos Sandra denne uken. En utrolig bra behandling med en dame som var profesjonell til fingerspissene. Følte meg veldig godt ivaretatt. Anbefaler virkelig denne fantastiske damen, hun er både dyktig på det hun gjør og er utrolig koselig!

  Wenche Rasmussen Avatar Wenche Rasmussen
  May 3, 2019

  5 star review  Jag har försökt att förstora och forma mina läppar hos andra förr, men Sandra är den enda som har lyckats riktigt bra. Jag är så nöjd!! Hon är lätt på handen, jag kan lova att jag knappt kände något, hon tar sin tid även fast hon naturligt är snabb, då hon vet vad hon gör! Om du vill ha läppar och andra skönhetsbehandlingar med super awesome resultat så ska du absolut besöka Sandra på Beauty Medical. 5 av 5 toasters!!! ��

  Yvonne Jennifer Avatar Yvonne Jennifer
  March 15, 2018

  5 star review  Kjempe fornøyd med behandlingene jeg har fått! Resultatet blir naturlig og bra!

  Johannah Helene Iversen Avatar Johannah Helene Iversen
  May 6, 2018
Spørsmål & Svar

Restylane og Fillere

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med Restylane og Fillere behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Menn har ofte kraftigere muskler enn kvinner, så virkningen hos menn kan avta raskere. Dette avhenger av hvor anspent muskelen er i utgangspunktet. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Hvilke bivirkninger har Restylane og Fillere?

• Det kan oppstå forbigående hevelser, blåmerker / rødhet eller kløe i det behandlede området • Det kan oppstå klumper, da det er levende bløtvev vi jobber med. Når en géle injiseres er det klart dette kan klumpe seg. Dette er forbigående. Noen opplever at klumper kan vare helt opp til 2 mndr, men oftest går dette over innen første 4 ukene.

Hvem kan ta Restylane og Fillere?

• Alle som ønsker å glatte rynker / linjer i ansiktet • Alle over 18 som ikke er gravide eller ammer • Alle som ikke har medisinske kontraindikasjoner mot virkestoffet • Du skal ikke ha feber eller pågående infeksjoner

Hva må man passe på etter restylane behandling?

• Du skal unngå å massere eller gni på det behandlede området, med mindre annet er avtalt • Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling • Du bør unngå store mengder av alkohol første døgnet. Dette kan øke hevelsen • Du bør ikke trene eller gå i badstue det første døgnet etter behandling